Her Hotel and Trade Center Balikpapan, Balikpapan
Her Hotel and Trade Center Balikpapan, Balikpapan
Her Hotel and Trade Center Balikpapan, Balikpapan
Her Hotel and Trade Center Balikpapan, Balikpapan
Her Hotel and Trade Center Balikpapan, Balikpapan
+ 62 others
Hotel

Her Hotel and Trade Center Balikpapan

Kota Balikpapan, Balikpapan
This accommodation is clean, safe, and CHSE certified by the Ministry of Tourism and Creative Economy.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
3.2
Okay
From 83 reviews
Tripadvisor
From 12 reviews
The most helpful reviews
KH
14 Sep 2020 - Couple
2.6/5
sepertinya perlu banyak yg diperhatikan dari pengelola hotel, mulai dari lift hotel dari parkir basement yang ada karpetnya kotor membuat kesan pertama hotelnya kurang bersih, lobby hotel wangi, kamar dan kamar mandi bersih, seprei dan banyal bantal bersih, namun perlu menunggu 5 mnt agar keluar air hangat, desain kamar kurang selaras dan pencahayaan kurang terang (cenderung remang-remang) ditambah dapet kamar tanpa jendela jadi membuat kurang nyaman, sarapan dapat nasi goreng ayam dibungkus kotak enak,
WW
17 Jul 2020 - Family
1.4/5
mba resepsionis kasih kamar yg AC rusak udah pindah kamar dikasih kamar yg ga ad jendela alias kamar tanpa sirkulasi udara sudh gt kamar mandi nya lubang saluran air tersendat dan banjir pas LG mandi ga bngt dan ga bakal kesini LG. saya menyesal seumur hidup saya. ga rekomend bngt kecewa saya. dan telfon nya rusak jd karyawan TDK dpt menginfo pas jam cek out
BUDI SANTOSO
23 Feb 2020 - Solo
4.0/5
Area Gymnya
MA
12 Jan 2021 - Solo
3.4/5
oke oke aja. sesuai aja. cukup
ER
11 Dec 2020 - Family
4.0/5
recomended banget,.tempat kuliner jg bnyak
Location
Jalan MT. Haryono Nomor 55 Balikpapan, Kalimantan Timur Indonesia 76125
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
15:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Her Hotel and Trade Center Balikpapan?
Her Hotel and Trade Center Balikpapan is located at Jalan MT. Haryono Nomor 55 Balikpapan, Kalimantan Timur Indonesia 76125
What are the standard check-in & check-out times of Her Hotel and Trade Center Balikpapan?
The standard check-in time at Her Hotel and Trade Center Balikpapan is starting from 15:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Her Hotel and Trade Center Balikpapan?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • InDOnesia CARE
  • tiket CLEAN
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
Faciliies
Popular Facilities
InDOnesia CARE
tiket CLEAN
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Spa
Elevator
AC
Fitness Center
Airport Transfer
Meeting Facilities
Children Facility
Sports, Spa & Recreations
Barbecue grill(s)
Television in common areas
Fitness
Spa treatment room(s)
Fitness facilities
Garden
Full-service spa
Pets
Pets not allowed
No pets allowed
Health & Medical
InDOnesia CARE
Sauna
Steam room
Spa (inhouse)
tiket CLEAN
 

Reviews

3.2
Okay
From 83 reviews
Cleanliness
3.2
Facilities
2.9
Location
3.6
Service
3.3
Value for money
3.3
Couple
22
Family
19
Solo
35
Group
7
Vacation
38
Business
30
Medical
2
Others
13
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
KH
14 Sep 2020 - Couple
2.6/5
sepertinya perlu banyak yg diperhatikan dari pengelola hotel, mulai dari lift hotel dari parkir basement yang ada karpetnya kotor membuat kesan pertama hotelnya kurang bersih, lobby hotel wangi, kamar dan kamar mandi bersih, seprei dan banyal bantal bersih, namun perlu menunggu 5 mnt agar keluar air hangat, desain kamar kurang selaras dan pencahayaan kurang terang (cenderung remang-remang) ditambah dapet kamar tanpa jendela jadi membuat kurang nyaman, sarapan dapat nasi goreng ayam dibungkus kotak enak,
WW
17 Jul 2020 - Family
1.4/5
mba resepsionis kasih kamar yg AC rusak udah pindah kamar dikasih kamar yg ga ad jendela alias kamar tanpa sirkulasi udara sudh gt kamar mandi nya lubang saluran air tersendat dan banjir pas LG mandi ga bngt dan ga bakal kesini LG. saya menyesal seumur hidup saya. ga rekomend bngt kecewa saya. dan telfon nya rusak jd karyawan TDK dpt menginfo pas jam cek out
BUDI SANTOSO
23 Feb 2020 - Solo
4.0/5
Area Gymnya
MA
12 Jan 2021 - Solo
3.4/5
oke oke aja. sesuai aja. cukup
ER
11 Dec 2020 - Family
4.0/5
recomended banget,.tempat kuliner jg bnyak
PA
29 Nov 2020 - Couple
1.8/5
Pelayanan resepsionis buruk, antri terlalu lama saat cek in pun lama sekali padahal ada 2 orang. Saya diberi kamar yg tidak ada jendela dan sirkulasi udara sama sekali, saat saya minta pindah kamar mereka bilang udh penuh jadi saya upgrade room & saat ditelfon saya sempat dibentak oleh resepsionis. Tolong lebih menghormati tamu. Kamar mandi tidak ada air panas nya sama sekali, super buruk. Sikat gigi hanya diberi 1 padahal saya berdua.
RP
05 Aug 2020 - Couple
3.2/5
ac kamar suka error dan flush wc mengalir terus. kamar bersih.
Azwar Siregar
21 Jul 2020 - Solo
3.2/5
Hotel yang lumayan strategis di Balikpapan. Sayangnya terakhir saya menginap, air panas di kamar mandi ngga berfungsi
RE
03 Apr 2019 - Solo
5.0/5
Lokasi gak jauh dari mana pun
Mahdi San
21 Jun 2021 - Couple
2.8/5
Biasa saja tidak menarik
3.5
From 12 reviews
Cleanliness
4.0
Rooms
3.0
Location
4.0
Service
3.5
Value
4.0
Couples
0
Family
2
Solo travel
3
Friends getaway
1
Business
6
AlexSantosa
02 Sep 2016 - Business
Pros: - relatively new building - located near Balikpapan Baru - valuable price - efficient check in - friendly staffs - standbye taxi near the hotel - comfortable bed - strong shower - free wifi Cons: - hot, the AC not too strong enough to lower the hot temperature, but it was OK at night - not sound proof, there is a gap between room's door with the door frame - some stains on bed linen - leak in the room corner - lamp on the writing desk and on the shower were not lit - unefficient checkout process, we must wait the housekeeping checked out our room
Andrew S
07 Aug 2019 - Business
This hotel located near airport, mall, and main public road. Building quite old but room is clean. Restroom has problem with unfunctional fan. Desk lamp was not bright enough then we call maintenance service and they fixed it properly.
morningstar007
03 Oct 2017 - Friends getaway
I stayed in her hotel for 5 nights. Location is very good, Check in process fast Check out process fast breakfast menu normal, worth it for the budget, the main concern and our problem is in cleanliness in our toilet, very bad, smell from our toilet is very bad, already talked to housekeeping but no action, please make improve for that
Joshep1809
07 Feb 2021 - Family
Fasilitas melampaui harga yang diberikan, dengan harga yang ekonomis tapi mendapatkan kamar yang lumayan bagus, bersih, AC dingin dan staff receptionnya ramah. Lobby luas dan tenang. Secara keseluruhan sih OK.
phei_bf
19 Jun 2019 - Solo travel
Kamar luas dan bersih, hanya saja ada bau lembab ketika masuk. Saya pakai airy untuk pemesanan. Reseption ramah, makan malam bebek lada hitam enak. Air panas di kamar mandi keluarnya harus menunggu beberapa menit, baru terasa panasnya. Tidak pesan sarapan untuk trip ini.
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.