HARRIS Suites fX Sudirman, Central Jakarta
HARRIS Suites fX Sudirman, Central Jakarta
HARRIS Suites fX Sudirman, Central Jakarta
HARRIS Suites fX Sudirman, Central Jakarta
HARRIS Suites fX Sudirman, Central Jakarta
+ 29 others
Hotel

HARRIS Suites fX Sudirman

Tanah Abang, Central Jakarta
This accommodation is clean, safe, and CHSE certified by the Ministry of Tourism and Creative Economy.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
4.3
Good
From 227 reviews
Tripadvisor
From 971 reviews
The most helpful reviews
HF
02 Jan 2020 - Family
4.2/5
Sebaiknya kalau karyawan wanita jutek, jangan ditempatkan di front office yg berhubungan langsung dengan tamu. Karena kalau karyawan wanita yang jutek bikin tamu jadi kesal. Hanya masalah sederhana , kenapa harus BERTUTUR KATA DENGAN TIDAK SOPAN ? ? ? Ini saya komplain buat kebaikan perusahaan , bukan untuk urusan personal.
Sonia Sara Santya
05 Mar 2021 - Solo
5.0/5
tempat penginapannya bersih, nyaman, udara ny sejuk
RW
24 Nov 2020 - Family
4.2/5
Hotel yang sangat strategis karena dibawahnya ada Mal fX, jalan kaki bisa sampai Gelora Bung Karno dan bisa merasakan olahraga di Minggu pagi. Sangat cocok untuk bawa keluarga dan staycation.. Viewnya oke banget liat gedung2 pencakar langit di malam dan pagi hari. Hotelnya nyaman, bersih, dan good service.
AR
06 Sep 2020 - Couple
4.6/5
Lokasinya strategis di pusat kota. Connecting sama mall jadi bisa sekalian nyari makan. Kalo mau naik MRT juga deket sama stasiun MRT. Mau olahraga juga deket sama GBK. Tadinya pesen kamar tipe superior tapi karena kamar lagi ada trouble jadi diupgrade ke kamar tipe unique di lantai paling atas dan view-nya amazing langsung menghadap GBK. Semua special request yg sudah di-notes sebelumnya terpenuhi. Layanan oke dan ramah. Kamar bersih. Lift banyak jadi nggak perlu takut dempet2an sama orang lain apalagi dalam masa pandemi kayak gini. Yg kurang cuma hairdryer di kamar nggak berfungsi. Selebihnya oke banget. Besok2 mau lah balik sini lagi
CF
30 Aug 2020 - Group
4.6/5
Very clean & has fantastic view
Location
Jl. Jend. Sudirman, RT.1/RW.3, Gelora, Kecamatan Tanah Abang, Kota Jakarta Pusat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What types of rooms are available in HARRIS Suites fX Sudirman?
The room types available in this hotel are:
  • Standard Room
How much does a typical room cost at HARRIS Suites fX Sudirman?
The cheapest price at HARRIS Suites fX Sudirman if you want to stay tonight is IDR 741,000
What is the address of HARRIS Suites fX Sudirman?
HARRIS Suites fX Sudirman is located at Jl. Jend. Sudirman, RT.1/RW.3, Gelora, Kecamatan Tanah Abang, Kota Jakarta Pusat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta
What are the standard check-in & check-out times of HARRIS Suites fX Sudirman?
The standard check-in time at HARRIS Suites fX Sudirman is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in HARRIS Suites fX Sudirman?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • InDOnesia CARE
  • tiket CLEAN
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
Faciliies
Popular Facilities
InDOnesia CARE
tiket CLEAN
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Elevator
AC
Fitness Center
Airport Transfer
Meeting Facilities
Sports, Spa & Recreations
Fitness
Public Facilities
Smoking room
Air conditioning
Meeting facilities
Public WiFi
Elevator/lift
Restaurant
Designated smoking areas
Parking (Free)
Hotel Services
Safe-deposit box at front desk
Luggage storage
Wedding services
24-hour front desk
Dry cleaning/laundry service
Concierge services
 

Reviews

4.3
Good
From 227 reviews
Cleanliness
4.3
Facilities
4.3
Location
4.6
Service
4.3
Value for money
4.2
Couple
52
Family
75
Solo
88
Group
12
Vacation
153
Business
42
Others
32
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
HF
02 Jan 2020 - Family
4.2/5
Sebaiknya kalau karyawan wanita jutek, jangan ditempatkan di front office yg berhubungan langsung dengan tamu. Karena kalau karyawan wanita yang jutek bikin tamu jadi kesal. Hanya masalah sederhana , kenapa harus BERTUTUR KATA DENGAN TIDAK SOPAN ? ? ? Ini saya komplain buat kebaikan perusahaan , bukan untuk urusan personal.
Sonia Sara Santya
05 Mar 2021 - Solo
5.0/5
tempat penginapannya bersih, nyaman, udara ny sejuk
RW
24 Nov 2020 - Family
4.2/5
Hotel yang sangat strategis karena dibawahnya ada Mal fX, jalan kaki bisa sampai Gelora Bung Karno dan bisa merasakan olahraga di Minggu pagi. Sangat cocok untuk bawa keluarga dan staycation.. Viewnya oke banget liat gedung2 pencakar langit di malam dan pagi hari. Hotelnya nyaman, bersih, dan good service.
AR
06 Sep 2020 - Couple
4.6/5
Lokasinya strategis di pusat kota. Connecting sama mall jadi bisa sekalian nyari makan. Kalo mau naik MRT juga deket sama stasiun MRT. Mau olahraga juga deket sama GBK. Tadinya pesen kamar tipe superior tapi karena kamar lagi ada trouble jadi diupgrade ke kamar tipe unique di lantai paling atas dan view-nya amazing langsung menghadap GBK. Semua special request yg sudah di-notes sebelumnya terpenuhi. Layanan oke dan ramah. Kamar bersih. Lift banyak jadi nggak perlu takut dempet2an sama orang lain apalagi dalam masa pandemi kayak gini. Yg kurang cuma hairdryer di kamar nggak berfungsi. Selebihnya oke banget. Besok2 mau lah balik sini lagi
CF
30 Aug 2020 - Group
4.6/5
Very clean & has fantastic view
AD
12 Aug 2020 - Solo
3.0/5
good, nginap dgn akses mudah kemana-mana
IS
08 Jun 2020 - Couple
3.8/5
Breakfast d/t pandemi not really good. Harus diantar ke kamar tapi pilihan nya sangat kurang.. saya pilih indonesian breakfast menunya ada ikan sedangkan saya alergi ikan jadi tidak bisa saya makan.
Firza Ramdhiyanti
11 Feb 2020 - Family
5.0/5
sangat menyenangkan menginap dan mendapatkan harga terbaik dari tiket.com
MR
26 Jan 2020 - Family
5.0/5
View mantabb floor 45, breakfast jg enak variatif, lain kali ke jakarta bs jd referensi, aseekk minggu pagi depan hotel ada cfd
muthia safitri
23 Jan 2020 - Family
5.0/5
Semua baik
4.0
From 971 reviews
Cleanliness
4.0
Rooms
4.0
Location
4.5
Service
4.0
Value
4.0
Couples
105
Family
172
Solo travel
90
Friends getaway
85
Business
437
bellaassiregar
03 Apr 2021 - Friends getaway
We booked for harris bright and the room was amazing! Very clean and view from shower room so cool. We can saw the crowded of Jakarta from our shower room. The breakfast was good with the perfect healthy protocol when pandemic. This hotel attached with mall, so we can grocery easily and easy to find meals.
Kikiyuliarante
15 Feb 2021 -
Everything is very good. It has an excellent service. It has a Clean room, with nothing dirty left behind, and so everything is in a good condition . All the staff very friendly and have a good attitude. Also have long stay rate. And the interior room is very beautiful, its minimalistic but up to everyone's style. They also follow the protocols. I would recommend this hotel for everyone, and I would gladly love to stay again in Hotel Harris FX next time I visit Jakarta.
Aryandhito
28 Dec 2020 - Family
The view from the 45th floor is stunning. Our room was neat and clean. Aside from the lukewarm refrigerator, Harris Suites fx Sudirman has delivered an excellent memory for our family's staycation. Will be sure to stay there again. Thank you.
teiradwain1111
05 Feb 2021 - Friends getaway
I stayed here my two friends on 16-17 January 2021. We got 46th floor and the view was great at night, stunning and jaw-dropping. The breakfast is very compliance to covid protocol, we felt safe staying there.
arofiq
07 Jan 2021 -
Great location, best price, best view. Very close to MRT Station, business distric, mall. If you like sport, this hotel also really close to Gelora Bung Karno. This hotel has an amazing view from room
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.