Ibis Budget Semarang Tendean, Semarang
Ibis Budget Semarang Tendean, Semarang
Ibis Budget Semarang Tendean, Semarang
Ibis Budget Semarang Tendean, Semarang
Ibis Budget Semarang Tendean, Semarang
+ 32 others
Hotel

Ibis Budget Semarang Tendean

Semarang Tengah, Semarang

Reviews

Tiket
4.0
Good
From 212 reviews
Tripadvisor
From 330 reviews
The most helpful reviews
herry syamsuddin
17 Feb 2020 - Solo
4.2/5
Praktis , sdh termasuk breakfast dengan lokasi tsb Dan price tsb sdh cocok Dan suka , yg tidak suka pengaturan bakal taruh sajadah saja untuk sholat sdh susah
Rikky
20 Aug 2020 - Solo
4.8/5
aku iseng" aja ngebook tp bagus kok ambil.kamar buat ber3 dilengkapi extra bed susun dan staffnya ramah" bagus deh meski ruangan g gt gede tp ok aja
NN
12 Aug 2020 - Solo
4.8/5
Bisa diajak kerjasama untuk izin desain kamar agar bisa memberi suprise ke tamu. Kamar sesuai budget harga yang diberikan. Pelayanan ramah. Good
NC
12 Jan 2020 - Solo
3.2/5
Kamar hotel sangat kotor. Pertama, banyak sekali debu yang menggumpal di bawah kasur, banyak rambut yang menggumpal dengan debu, seperti kamar tidak di sapu. Kedua, kamar mandi terlihat jorok karena banyak cairan sabun yang berceceran dan lengket2 dan ada yang mengering (sangat banyak) di lantai kamar mandi (mungkin tertumpahkan saat housekeeping melakukan pengisian sabun tsb). Ketiga, keadaan closet sangat bau seperti lantainya tidak di pel bahkan di dalam lubanh closet nya ada lingkaran hitam seperti kerak, terlebih lagi air flush di closet mengalir terus padahal tidak ada yg menekan flush, jadi sangat berisik dan menggangu tidur. Keempat, di dinding kamar di tempat tidur bunk bed atas, dindingnya kotor masa ada isolasi mata yang menempel, ya masa tidak di lepas atau di bersihkan oleh housekeeping mereka. Kan terlihat menggelikan dan kotor sekali. Saran saya tolong itu staff2 housekeeping nya di training agar dapat make up room dengan lebih benar lagi dan housekeeping superviornya juga cek kamar nya lebih teliti lagi. Jangan buat guest menjadi kecewa. Untungnya staff2 front office nya ramah dan proses check in cepat adanya. Tolong di tingkatkan lagi ya dalam hal kebersihan. Jangan mengecewakan seperti ini lagi. Thank you.
Esty Wilda Arvitasari
25 Jan 2021 - Couple
4.2/5
sudah 2x menginap disini, kamar oke simple dan bagus
Location
Jl Kap Pierre Tendean 21
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
-
Check-out time:
noon
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Ibis Budget Semarang Tendean?
Ibis Budget Semarang Tendean is located at Jl Kap Pierre Tendean 21
What are the standard check-in & check-out times of Ibis Budget Semarang Tendean?
The latest check-out time is at noon
What are the facilities available in Ibis Budget Semarang Tendean?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
  • 24-Hour Front Desk
  • Spa
Faciliies
Popular Facilities
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Spa
Elevator
Pets
Pets not allowed
Pets allowed
Kids Facilities
Children's club
Health & Medical
Spa (inhouse)
 

Reviews

4.0
Good
From 212 reviews
Cleanliness
3.9
Facilities
3.5
Location
4.5
Service
4.0
Value for money
4.0
Couple
43
Family
65
Solo
70
Group
34
Vacation
128
Business
49
Medical
4
Others
31
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
herry syamsuddin
17 Feb 2020 - Solo
4.2/5
Praktis , sdh termasuk breakfast dengan lokasi tsb Dan price tsb sdh cocok Dan suka , yg tidak suka pengaturan bakal taruh sajadah saja untuk sholat sdh susah
Rikky
20 Aug 2020 - Solo
4.8/5
aku iseng" aja ngebook tp bagus kok ambil.kamar buat ber3 dilengkapi extra bed susun dan staffnya ramah" bagus deh meski ruangan g gt gede tp ok aja
NN
12 Aug 2020 - Solo
4.8/5
Bisa diajak kerjasama untuk izin desain kamar agar bisa memberi suprise ke tamu. Kamar sesuai budget harga yang diberikan. Pelayanan ramah. Good
NC
12 Jan 2020 - Solo
3.2/5
Kamar hotel sangat kotor. Pertama, banyak sekali debu yang menggumpal di bawah kasur, banyak rambut yang menggumpal dengan debu, seperti kamar tidak di sapu. Kedua, kamar mandi terlihat jorok karena banyak cairan sabun yang berceceran dan lengket2 dan ada yang mengering (sangat banyak) di lantai kamar mandi (mungkin tertumpahkan saat housekeeping melakukan pengisian sabun tsb). Ketiga, keadaan closet sangat bau seperti lantainya tidak di pel bahkan di dalam lubanh closet nya ada lingkaran hitam seperti kerak, terlebih lagi air flush di closet mengalir terus padahal tidak ada yg menekan flush, jadi sangat berisik dan menggangu tidur. Keempat, di dinding kamar di tempat tidur bunk bed atas, dindingnya kotor masa ada isolasi mata yang menempel, ya masa tidak di lepas atau di bersihkan oleh housekeeping mereka. Kan terlihat menggelikan dan kotor sekali. Saran saya tolong itu staff2 housekeeping nya di training agar dapat make up room dengan lebih benar lagi dan housekeeping superviornya juga cek kamar nya lebih teliti lagi. Jangan buat guest menjadi kecewa. Untungnya staff2 front office nya ramah dan proses check in cepat adanya. Tolong di tingkatkan lagi ya dalam hal kebersihan. Jangan mengecewakan seperti ini lagi. Thank you.
Esty Wilda Arvitasari
25 Jan 2021 - Couple
4.2/5
sudah 2x menginap disini, kamar oke simple dan bagus
HM
22 Jan 2021 - Solo
3.0/5
just averageeeeeeeeeeeeee
PP
14 Jan 2021 - Family
3.0/5
tempat bersih nyaman lokasi strategis dekat pusat kota
Patricia Batubara
10 Jan 2021 - Family
3.0/5
I was surprised to find a room for 3 people because it’s rare but the room is too small to fit 2 people comfortably let alone 3. The third bed is a bunk bed and they provide very cheap feeling and itchy blanket. There’s not enough room to put suitcases and table space to put miscellaneous things. The shower is TIGHT tight. There’s no hook to put clothes. I suggest you spend a little bit money elsewhere.
Achmad Fachruddin
07 Jan 2021 - Couple
4.4/5
bagus dan ramah pelayanannya
Wiyono Adi
05 Jan 2021 - Solo
4.4/5
overall okee,but gw gak terlalu suka dengan desain kamar mandi nya trs kebetulan gw dapet room yang view nya oke banget 👍
4.0
From 330 reviews
Cleanliness
4.0
Rooms
3.5
Location
4.0
Service
3.5
Value
3.5
Couples
42
Family
90
Solo travel
48
Friends getaway
44
Business
93
ririsimatupang
15 Dec 2020 - Couples
Not bad for a budget class, we still can enjoy staying here, the room was nice n tidy, staff were also helpful , and the most important is good location in the heart of semarang city, will be back again for sure
delima84
18 Feb 2020 - Business
They have laundry package service, as promised will be finish at 8am, but until 1pm it haven't arrived/finished/delivered yet to the room, while we need the clothes to have business appointment meeting.
raniibe
02 Jan 2020 - Business
This property is located at the city centre of Semarang. Walking distance to mall and mini marts. However, during my stay, there was a plumbing problem for 2 days. The water turned black and suddenly totally off. I requested to move to another Accor hotels in the same city (Ibis or Novotel) but I could not get it with the reason fully booked due to the high season. Finally they allowed me to change room in a different floor with water supply, although the water is not fully running normally.
Stevensilman
25 Oct 2019 - Friends getaway
Stay here only for 1 nite in twin room. Quite good location in the centre of Semarang city. There is also minimarket beside the hotel. Small parking space if you drive you own car. The room is small with the simple and modern design, but still have a window that make room looks bright. Bathroom is a bath box that pretty small, and also the toilet. Clean enough for a budget hotel, and the room price is cheap. Quite good hotel if you just need a hotel to take a rest in the Semarang city centre
Joshua H
01 Oct 2019 - Solo travel
Good location very close to Tawang station and airport. Good to stay on short time eventhough no short time service but still good price only for transit. Room condition is good , they do not set amenities but still good. All is good.
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.