Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Airport, Badung
Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Airport, Badung
Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Airport, Badung
Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Airport, Badung
Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Airport, Badung
+ 113 others
Hotel

Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Airport

Kuta, Badung
Don't worry! This place added extra measures to ensure the cleanliness.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
4.2
Good
From 186 reviews
Tripadvisor
From 1.183 reviews
The most helpful reviews
Hariyono Wijaya
03 Jan 2020 - Family
3.6/5
TEMPAT CUKUP STRATEGIS , MAKANAN PAS DI LIDAH, GAMBAR VIEW POOL, TDK SESUAI DENGAN FOTO GAMBAR, YANG ADA BALKON TP TIDAK ADA,
Cherryo Kalalo
03 Nov 2020 - Family
2.4/5
kmren saya menginap 2 malam di hilton , tapi kamar hotel terasa panas n gerah , awalnya petugas blg mau dicek apa ada kerusakan atau tidak , tapi kenyataannya pihak hotel sudah tau penyebab ac kamar tidak nyala atau panas adalah chiller ac dimatikan sebagian dikarenakan lagi covid gini chiller ac tidak nyala semua.Udah gitu ada jam2nya kapan chiller ac dimatikan..haduh masih lebih bagus nginep di kos2an klo sperti ini..hotel kok ga nyala ac nya..akhirnya saya memutuskan meminta refund karena saya ga kuat panasnya dikamar..bali itu panas jd kita butuh ac yg dingin dikamar..wlaupun lg covid 19 seharusnya hotel sesuai standartnya dong jgn ada yg dikurangi..tidak sesuai nama hotel hilton..
TV
03 Sep 2020 - Couple
5.0/5
Terima kasih, sangat nyaman dan luas hotelnya
Christian Adi Prayitno
03 Jul 2020 - Solo
3.0/5
Tidak mendapat free antis padahal di tiket.com dijelaskan dapat free antis, pada saat check in tidak disambut dengan ramah oleh receptionnya (staff cewe agak gemuk), staff di restoran sering copot masker, meja reception tidak ada sekat acrilicnya, penerapan new normal tidak dilaksanakan di hotel ini, kolam renang & gymnya luas, parkirnya luas juga, staff reception yg cowok semuanya ramah
syarif husein
21 Oct 2019 - Family
4.4/5
Lokasi nya dekat dengan bandara, dan tersedia free shuttle ke bandara setiap 30 menit yang berangkat On-time.
Location
Jalan Airport Ngurah Rai No. 7, Tuban, Kuta, Indonesia
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
15:00-23:00
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Airport?
Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Airport is located at Jalan Airport Ngurah Rai No. 7, Tuban, Kuta, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Airport?
The standard check-in time at Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Airport is starting from 15:00-23:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Airport?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
Does Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Airport have a swimming pool?
Yes, Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Airport does have a swimming pool.
Faciliies
Popular Facilities
tiket CLEAN
Swimming Pool
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Elevator
AC
Fitness Center
Airport Transfer
Meeting Facilities
Wheelchair Access
Sports, Spa & Recreations
Free beach shuttle
Television in common areas
Billiards
Fitness facilities
Indoor pool
Outdoor pool
Snack bar/deli
Fitness
Diving
Golf course on site
Sailing
Beach sun loungers
Garden
24-hour fitness facilities
Children's pool
Pets
No pets allowed
Pets allowed
Pets not allowed
Kids Facilities
Baby cot
Kid's pool
 

Reviews

4.2
Good
From 186 reviews
Cleanliness
4.3
Facilities
4.2
Location
4.4
Service
4.0
Value for money
4.4
Couple
35
Family
69
Solo
67
Group
15
Vacation
158
Business
23
Others
5
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
Hariyono Wijaya
03 Jan 2020 - Family
3.6/5
TEMPAT CUKUP STRATEGIS , MAKANAN PAS DI LIDAH, GAMBAR VIEW POOL, TDK SESUAI DENGAN FOTO GAMBAR, YANG ADA BALKON TP TIDAK ADA,
Cherryo Kalalo
03 Nov 2020 - Family
2.4/5
kmren saya menginap 2 malam di hilton , tapi kamar hotel terasa panas n gerah , awalnya petugas blg mau dicek apa ada kerusakan atau tidak , tapi kenyataannya pihak hotel sudah tau penyebab ac kamar tidak nyala atau panas adalah chiller ac dimatikan sebagian dikarenakan lagi covid gini chiller ac tidak nyala semua.Udah gitu ada jam2nya kapan chiller ac dimatikan..haduh masih lebih bagus nginep di kos2an klo sperti ini..hotel kok ga nyala ac nya..akhirnya saya memutuskan meminta refund karena saya ga kuat panasnya dikamar..bali itu panas jd kita butuh ac yg dingin dikamar..wlaupun lg covid 19 seharusnya hotel sesuai standartnya dong jgn ada yg dikurangi..tidak sesuai nama hotel hilton..
TV
03 Sep 2020 - Couple
5.0/5
Terima kasih, sangat nyaman dan luas hotelnya
Christian Adi Prayitno
03 Jul 2020 - Solo
3.0/5
Tidak mendapat free antis padahal di tiket.com dijelaskan dapat free antis, pada saat check in tidak disambut dengan ramah oleh receptionnya (staff cewe agak gemuk), staff di restoran sering copot masker, meja reception tidak ada sekat acrilicnya, penerapan new normal tidak dilaksanakan di hotel ini, kolam renang & gymnya luas, parkirnya luas juga, staff reception yg cowok semuanya ramah
syarif husein
21 Oct 2019 - Family
4.4/5
Lokasi nya dekat dengan bandara, dan tersedia free shuttle ke bandara setiap 30 menit yang berangkat On-time.
TW
02 Aug 2020 - Solo
5.0/5
Overall amazing. Kamarnya super bersih
EK
14 Dec 2020 - Family
4.4/5
Harga pandemi tidak mengurangi service dan fasilitas dari Hilton Inn. Resepsionis menyarankan agar kunci kamar ditinggal supaya AC menyala terus dan itu membuat kami nyaman tidur saat kembali dari bepergian. Harga makanan pun cukup ok... thumbs up untuk Hilton Inn..
Adithya Noor
13 Dec 2020 - Solo
4.2/5
Deket bandara, bisa jalan kaki 15 menit, kasur besar, dan enaknya kolam renang bisa di pake sampe jam 9 malem. Vima agak helap. Aja karna saving cost saat pandemi. Thank you Hilton Garden Inn
Margaretha Anggriani
13 Dec 2020 - Couple
5.0/5
sudah dua kali menginap disini dan saya selalu dapat pengalaman luar biasa. terima kasih untuk kenyamanan karyawan,kebersihan kamar dan lokasi jg harga kamar yg luar biasa. terima kasih
YB
25 Nov 2020 - Solo
3.6/5
dekat bandara dan tol bali mandara cocok jika akan beraktivitas di utara/selatan pulau bali kamar cukup kedap , kekurangan AC masih menyala meskipun sdh dimatikan
4.0
From 1.183 reviews
Cleanliness
4.5
Rooms
4.5
Location
4.5
Service
4.5
Value
4.5
Couples
424
Family
275
Solo travel
171
Friends getaway
114
Business
81
lilyjo5
13 Dec 2020 - Friends getaway
Hotel near I Giati Ngurah Rai airport which applied health protocol and very concern about the physical distancing. Warm employee and also a good hotel with affordable price. Hotel give you choose stay with or without breakfast. And the pool is big enough for kids and adult. Worth for stay there.
acarse903010
04 Nov 2020 - Friends getaway
This hotel is lacking common knowledge on Hilton policies. There customer service is appalling. I had to contact guest relations twice as the hotel doesn’t answer their own phones. If you wish a relaxing hotel in Bali avoid this hotel.
trav4go2
20 Sep 2020 -
Stayed here on arrival in Bali. Used the Hotel shuttle to get there which saved alot of mucking around. Hotel itself is modern, clean and efficient. If i had been in town on business it would have made an excellent base to work from for an extended stay. Staff were very helpful, and happy to provide advice on places to go and/or transportation. Pool looked inviting but didnt get a chance to try it out. Restaurant was efficient with a nice selection of food for breakfast, and staff responsive to any requests. Not alot to do nearby but for the price, proximity to airport, and services/accommodation supplied it is well worth the money.
Coodie20
07 Jul 2020 - Solo travel
This hotel is well maintained cleanliness and its modern facilities. I stayed here for a night for a transit to the airport and they have a free shuttle to the terminal. Great location for airport but surroundings are nothing to shop or eat unless you take a taxi to downtown. Only one thing I concerned about that there was an electricity down in the midnight for an hour caused no lights, no TV, no WiFi, and no AC but I fell asleep already so it was okay for me however the next mornIng, nobody explained or apology about it so I still think it happens often here?
514thomasd
21 May 2020 -
We had a 5-night stay in room 2028 with view to the garden and pool. Nice, big and clean room. The staff was great and very service-minded. A big High-five to Mr. Prima. Shuttle service is good and free of charge and taxi from hotel to Kuta is easy and cheap.
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.