Ibis Budget Semarang Tendean, Semarang
Ibis Budget Semarang Tendean, Semarang
Ibis Budget Semarang Tendean, Semarang
Ibis Budget Semarang Tendean, Semarang
Ibis Budget Semarang Tendean, Semarang
+ 10 others
Hotel

Ibis Budget Semarang Tendean

Semarang Tengah, Semarang

Reviews

Tiket
3.9
Good
From 348 reviews
Tripadvisor
From 332 reviews
The most helpful reviews
Rikky
20 Aug 2020 - Solo
4.8/5
aku iseng" aja ngebook tp bagus kok ambil.kamar buat ber3 dilengkapi extra bed susun dan staffnya ramah" bagus deh meski ruangan g gt gede tp ok aja
NN
12 Aug 2020 - Solo
4.8/5
Bisa diajak kerjasama untuk izin desain kamar agar bisa memberi suprise ke tamu. Kamar sesuai budget harga yang diberikan. Pelayanan ramah. Good
herry syamsuddin
17 Feb 2020 - Solo
4.2/5
Praktis , sdh termasuk breakfast dengan lokasi tsb Dan price tsb sdh cocok Dan suka , yg tidak suka pengaturan bakal taruh sajadah saja untuk sholat sdh susah
Niko Harianto
18 Jul 2021 - Solo
5.0/5
Terimakasih sudah membantu saya untuk isolasi mandiri
Niko Harianto
18 Jul 2021 - Solo
5.0/5
Terimakasih sudah membantu saya isolasi mandiri
Location
Jl Kap Pierre Tendean 21
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Ibis Budget Semarang Tendean?
Ibis Budget Semarang Tendean is located at Jl Kap Pierre Tendean 21
What are the standard check-in & check-out times of Ibis Budget Semarang Tendean?
The standard check-in time at Ibis Budget Semarang Tendean is starting from 14:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Ibis Budget Semarang Tendean?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
  • 24-Hour Front Desk
Facilities
Popular Facilities
tiket CLEAN
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Elevator
Children Facility
Public Facilities
Terrace
Elevator/lift
Restaurant
Designated smoking areas
Smoke-free property
Free newspapers in lobby
Hotel Services
Safe-deposit box at front desk
Luggage storage
Luggage room
24-hour front desk
Dry cleaning/laundry service
Hotel safe
Multilingual staff
Buzzer/wireless intercom
Currency exchange
Other Facilities
Parking onsite
Car hire
Cot on demand
24-hour security
 

Reviews

3.9
Good
From 348 reviews
Cleanliness
3.9
Facilities
3.6
Location
4.3
Service
4.0
Value for money
4.0
Couple
71
Family
94
Solo
141
Group
42
Vacation
189
Business
103
Medical
10
Others
46
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
Rikky
20 Aug 2020 - Solo
4.8/5
aku iseng" aja ngebook tp bagus kok ambil.kamar buat ber3 dilengkapi extra bed susun dan staffnya ramah" bagus deh meski ruangan g gt gede tp ok aja
NN
12 Aug 2020 - Solo
4.8/5
Bisa diajak kerjasama untuk izin desain kamar agar bisa memberi suprise ke tamu. Kamar sesuai budget harga yang diberikan. Pelayanan ramah. Good
herry syamsuddin
17 Feb 2020 - Solo
4.2/5
Praktis , sdh termasuk breakfast dengan lokasi tsb Dan price tsb sdh cocok Dan suka , yg tidak suka pengaturan bakal taruh sajadah saja untuk sholat sdh susah
Niko Harianto
18 Jul 2021 - Solo
5.0/5
Terimakasih sudah membantu saya untuk isolasi mandiri
Niko Harianto
18 Jul 2021 - Solo
5.0/5
Terimakasih sudah membantu saya isolasi mandiri
NF
19 Jun 2021 - Solo
5.0/5
pelayanan sangat ramah sekali dari staffnya
NC
12 Jan 2020 - Solo
3.2/5
Kamar hotel sangat kotor. Pertama, banyak sekali debu yang menggumpal di bawah kasur, banyak rambut yang menggumpal dengan debu, seperti kamar tidak di sapu. Kedua, kamar mandi terlihat jorok karena banyak cairan sabun yang berceceran dan lengket2 dan ada yang mengering (sangat banyak) di lantai kamar mandi (mungkin tertumpahkan saat housekeeping melakukan pengisian sabun tsb). Ketiga, keadaan closet sangat bau seperti lantainya tidak di pel bahkan di dalam lubanh closet nya ada lingkaran hitam seperti kerak, terlebih lagi air flush di closet mengalir terus padahal tidak ada yg menekan flush, jadi sangat berisik dan menggangu tidur. Keempat, di dinding kamar di tempat tidur bunk bed atas, dindingnya kotor masa ada isolasi mata yang menempel, ya masa tidak di lepas atau di bersihkan oleh housekeeping mereka. Kan terlihat menggelikan dan kotor sekali. Saran saya tolong itu staff2 housekeeping nya di training agar dapat make up room dengan lebih benar lagi dan housekeeping superviornya juga cek kamar nya lebih teliti lagi. Jangan buat guest menjadi kecewa. Untungnya staff2 front office nya ramah dan proses check in cepat adanya. Tolong di tingkatkan lagi ya dalam hal kebersihan. Jangan mengecewakan seperti ini lagi. Thank you.
AP
17 Feb 2019 - Solo
3.6/5
Suka dg lokasinya
HL
01 Aug 2021 - Family
4.2/5
lumayan, lokasi dekat mall
Joice Ringo Ringo
29 Jul 2021 - Family
1.4/5
mohon maaf sebelumnya... staf sekuriti gak helpful. terus liat kita kayak ketakutan kena corona 🤦‍♀️ klo misalkan tdk siap untuk terima tamu mending sementara ditutup aja dulu hotelnya daripada pelayanan kurang..dan kejadian sama tamu lain. frontoffice jg gak ramah. ac tidak dingin pdhal sudah pindah kamar. kamar juga kurang bersih. lantainya sudah ngelupas parkitnya 🥺. untuk breakfastnya lumayan. sangat disayangkan yaa..karna hotel accor setau saya bagus..mudah2an ke depannya bs lebih baik lagi..trimakasih 🙏
4.0
From 332 reviews
Cleanliness
4.0
Rooms
3.5
Location
4.0
Service
3.5
Value
3.5
Couples
43
Family
91
Solo travel
48
Friends getaway
44
Business
93
ririsimatupang
15 Dec 2020 - Couples
Not bad for a budget class, we still can enjoy staying here, the room was nice n tidy, staff were also helpful , and the most important is good location in the heart of semarang city, will be back again for sure
Stevensilman
25 Oct 2019 - Friends getaway
Stay here only for 1 nite in twin room. Quite good location in the centre of Semarang city. There is also minimarket beside the hotel. Small parking space if you drive you own car. The room is small with the simple and modern design, but still have a window that make room looks bright. Bathroom is a bath box that pretty small, and also the toilet. Clean enough for a budget hotel, and the room price is cheap. Quite good hotel if you just need a hotel to take a rest in the Semarang city centre
raniibe
02 Jan 2020 - Business
This property is located at the city centre of Semarang. Walking distance to mall and mini marts. However, during my stay, there was a plumbing problem for 2 days. The water turned black and suddenly totally off. I requested to move to another Accor hotels in the same city (Ibis or Novotel) but I could not get it with the reason fully booked due to the high season. Finally they allowed me to change room in a different floor with water supply, although the water is not fully running normally.
delima84
18 Feb 2020 - Business
They have laundry package service, as promised will be finish at 8am, but until 1pm it haven't arrived/finished/delivered yet to the room, while we need the clothes to have business appointment meeting.
heriip1998
14 Mar 2021 - Family
Good accomodation for the budget hotel. No significant problem when we stayed. Staff are all friendly and helpful. The room was quite small but it was ok for us . Near with mall and also with the train station. Will be back again for sure 👍
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.