1
Night
Hotel Dharmein, South Jakarta
Hotel Dharmein, South Jakarta
Hotel Dharmein, South Jakarta
Hotel Dharmein, South Jakarta
Hotel Dharmein, South Jakarta
+ 24 others
Hotel

Hotel Dharmein

Kebayoran Baru, South Jakarta
Starts from
IDR 418,000
per room per night

Reviews

Tiket
4.1
Good
From 381 reviews
The most helpful reviews
DK
19 Jun 2021 - Couple
5.0/5
Letaknya di dalam sekitaran blok M plaza. Jadi harus bayar parkir pas pulangnya, tapi dapet voucher bayar parkir jadi 10rb doang semalaman untuk motor, utk mobil kurang tau. Overall comfortable kok, kamarnya bersih, tapi pas itu shampo belum di refill, jadi pake shampo sendiri. Untuk sarapan enak banget makanannya. next time bakalan kesini lagi sih, manteppp!!
FM
27 Oct 2019 - Family
5.0/5
Bagus semua
FK
08 Nov 2021 - Group
5.0/5
Oooooooooooooooookkk
SH
05 Nov 2021 - Couple
3.0/5
pdhl kali kedua kesini, gak ekspek akan dpt kamar kueciilll banget dan interiornya semengerikan ini.... lalu komplain dan dpt kamar yg sama dengan pertama kali nginep sini.... mungkin sudah harus mulai memperbaiki interior, at least gambar di online dan real nya sama...
MS
24 Oct 2021 - Family
5.0/5
Tempatnya okay,, harganya okay banget
Location
Jl. Sultan Hasanudin No.20-22, RT.2/RW.1, Melawai, Kby. Baru, Kota Jakarta Selatan, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 12160, Indonesia
maps
1
Night
Breakfast
AC
Non-smoking room
Wifi

Single Standard Room

Only 3 rooms left!
Breakfast (1 pax)
Wifi
1 Single
1 Guest
17m²
IDR 418.000
per room per night
7.315 tiket Points

Single Standard Room

Only 3 rooms left!
Breakfast not included
Wifi
1 Single
1 Guest
17m²
IDR 418.000
per room per night
7.315 tiket Points

Twin Superior Room

Breakfast not included
Wifi
1 Twin
2 Guests
18m²
IDR 468.000
per room per night
8.190 tiket Points

Double Superior Room

Breakfast not included
Wifi
1 Double
2 Guests
19m²
IDR 468.000
per room per night
8.190 tiket Points

Double Superior Room with Breakfast

Breakfast (2 pax)
Wifi
1 Double
2 Guests
19m²
IDR 508.000
per room per night
8.890 tiket Points

Double Deluxe Room with Breakfast

Breakfast (2 pax)
Wifi
1 Double
2 Guests
21m²
IDR 568.000
per room per night
9.940 tiket Points

Single/King Family Room with Breakfast

Only 4 rooms left!
Breakfast (2 pax)
Wifi
1 Single & 1 King
2 Guests
21m²
IDR 708.000
per room per night
12.390 tiket Points

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-14:00
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Hotel Dharmein?
Hotel Dharmein is located at Jl. Sultan Hasanudin No.20-22, RT.2/RW.1, Melawai, Kby. Baru, Kota Jakarta Selatan, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 12160, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of Hotel Dharmein?
The standard check-in time at Hotel Dharmein is starting from 14:00-14:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Hotel Dharmein?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
  • 24-Hour Front Desk
Facilities
Popular Facilities
tiket CLEAN
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Elevator
AC
Meeting Facilities
Proof of Covid-19 Vaccination
Public Facilities
Air conditioning
Meeting facilities
Elevator/lift
Restaurant
Parking (Free)
Pets
No pets allowed
Hotel Services
Dry cleaning/laundry service
24-hour front desk
 

Reviews

4.1
Good
From 381 reviews
Cleanliness
4.1
Facilities
4.0
Location
4.2
Service
4.1
Value for money
4.1
Couple
86
Family
75
Solo
190
Group
30
Vacation
136
Business
166
Medical
2
Others
77
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
DK
19 Jun 2021 - Couple
5.0/5
Letaknya di dalam sekitaran blok M plaza. Jadi harus bayar parkir pas pulangnya, tapi dapet voucher bayar parkir jadi 10rb doang semalaman untuk motor, utk mobil kurang tau. Overall comfortable kok, kamarnya bersih, tapi pas itu shampo belum di refill, jadi pake shampo sendiri. Untuk sarapan enak banget makanannya. next time bakalan kesini lagi sih, manteppp!!
FM
27 Oct 2019 - Family
5.0/5
Bagus semua
FK
08 Nov 2021 - Group
5.0/5
Oooooooooooooooookkk
SH
05 Nov 2021 - Couple
3.0/5
pdhl kali kedua kesini, gak ekspek akan dpt kamar kueciilll banget dan interiornya semengerikan ini.... lalu komplain dan dpt kamar yg sama dengan pertama kali nginep sini.... mungkin sudah harus mulai memperbaiki interior, at least gambar di online dan real nya sama...
MS
24 Oct 2021 - Family
5.0/5
Tempatnya okay,, harganya okay banget
SH
16 Sep 2021 - Couple
5.0/5
Rekomendasi sih ini mah
JJ
24 Jun 2021 - Solo
5.0/5
ok juga sih walau murah
BT
01 Jun 2021 - Solo
5.0/5
top makotop, ada kesempatan ke jakarta mampir lagi
IA
01 Apr 2021 - Group
2.0/5
Kamar kecil, toilet kecil, kena biaya parkir
Jarot Djody
22 Jan 2020 - Solo
5.0/5
Good view, and good room
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.