Hotel Rivoli Senen Jakarta, Central Jakarta
Hotel Rivoli Senen Jakarta, Central Jakarta
Hotel Rivoli Senen Jakarta, Central Jakarta
Hotel Rivoli Senen Jakarta, Central Jakarta
Hotel Rivoli Senen Jakarta, Central Jakarta
+ 126 others
Hotel

Hotel Rivoli Senen Jakarta

Senen, Central Jakarta

Reviews

Tiket
3.8
Good
From 235 reviews
Tripadvisor
From 31 reviews
The most helpful reviews
ANNISA ANNISA
24 Jul 2020 - Solo
2.8/5
too bad.. saya kesini mengalami hal yg tidak diinginkan. pagi2 pas saya lagi mandi tiba2 ada yg buka pintu. dan otomatis saat itu juga saya nongolin kepala dari kamar mandi dan bener aja ada yg buka pintu dan itu staff hotelnya. laki-laki. menanyakan mau check out hari ini atau tidak. setau saya biasanya ditelfon dikamar aja. gak langsung ke kamar klo untuk nanya check out. pas check out saya komplain dan katanya ada kesalahan teknis dan miskomunikasi jadi perlu cek ke kamar. tapi kenapa saat itu ga ketuk pintu atau coba telfon dulu?? main langsung buka pintu kamar aja. agak kecewa disitu sih. semoga ga keulang lagi
RP
08 Nov 2019 - Family
3.4/5
Biasanya bagus2 aja kalo nginep sini, tapi ga tau kenapa udah 2x selalu kecewa sama kualitas air, yang lalu air terasa gatal di kulit. Kali ini air berbau tai, berwarna coklat dan air panas tidak nyalah. Sudah lapor dari malam di tunggu sampai pagi ga ada yg datang dan tetap mati air panasnya. Di cover seprei jg tumben kaya ada noda bekas darah, agak jijik sih. Mohon di perhatikan lagi hal ini biar tetep bagus pelayanan hotelnya ^_^
AS
15 Jul 2020 - Family
5.0/5
Bagus bersih . Dgn harga murah mendapat fasilitas yg bagus sekali
MA
15 Oct 2019 - Family
5.0/5
Sejauh ini menurut saya keren sih, dgn layanin view kamar seperti bintang 4, sempurna menurut saya, hanya mungkin di makanan aja yg agak sedikit dikasih rasa heheh
RW
03 Jul 2020 - Couple
1.8/5
Hotel dlm kamar Oce bgus. tpi dri laut gelap dan ga ada suasana sori hotel. karna kurang di urus
Location
Jl. Kramat Raya No.41, RT.2/RW.3, Kramat, Senen, Kota Jakarta Pusat, DKI Jakarta 10450, Indonesia
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Description

FAQ
What is the address of Hotel Rivoli Senen Jakarta?
Hotel Rivoli Senen Jakarta is located at Jl. Kramat Raya No.41, RT.2/RW.3, Kramat, Senen, Kota Jakarta Pusat, DKI Jakarta 10450, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of Hotel Rivoli Senen Jakarta?
The standard check-in time at Hotel Rivoli Senen Jakarta is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Hotel Rivoli Senen Jakarta?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
  • 24-Hour Front Desk
Faciliies
Popular Facilities
tiket CLEAN
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Spa
Elevator
AC
Fitness Center
Meeting Facilities
Sports, Spa & Recreations
Snack bar/deli
Fitness
Fitness facilities
Game room
Pets
Pets not allowed
No pets allowed
Health & Medical
Sauna
Spa (inhouse)
tiket CLEAN
Drugstore
Massage
 

Reviews

3.8
Good
From 235 reviews
Cleanliness
3.6
Facilities
3.8
Location
4.1
Service
3.6
Value for money
4.0
Couple
66
Family
45
Solo
107
Group
17
Vacation
93
Business
81
Medical
4
Others
57
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
ANNISA ANNISA
24 Jul 2020 - Solo
2.8/5
too bad.. saya kesini mengalami hal yg tidak diinginkan. pagi2 pas saya lagi mandi tiba2 ada yg buka pintu. dan otomatis saat itu juga saya nongolin kepala dari kamar mandi dan bener aja ada yg buka pintu dan itu staff hotelnya. laki-laki. menanyakan mau check out hari ini atau tidak. setau saya biasanya ditelfon dikamar aja. gak langsung ke kamar klo untuk nanya check out. pas check out saya komplain dan katanya ada kesalahan teknis dan miskomunikasi jadi perlu cek ke kamar. tapi kenapa saat itu ga ketuk pintu atau coba telfon dulu?? main langsung buka pintu kamar aja. agak kecewa disitu sih. semoga ga keulang lagi
RP
08 Nov 2019 - Family
3.4/5
Biasanya bagus2 aja kalo nginep sini, tapi ga tau kenapa udah 2x selalu kecewa sama kualitas air, yang lalu air terasa gatal di kulit. Kali ini air berbau tai, berwarna coklat dan air panas tidak nyalah. Sudah lapor dari malam di tunggu sampai pagi ga ada yg datang dan tetap mati air panasnya. Di cover seprei jg tumben kaya ada noda bekas darah, agak jijik sih. Mohon di perhatikan lagi hal ini biar tetep bagus pelayanan hotelnya ^_^
AS
15 Jul 2020 - Family
5.0/5
Bagus bersih . Dgn harga murah mendapat fasilitas yg bagus sekali
MA
15 Oct 2019 - Family
5.0/5
Sejauh ini menurut saya keren sih, dgn layanin view kamar seperti bintang 4, sempurna menurut saya, hanya mungkin di makanan aja yg agak sedikit dikasih rasa heheh
RW
03 Jul 2020 - Couple
1.8/5
Hotel dlm kamar Oce bgus. tpi dri laut gelap dan ga ada suasana sori hotel. karna kurang di urus
Muhammad Yakbal Junain
24 Jun 2020 - Solo
2.8/5
Towel tdk tersedia d dlm kamar. Saat di telp ke front office dan room service gk diangkat.
DD
28 Aug 2019 - Solo
2.0/5
Kamar sudah jelas tertulis superior double bed. Dikasih twin dengan alasan “untuk pemesanan melalui online disesuaikan dengan kamar yg available”. Padahal sudah jelas kamar banyak kosong. Sprei kotor ada bercak merah. Tisu tidak ada. Hanya ada tisu toilet. Sabun dan shampo benar benar kosong. Sabun cuci tangan di wastafel tidak ada. AC berasa naik motor tua. Berisik. Silahkan pikir 2 kali untuk menginap disini.
HK
02 Nov 2020 - Couple
2.2/5
hotel kuurang besih. kamar panas. ac cuma blower aja, ga dingin. tu security tua depan pintu masuk ngerokok pake meja + asbak, pemandangan buruk sekali. tamu datang bawa barang keberatan, dia duduk aja cuma senyum.
ES
19 Jul 2020 - Solo
4.8/5
Pengalaman yang menyenangkan saat di Rivoli, cocok untuk staycation sambil bersantai
AN
02 Feb 2020 - Couple
4.0/5
So far ok cm hrs nunggu 30 menit krn kmr blm selesai d beresin 😂
3.5
From 31 reviews
Cleanliness
3.5
Rooms
3.5
Location
4.0
Service
3.5
Value
2.5
Couples
4
Family
3
Solo travel
1
Friends getaway
6
Business
15
StalloneT
19 Sep 2019 -
Rivoli Hotel is situated strategically on Kramat Raya main street in front of TransJakarta bus stop Pal Putih, so convenient and really close. The room itself is quite big for this hotel standard, amenities are well equipped too. Room facilities are good too such as cable tv, bathroom (no bathtub), comfy bed, and wi-fi (it's fast but sometimes you have to reconnect again and again after several minutes and it's kinda annoying), air conditioner is quite cool. We cam checking in at 7 pm and the lobby is dark, the sofa area near the elevator and in front of the restroom where people can sit down and wait is darker tho... But overall we slept well and had a good stay here.
FLASH T
20 Aug 2019 - Business
A very bad attitude from the staff. We reserved room for our client since we are appointed company for handle the one of BUMN ( Government Company) to reserve and arrange their accommodation, we already sent payment , but we since we are a company and not use personal bank transfer , we used company bank account, we have to use procedure and waiting for bank payment statement from our accounting. And they used different bank. While we waiting for the process, one of their staff call my staff and said that " WE DONT CARE ABOUT YOUR COMPANY, We will ASK PAYMENT from your guest" ... Please you have to respect other , especially your guest since we also agree to pay more expensive than OTA or other booking engine. And in the end, the payment success, no problems at all for the payment. Please learn the attitude of Business, not only You RUN the business.
edrickpp
19 May 2019 - Friends getaway
Rivoli Hotel is quite a new hotel in this area with a cinema theme since the area was used as a movie theater in the past. The room was nice and the bed was very comfortable. The breakfast was also good and tasty enough. Too bad the gym only had 2 equipments. It would be great if the hotel provide more gym equipments and weights. But overall, it was a good stay with a very reasonable price.
rdms
08 Jan 2019 - Business
I'm not sure how long this hotel has been launch but for me it look and feel fresh as a brand new. Loved the room with grey and black atmosphere. nice Breakfast good, some indonesian menu also available Near access to some atractive places in Jakarta Service from all staf are flawless and quick Overall good experience
ejBajaj
18 Sep 2018 - Friends getaway
Stayed a nite on second floor rooom (3**) and got discount price through online booking which I paid around IDR 250k. Compared with budget hotels, this hotel offers: - spacious room - toilettries - various breakfast buffet - straregic location In front of hotel, there is bus shelter 10 minutes walks to reach Atrium mall and Senen 8-10 minutes to Senen station by taxi 15 minutes to Gambir station Ordered oxtail soup for my lunch with a moderate price on its restaurant; the staffs were friendly. I didn't have any issues about hot water. It ran well. Aircon worked well, too. The management needs to improve on cleaning aspect, fe. - some water mess on elevator floor - restaurant floor and table Not sure whether it was lack of cleaning staff.
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.