1
Night
Hotel Istana Bungur, Central Jakarta
Hotel Istana Bungur, Central Jakarta
Hotel Istana Bungur, Central Jakarta
Hotel Istana Bungur, Central Jakarta
Hotel Istana Bungur, Central Jakarta
+ 30 others
Hotel

Hotel Istana Bungur

Kemayoran, Central Jakarta

Reviews

Tiket
2.8
Okay
From 50 reviews
The most helpful reviews
VH
01 Jul 2020 - Couple
3.0/5
Tempat tidur kotor, air bau dan TV cuma 1 channel itu pun channel luar Air panas mantap, kamar oke luas deluxe tapi ya dan parkir oke banget
FY
06 Oct 2019 - Solo
4.6/5
Mantap jiwa
Dyta Amoorea
10 Oct 2021 - Couple
1.0/5
dibalik bantal ada kecoak nya donk... sampe bikin aku shock kaget jejeritan 😭 aku check in jam 6 malem.. ketika mau check out.. terlambat dikit aja udah dikejar2 padahal sembari nunggu sholat dzuhur dulu.. tapi jam 12.15 pintu kamar udah di ketok2 supaya segera keluar gak akan balik lagi dech pokoknya
N
22 Aug 2021 - Solo
3.0/5
acnya ada yg ga dingin.
Nining Kurniasih
31 Jul 2021 - Couple
4.0/5
nyaman aja klo nginep disitu,apalagi dekat dengan tempat yang akan kita kunjungi.
Location
Jl. Bungur Besar 12 No. 2, Kemayoran, Jakarta Pusat, Kota Jakarta Pusat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 10620, Indonesia
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Hotel Istana Bungur?
Hotel Istana Bungur is located at Jl. Bungur Besar 12 No. 2, Kemayoran, Jakarta Pusat, Kota Jakarta Pusat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 10620, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of Hotel Istana Bungur?
The standard check-in time at Hotel Istana Bungur is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Hotel Istana Bungur?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
  • 24-Hour Front Desk
Facilities
Popular Facilities
tiket CLEAN
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Elevator
AC
Public Facilities
Terrace
Smoking room
Air conditioning
Sundeck
Designated smoking areas
Elevator/lift
Restaurant
Living room
Parking (Free)
Pets
No pets allowed
Hotel Services
Dry cleaning/laundry service
Luggage storage
Multilingual staff
Newspaper stand
Concierge services
24-hour front desk
 

Reviews

2.8
Okay
From 50 reviews
Cleanliness
2.7
Facilities
2.6
Location
2.9
Service
2.8
Value for money
3.0
Couple
25
Family
5
Solo
18
Group
2
Vacation
21
Business
11
Medical
1
Others
17
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
VH
01 Jul 2020 - Couple
3.0/5
Tempat tidur kotor, air bau dan TV cuma 1 channel itu pun channel luar Air panas mantap, kamar oke luas deluxe tapi ya dan parkir oke banget
FY
06 Oct 2019 - Solo
4.6/5
Mantap jiwa
Dyta Amoorea
10 Oct 2021 - Couple
1.0/5
dibalik bantal ada kecoak nya donk... sampe bikin aku shock kaget jejeritan 😭 aku check in jam 6 malem.. ketika mau check out.. terlambat dikit aja udah dikejar2 padahal sembari nunggu sholat dzuhur dulu.. tapi jam 12.15 pintu kamar udah di ketok2 supaya segera keluar gak akan balik lagi dech pokoknya
N
22 Aug 2021 - Solo
3.0/5
acnya ada yg ga dingin.
Nining Kurniasih
31 Jul 2021 - Couple
4.0/5
nyaman aja klo nginep disitu,apalagi dekat dengan tempat yang akan kita kunjungi.
NK
30 Jul 2021 - Couple
4.0/5
lumayan nyaman,kamar mandi bersih.
FM
01 Jul 2021 - Solo
1.0/5
kamar berisik, kebersihan nya kurang, tidak ada fasilitas sikat gigi dan odol, dan kurang recomended semoga kedepannya service lebih diperhatikan lagi
DR
26 Jun 2021 - Couple
3.0/5
tempat tidur nya bunyi kalau lagi goyang
AA
25 Jun 2021 - Family
3.4/5
sesuai dengan harga
O
14 Jun 2021 - Couple
3.0/5
rekomendesgooddd..and gooddd
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.