1
Night
House Of Asiyah, Solo
House Of Asiyah, Solo
House Of Asiyah, Solo
House Of Asiyah, Solo
House Of Asiyah, Solo
+ 9 others
Guest House

House Of Asiyah

Laweyan, Solo

Reviews

Tiket
4.4
Good
From 13 reviews
The most helpful reviews
riski wahyu yunianti
26 Feb 2021 - Solo
4.8/5
Guest housenya bersih,nyaman,staff nya ramah semua,lumyan deket klo mau kemana2,ngga berisik jg, tempatnya di dlm kompleks perumahan. tpi ngga ada perlengkapan mandi kya sabun shampo dll yah plus sendal ruangan jg ngga ada,jdi bawa dri rmh sndiri yah.
MI
15 Oct 2021 - Couple
4.2/5
Kamar bersih, TV nya gede banget mantep dah 😆. Pelayanannya ramah.
LH
23 Sep 2021 - Family
5.0/5
okokok okok ok ok ok
Lita desy maria hutasoit
24 Aug 2021 - Couple
5.0/5
oke lah peayanan jg bagus
HA
09 May 2021 - Couple
4.0/5
tempat nya bersih dan nyaman
Location
Jalan Merpati No 36 B Kerten, Laweyan, Surakarta
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:00
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of House Of Asiyah?
House Of Asiyah is located at Jalan Merpati No 36 B Kerten, Laweyan, Surakarta
What are the standard check-in & check-out times of House Of Asiyah?
The standard check-in time at House Of Asiyah is starting from 14:00-23:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in House Of Asiyah?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Wifi
  • Parking
  • 24-Hour Front Desk
  • AC
Facilities
Popular Facilities
tiket CLEAN
Wifi
Parking
24-Hour Front Desk
AC
Public Facilities
Terrace
Air conditioning
Parking (Free)
Pets
No pets allowed
Hotel Services
24-hour front desk
 

Reviews

4.4
Good
From 13 reviews
Cleanliness
4.6
Facilities
4.2
Location
4.1
Service
4.5
Value for money
4.4
Couple
6
Family
6
Solo
1
Vacation
8
Business
2
Medical
1
Others
2
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
riski wahyu yunianti
26 Feb 2021 - Solo
4.8/5
Guest housenya bersih,nyaman,staff nya ramah semua,lumyan deket klo mau kemana2,ngga berisik jg, tempatnya di dlm kompleks perumahan. tpi ngga ada perlengkapan mandi kya sabun shampo dll yah plus sendal ruangan jg ngga ada,jdi bawa dri rmh sndiri yah.
MI
15 Oct 2021 - Couple
4.2/5
Kamar bersih, TV nya gede banget mantep dah 😆. Pelayanannya ramah.
LH
23 Sep 2021 - Family
5.0/5
okokok okok ok ok ok
Lita desy maria hutasoit
24 Aug 2021 - Couple
5.0/5
oke lah peayanan jg bagus
HA
09 May 2021 - Couple
4.0/5
tempat nya bersih dan nyaman
Angelia Intan
12 Feb 2021 - Family
4.2/5
Bersih dan murah. Lokasinya di belakang studio rekaman Lokananta
Mareta Hari Kristian
24 Jan 2021 - Family
4.2/5
bagus, bersih, ada banyak orang lewat jual makanan. tapi kalo bisa kasurnya ada yg ekstra bed
Ratna Indria Sari
14 Jan 2021 - Couple
4.2/5
kamarnya bagus, luasnya pas, bersih semua fasilitas berfungsi
Linda Yanti
01 Jan 2021 - Couple
3.4/5
Guest House yang masih tergolong bangunan baru. Sehingga semuanya masih bagus hanya saja kurang disediakan gelas. Tapi overall oke dengan harga yang diberikan. Terima kasih.
LILI LILI
01 Jan 2021 - Family
4.4/5
bersih banget, karna baru. semua masih putih bersih. tv besar, springbed bantal bersih.kulkas pun gede. btw, ada guling jg dong😂. untuk harga murah pake banget, krna kebersihannya ok banget. next kl ke solo pasti nginep di sini lg. makasih atas pelayanannya 🙏
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.