1
Night
Hotel Istana Bandung, Bandung
Hotel Istana Bandung, Bandung
Hotel Istana Bandung, Bandung
Hotel Istana Bandung, Bandung
Hotel Istana Bandung, Bandung
+ 25 others
Hotel

Hotel Istana Bandung

Braga, Bandung

Reviews

Tiket
1.9
Bad
From 17 reviews
The most helpful reviews
kiki simpati
25 Sep 2020 - Couple
2.0/5
ampun dah, tolong bantal dan kasurnya jangan kelas melati
wishnu harmono
30 Aug 2020 - Family
1.8/5
Kamar tidak bersih, masalah di kamar mandi dan toilet, hotel gelap dan sudah lama..
Linda
31 Oct 2020 - Family
2.4/5
Gambar iklan ada karpet, realita tdk ada
FA
19 Mar 2020 - Solo
1.8/5
Fasilitas tidak bagus
Susanty Taulabi
11 Oct 2021 - Group
1.0/5
tak ada cerita , sdh booked 4 kaar dari aplikasi online , tapi sampai lobby auto cancelled , pindah hotel plissss renovasi keseluruhan kalau maaih mau dapat tamu.
Location
Jl. Lembong No.44, Braga, Kec. Sumur Bandung, Kota Bandung, Jawa Barat
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
13:00-23:00
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Hotel Istana Bandung?
Hotel Istana Bandung is located at Jl. Lembong No.44, Braga, Kec. Sumur Bandung, Kota Bandung, Jawa Barat
What are the standard check-in & check-out times of Hotel Istana Bandung?
The standard check-in time at Hotel Istana Bandung is starting from 13:00-23:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Hotel Istana Bandung?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
Does Hotel Istana Bandung have a swimming pool?
Yes, Hotel Istana Bandung does have a swimming pool.
Facilities
Popular Facilities
tiket CLEAN
Swimming Pool
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
AC
Public Facilities
Terrace
Smoking room
Air conditioning
Sundeck
Designated smoking areas
Swimming Pool
Restaurant
Living room
Parking (Free)
Pets
No pets allowed
Hotel Services
Luggage storage
Multilingual staff
24-hour front desk
 

Reviews

1.9
Bad
From 17 reviews
Cleanliness
1.5
Facilities
1.6
Location
2.7
Service
1.8
Value for money
2.0
Couple
2
Family
2
Solo
6
Group
7
Vacation
12
Business
3
Others
2
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
kiki simpati
25 Sep 2020 - Couple
2.0/5
ampun dah, tolong bantal dan kasurnya jangan kelas melati
wishnu harmono
30 Aug 2020 - Family
1.8/5
Kamar tidak bersih, masalah di kamar mandi dan toilet, hotel gelap dan sudah lama..
Linda
31 Oct 2020 - Family
2.4/5
Gambar iklan ada karpet, realita tdk ada
FA
19 Mar 2020 - Solo
1.8/5
Fasilitas tidak bagus
Susanty Taulabi
11 Oct 2021 - Group
1.0/5
tak ada cerita , sdh booked 4 kaar dari aplikasi online , tapi sampai lobby auto cancelled , pindah hotel plissss renovasi keseluruhan kalau maaih mau dapat tamu.
Susanty Taulabi
10 Oct 2021 - Group
1.0/5
tgl 9 okt sekitar pukul 20.00 tiba di hotel udah booked dan bayar untuk 4 kamar lewat t******** dan tiket com , langsung putuskan pindah hotel, ibu receptionis bertanya pada kami bisa melihat ya ? anggap aja nggak lihat apa-apa kesimpuan, perlu renovasi menyeluruh secata total , kenyamanan fisik dan batin tamu adalah no satu.Harap mengerti dengan ceritaku ini
AZ
17 Oct 2021 - Group
1.0/5
maaf, tp aku sm temen aku takut bgt entah karena emg kita check in malem jadi udah sepi kali ya,, sampe2 kita check in naro barang di kamar tapi ujung2 nya nginep di b****ox paginya baru deh ambil barang terus chekout dari hotel istana bandung ini..:(
Robby Edy Yetno
25 Sep 2021 - Solo
1.0/5
Serem dan fasilitasnya udah jelek banget dan kurang bersih
Muhamad Romli
17 Sep 2021 - Solo
3.0/5
Lumayan lah walau rada horor btw bapa nya baik bgt ramah
RT
21 May 2021 - Group
2.2/5
dapet kamar yg creepy :( padahal ngelanggan disini tpi pas dapet kamar laen jadi gabetah check out awal deh
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.