HARRIS Suites fX Sudirman, Central Jakarta
HARRIS Suites fX Sudirman, Central Jakarta
HARRIS Suites fX Sudirman, Central Jakarta
HARRIS Suites fX Sudirman, Central Jakarta
HARRIS Suites fX Sudirman, Central Jakarta
+ 55 others
Hotel

HARRIS Suites fX Sudirman

Tanah Abang, Central Jakarta
Don't worry! This place added extra measures to ensure the cleanliness.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
4.4
Bagus
From 114 reviews
Tripadvisor
From 967 reviews
The most helpful reviews
HF
02 Jan 2020 - Family
4.2/5
Sebaiknya kalau karyawan wanita jutek, jangan ditempatkan di front office yg berhubungan langsung dengan tamu. Karena kalau karyawan wanita yang jutek bikin tamu jadi kesal. Hanya masalah sederhana , kenapa harus BERTUTUR KATA DENGAN TIDAK SOPAN ? ? ? Ini saya komplain buat kebaikan perusahaan , bukan untuk urusan personal.
RW
24 Nov 2020 - Family
4.2/5
Hotel yang sangat strategis karena dibawahnya ada Mal fX, jalan kaki bisa sampai Gelora Bung Karno dan bisa merasakan olahraga di Minggu pagi. Sangat cocok untuk bawa keluarga dan staycation.. Viewnya oke banget liat gedung2 pencakar langit di malam dan pagi hari. Hotelnya nyaman, bersih, dan good service.
AR
06 Sep 2020 - Couple
4.6/5
Lokasinya strategis di pusat kota. Connecting sama mall jadi bisa sekalian nyari makan. Kalo mau naik MRT juga deket sama stasiun MRT. Mau olahraga juga deket sama GBK. Tadinya pesen kamar tipe superior tapi karena kamar lagi ada trouble jadi diupgrade ke kamar tipe unique di lantai paling atas dan view-nya amazing langsung menghadap GBK. Semua special request yg sudah di-notes sebelumnya terpenuhi. Layanan oke dan ramah. Kamar bersih. Lift banyak jadi nggak perlu takut dempet2an sama orang lain apalagi dalam masa pandemi kayak gini. Yg kurang cuma hairdryer di kamar nggak berfungsi. Selebihnya oke banget. Besok2 mau lah balik sini lagi
CF
30 Aug 2020 - Group
4.6/5
Very clean & has fantastic view
AD
12 Aug 2020 - Solo
3.0/5
good, nginap dgn akses mudah kemana-mana
Location
Jl. Jend. Sudirman, RT.1/RW.3, Gelora, Kecamatan Tanah Abang, Kota Jakarta Pusat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of HARRIS Suites fX Sudirman?
HARRIS Suites fX Sudirman is located at Jl. Jend. Sudirman, RT.1/RW.3, Gelora, Kecamatan Tanah Abang, Kota Jakarta Pusat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta
What are the standard check-in & check-out times of HARRIS Suites fX Sudirman?
The standard check-in time at HARRIS Suites fX Sudirman is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in HARRIS Suites fX Sudirman?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
Does HARRIS Suites fX Sudirman have a swimming pool?
Yes, HARRIS Suites fX Sudirman does have a swimming pool.
Faciliies
Popular Facilities
tiket CLEAN
Swimming Pool
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Elevator
AC
Fitness Center
Airport Transfer
Meeting Facilities
Sports, Spa & Recreations
Television in common areas
Outdoor tennis court
Fitness
Fitness facilities
Tennis
Outdoor pool
Golf course on site
Children's pool
Pets
Pets not allowed
No pets or service animals allowed
Pets allowed
Kids Facilities
Children playground
 

Reviews

4.4
Bagus
From 114 reviews
Kebersihan
4.4
Fasilitas
4.4
Lokasi
4.8
Layanan
4.3
Kepantasan harga
4.2
Pasangan
19
Keluarga
47
Solo
41
Grup
7
Liburan
69
Bisnis
26
Lainnya
19
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
HF
02 Jan 2020 - Family
4.2/5
Sebaiknya kalau karyawan wanita jutek, jangan ditempatkan di front office yg berhubungan langsung dengan tamu. Karena kalau karyawan wanita yang jutek bikin tamu jadi kesal. Hanya masalah sederhana , kenapa harus BERTUTUR KATA DENGAN TIDAK SOPAN ? ? ? Ini saya komplain buat kebaikan perusahaan , bukan untuk urusan personal.
RW
24 Nov 2020 - Family
4.2/5
Hotel yang sangat strategis karena dibawahnya ada Mal fX, jalan kaki bisa sampai Gelora Bung Karno dan bisa merasakan olahraga di Minggu pagi. Sangat cocok untuk bawa keluarga dan staycation.. Viewnya oke banget liat gedung2 pencakar langit di malam dan pagi hari. Hotelnya nyaman, bersih, dan good service.
AR
06 Sep 2020 - Couple
4.6/5
Lokasinya strategis di pusat kota. Connecting sama mall jadi bisa sekalian nyari makan. Kalo mau naik MRT juga deket sama stasiun MRT. Mau olahraga juga deket sama GBK. Tadinya pesen kamar tipe superior tapi karena kamar lagi ada trouble jadi diupgrade ke kamar tipe unique di lantai paling atas dan view-nya amazing langsung menghadap GBK. Semua special request yg sudah di-notes sebelumnya terpenuhi. Layanan oke dan ramah. Kamar bersih. Lift banyak jadi nggak perlu takut dempet2an sama orang lain apalagi dalam masa pandemi kayak gini. Yg kurang cuma hairdryer di kamar nggak berfungsi. Selebihnya oke banget. Besok2 mau lah balik sini lagi
CF
30 Aug 2020 - Group
4.6/5
Very clean & has fantastic view
AD
12 Aug 2020 - Solo
3.0/5
good, nginap dgn akses mudah kemana-mana
IS
08 Jun 2020 - Couple
3.8/5
Breakfast d/t pandemi not really good. Harus diantar ke kamar tapi pilihan nya sangat kurang.. saya pilih indonesian breakfast menunya ada ikan sedangkan saya alergi ikan jadi tidak bisa saya makan.
Rustanto Rustanto
09 Jun 2019 - Family
4.2/5
Hotel didalam Mall Fx Sudirman, cari makan mudah dan ditengah Kota.
M
24 Nov 2020 - Family
3.4/5
pelayanan standart, breakfast juga biasa aja, tapi enak nya dibawah ada mall jadi bisa jajan/makan dan akses ke GBK sgt dekat
Firza Ramdhiyanti
11 Feb 2020 - Family
5.0/5
sangat menyenangkan menginap dan mendapatkan harga terbaik dari tiket.com
MR
26 Jan 2020 - Family
5.0/5
View mantabb floor 45, breakfast jg enak variatif, lain kali ke jakarta bs jd referensi, aseekk minggu pagi depan hotel ada cfd
4.0
From 967 reviews
Cleanliness
4.0
Rooms
4.0
Location
4.5
Service
4.0
Value
4.0
Couples
105
Family
172
Solo travel
90
Friends getaway
83
Business
436
arofiq
07 Jan 2021 -
Great location, best price, best view. Very close to MRT Station, business distric, mall. If you like sport, this hotel also really close to Gelora Bung Karno. This hotel has an amazing view from room
Aryandhito
28 Dec 2020 - Family
The view from the 45th floor is stunning. Our room was neat and clean. Aside from the lukewarm refrigerator, Harris Suites fx Sudirman has delivered an excellent memory for our family's staycation. Will be sure to stay there again. Thank you.
2ucingucu
17 Dec 2020 -
We stayed at bright room for four days. The corner room view was excellent, view from above jalan sudirman . The room is clean. The hotel in very good location, close to the shopping mall, gelora bung karno. Breakfast was nice with a lot of choice and hot drinks. Definitely will stay at this hotel again when need a room in jakarta.
agungspputra
22 Sep 2020 - Solo travel
At first i disappointed with their service due when i come to check in around 2.15 PM, the room wasn't ready and i need to wait until 3.30 PM to get my room ready. And the reception also informed that the facility like pool and gym was closed due the pandemic. After waited for more than 1 hours i got my room and the room was spacious and modern facing the sudirman street, semanggi and senayan. My room on 47th floor. And i really love the room because full of glasses. In the next day i run to GBK stadium, and after that i ask the reception is it possible to see the pool, she said yes but the pool was closed but when i arrived at pool, the pool is open there are other guess swimming and i asked the pool staff he said the pool is open. Whaaattt??? How come reception misinformed about this? But overall it was good staycation
TitoSitepu
29 Jun 2020 - Business
I stayed here during the pandemic. I love the fact that the bedsheets are replaced daily and the room is wiped thoroughly. The towels were also replaced daily. In addition the restaurants in the mall downstairs are starting to open which is really convenient so no need to go far away to look for snacks and meals.
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.