Hotel Monopoli Jakarta, South Jakarta
Hotel Monopoli Jakarta, South Jakarta
Hotel Monopoli Jakarta, South Jakarta
Hotel Monopoli Jakarta, South Jakarta
Hotel Monopoli Jakarta, South Jakarta
+ 73 others
Hotel

Hotel Monopoli Jakarta

Kebayoran Baru, South Jakarta
Don't worry! This place added extra measures to ensure the cleanliness.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
4.2
Bagus
From 139 reviews
Tripadvisor
From 64 reviews
The most helpful reviews
Raja Pagopong Sitorus
06 Jan 2020 - Solo
4.4/5
Pada saat check in, saya harus membayar 500.000 uang deposit per malam. Dengan total menginap 2 hari, saya harus bayar 1.000.000 dengan kartu kredit atau cash. Debit dengan kartu atm tidak bisa dilakukan. Tidak semua customer memiliki kartu kredit, dan cash 1 juta di dompet menurut saya terlalu banyak untuk dibawa - bawa. Kalau memiliki ketetapan harus membayar deposit segitu banyaknya, tolong berlakukan pembayaran menggunakan debit.
Dadi Satria Leksono
02 Aug 2020 - Couple
5.0/5
pas psbb pgn liburan di jkt dan tujuannya pgn ke hotel ini, pelayanannya ramah, sopan, bentuk bangunan hotelnya konsep industrial modern, makanannya enak brasa semua sayangnya makanan dianter ke msg2 kamar jd aga lama nunggu giliran dan kami ga bsa menikmati mknan disuasana restoran hotel ala prasmanan. tp disinj menyenangkan rasanya ga mau plg hehe
Willy Samuelson Nainggolan
07 Oct 2020 - Couple
4.2/5
Kamar design unik. fasilitas dan service baik. ada beberapa kekurangan. 1. Lift terlalu berisik 2. Posisi TV akan lebih berfungsi jika diletakkan 1 lantai dgn bed
LU
22 Jul 2020 - Solo
4.2/5
Staycation semalam aja gak cukup😂 nyaman banget
Yusuf Febrian Hanjaya
30 Oct 2020 - Couple
1.6/5
first impression sudah buruk. pas check in tidak ada yg bantu bawa barang kami pdhl lumayan banyak. trs ternyata sarapan di anter ke kamar, dan cuman dikasih sepiring roti dan teh pdhl yg nginap 2 orang 2 malam (kalau hotel lain, kita msh bisa pilih mw sarapan apa dan disiapkan untuk 2 orang sesuai check in). Masker dan bathroom tools juga cmn disiapkan utk 1 orang, sampe kami harus 2 hari minta2 ke operator. dan yg paling buruk adalah gak dpt parkir & harus bayar 30ribu per malam ke warga sekitar yg jaga. pas tanya ke security jawabannya cmn silahkan nego harga parkir ke warga. Speechless aja sih, memilih menginap di salah satu hotel bagus ternyata pelayanan spt ini. memang interior kamar dan hotel sangat bagus tapi gak sebanding dengan service nya.
Location
Jl. Taman Kemang No.12, RT.14/RW.1, Bangka, Mampang Prpt., Kota Jakarta Selatan, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 12730, Indonesia
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-14:00
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Description

FAQ
What is the address of Hotel Monopoli Jakarta?
Hotel Monopoli Jakarta is located at Jl. Taman Kemang No.12, RT.14/RW.1, Bangka, Mampang Prpt., Kota Jakarta Selatan, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 12730, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of Hotel Monopoli Jakarta?
The standard check-in time at Hotel Monopoli Jakarta is starting from 14:00-14:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Hotel Monopoli Jakarta?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
Does Hotel Monopoli Jakarta have a swimming pool?
Yes, Hotel Monopoli Jakarta does have a swimming pool.
Faciliies
Popular Facilities
tiket CLEAN
Swimming Pool
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Elevator
AC
Fitness Center
Airport Transfer
Meeting Facilities
Sports, Spa & Recreations
Fitness facilities
Outdoor pool
Yoga room
Game room
Nightclub
Pets
Pets not allowed
No pets allowed
Health & Medical
tiket CLEAN
 

Reviews

4.2
Bagus
From 139 reviews
Kebersihan
4.4
Fasilitas
4.3
Lokasi
4.3
Layanan
4.1
Kepantasan harga
4.0
Pasangan
56
Keluarga
21
Solo
46
Grup
16
Liburan
94
Bisnis
30
Lainnya
15
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
Raja Pagopong Sitorus
06 Jan 2020 - Solo
4.4/5
Pada saat check in, saya harus membayar 500.000 uang deposit per malam. Dengan total menginap 2 hari, saya harus bayar 1.000.000 dengan kartu kredit atau cash. Debit dengan kartu atm tidak bisa dilakukan. Tidak semua customer memiliki kartu kredit, dan cash 1 juta di dompet menurut saya terlalu banyak untuk dibawa - bawa. Kalau memiliki ketetapan harus membayar deposit segitu banyaknya, tolong berlakukan pembayaran menggunakan debit.
Dadi Satria Leksono
02 Aug 2020 - Couple
5.0/5
pas psbb pgn liburan di jkt dan tujuannya pgn ke hotel ini, pelayanannya ramah, sopan, bentuk bangunan hotelnya konsep industrial modern, makanannya enak brasa semua sayangnya makanan dianter ke msg2 kamar jd aga lama nunggu giliran dan kami ga bsa menikmati mknan disuasana restoran hotel ala prasmanan. tp disinj menyenangkan rasanya ga mau plg hehe
Willy Samuelson Nainggolan
07 Oct 2020 - Couple
4.2/5
Kamar design unik. fasilitas dan service baik. ada beberapa kekurangan. 1. Lift terlalu berisik 2. Posisi TV akan lebih berfungsi jika diletakkan 1 lantai dgn bed
LU
22 Jul 2020 - Solo
4.2/5
Staycation semalam aja gak cukup😂 nyaman banget
Yusuf Febrian Hanjaya
30 Oct 2020 - Couple
1.6/5
first impression sudah buruk. pas check in tidak ada yg bantu bawa barang kami pdhl lumayan banyak. trs ternyata sarapan di anter ke kamar, dan cuman dikasih sepiring roti dan teh pdhl yg nginap 2 orang 2 malam (kalau hotel lain, kita msh bisa pilih mw sarapan apa dan disiapkan untuk 2 orang sesuai check in). Masker dan bathroom tools juga cmn disiapkan utk 1 orang, sampe kami harus 2 hari minta2 ke operator. dan yg paling buruk adalah gak dpt parkir & harus bayar 30ribu per malam ke warga sekitar yg jaga. pas tanya ke security jawabannya cmn silahkan nego harga parkir ke warga. Speechless aja sih, memilih menginap di salah satu hotel bagus ternyata pelayanan spt ini. memang interior kamar dan hotel sangat bagus tapi gak sebanding dengan service nya.
VW
12 Dec 2019 - Family
1.2/5
Tidak direkomendsikan bahkan untuk single traveller sekalipun. handuk sudah berwarna kusam sekali seperti tidak diganti, lift yg berisik hingga terdengat sampai ke kamar. rooftop bar nya berisik sekali hi gga terdengar sampai ke kamar saya dan saya tidak bisa tidur sama sekali. padahal itu hari rabu. bukan malam minggu. sarapan sangat tidak enak dan seadanya saja. samgat tidak sesuai untuk harga yg saya bayar yaitu satu juta keatas. harga segini seharusnya handuk bersih, satapan lengkap dan nikmat. swimming pool juga cuma buat seadanya aja seperti pajangan. ga cocok untuk liburan atau bisnis sekalipun. apalagi buat keluarga, sangat tidak direkomendasikan. banyak lukisan serem. mau mandi saja showernya bunyi2 jadi serem!!!!
Mohamad Satrio Dwiutomo
21 Dec 2020 - Couple
5.0/5
bagus banget dengan old school theme
EA
21 Sep 2020 - Couple
4.2/5
Hotelnya bagus, dekorasi unik, nyaman. Saya menginap dua malam di sini, tapi malam kedua tidak dapat yang single bed, melainkan twin bed yang digabung. Jadi saklar lampu susah dimatikan karena tertekan sandaran kasur. Air hangat selalu ready. Cukup puas menginap di sini.
RL
03 Mar 2020 - Group
3.4/5
The staff at the restaurant is friendly and helpful. But the front desk stuff is rude, unfriendly, and not helpful at all. I felt uncomfortable because the front desk staffs + security gave a lot of people a side eye and didn’t greet the guests. I understand that the hotel is a club venue at the weekend so they deal with a lot of mess, but you can’t treat your hotel guest just like the annoying club guest. This is my second time stayed at Monopoli. My first visit was a lot better, the floor and interior need more maintenance.
LP
04 Jan 2020 - Solo
4.6/5
tempatnya lumayan steategis tapi kamarnyq unik
3.0
From 64 reviews
Cleanliness
3.5
Rooms
4.0
Location
4.0
Service
3.5
Value
4.0
Couples
10
Family
7
Solo travel
10
Friends getaway
14
Business
16
astridmokoginta
13 Dec 2020 - Family
@hotelmonopoli Not just a great boutique hotel to staycation, they have a good coffee milk also. A good vibe to rest for a while..., I'm so satisfied the hotel service. Friendly staff and so helpful Comfort and cute room. Monopoli Hotel its a beautiful building can make you feels like home. With a great healthy protocol.. Be back soon for another staycation, thank you Mr. Agus for service us so well. #monopoli #monopolihotel #kemang #jakarta #coffeeshopjakarta #coffee #staycation #hoteljakarta #jakartaselatan #daerahkemang
adellarindi
23 Nov 2020 - Couples
Calm, comfortable, and relaxing. This is how I described this place. Staying for 1 night with my husband to do some work.. We tried to chill out at the moon also, the place was small but super comfy.. Thank you for the hospitality!
rynnisa
22 Aug 2020 - Friends getaway
Stayed 1 night on Friday night for a staycation due to covid. Room was nice and super clean. Love the interior of this hotel. There is a cafe down near the lobby and I could say I love this place. Then, at midnight around 11 pm onward, this loud music started to blast out. It was so loud I can feel the bass from my room. I guess it was from the hotel’s bar The Moon. (Quite surprised to find out that the bar is already opened during the pandemic). Definitely got a hard time to fall asleep since I’m quite a light sleeper. I stayed on the 3rd floor just in front of the elevator, and somehow the elevator keeps making this loud banging sound. The good thing is the hotel provide disposable ear plug (well, when I first arrived at the room I was wondering why there’s an earplug at hotel room, now I know why) so at least it could help me fell asleep. And then in the morning around 5 am, I woke up hearing people having a chit chat from the room next door, like I could hear clearly the conversation. So I could say that my room is definitely not soundproof. In the morning, the staff offered me 3 type of dishes to choose for breakfast (2 indonesian, 1 american) as they didn’t provide buffet breakfast (due to pandemic I guess?). Well the breakfast was okay, not bad not so good. Unless you stay here for partying and hanging out all night, I suggest you to reconsider the loud noise especially at friday night.
Craig s
22 Jun 2020 - Business
stayed two nights last week and couldnt sleep due to events on the rooftop, there are so many complaints from other reviewrs but the Manager just seems to ignore them, maybe one day they will wake up and read there reviews. the bad ratings must surely be costing them rooms.
F9270LBstefanoc
10 Dec 2019 - Business
The hotel looks nice from far but it’s far from nice. The breakfast is extremely poor and if you order a cappuccino you will be charged extra. The hotel is noisy. In the middle of the night you will hear someone hammering the wall, people shouting as in the basement there is a club and if nothing of the two things happens, be certain that the elevator will keep you awake. In fact anytime it’s used it bangs loudly and you will hear it from any room as it is in the middle of the building. Rooms are cute, but I have been in cleaner places and if you make the water run, the toilet won’t smell nice (at least that what happened in my room). If you can, I recommend to look for other options.
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.