1
Night
Jakarta Airport Hotel managed by Topotels, Tangerang
Jakarta Airport Hotel managed by Topotels, Tangerang
Jakarta Airport Hotel managed by Topotels, Tangerang
Jakarta Airport Hotel managed by Topotels, Tangerang
Jakarta Airport Hotel managed by Topotels, Tangerang
+ 39 others
Hotel

Jakarta Airport Hotel managed by Topotels

Benda, Tangerang
This accommodation is clean, safe, and CHSE certified by the Ministry of Tourism and Creative Economy.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
4.1
Good
From 80 reviews
The most helpful reviews
Wiana Indahsari Paragoan
14 Sep 2020 - Couple
3.2/5
Kamar mandi gak ada hexos jadi bau. Gak ada lift tapi untuk angkat barang dibantu sih cuma di masa pandemi gini kan mending angkat sendiri barang kita. Harga kemahalan ah. Cuma memang lokasi aja sih (di terminal 2). Lumayan lah bisa istirahat sambil nunggu morning flight atau dinihari.
Putri Agustina Poerwanti
26 Apr 2020 - Solo
4.6/5
Lokasi strategis di terminal 2 bandara soekarno hatta, banyak tangga jadi agak susah jika bawa koper ke kamar
WP
20 Jun 2021 - Solo
4.0/5
mmm;jgliglhl;k;l l ;jhkvlj;lk
HW
16 May 2021 - Couple
5.0/5
sangat cocok utk transit saat penerbangan pagi hari, tempat bersih.
Stefanus Kurniawan Purnomo
20 Apr 2021 - Family
5.0/5
bagus sekali kamar langsung pemandangan dalam bandara sungguh pengalaman yang menyenangkan untuk anak2
Location
Soekarno-Hatta International Airport Terminal 2E, Pajang, Kec. Tangerang, Kota Tangerang, Banten, Indonesia
maps
1
Night
Oops, all rooms have been sold out
Let's check room availability on other dates!

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:00
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Jakarta Airport Hotel managed by Topotels?
Jakarta Airport Hotel managed by Topotels is located at Soekarno-Hatta International Airport Terminal 2E, Pajang, Kec. Tangerang, Kota Tangerang, Banten, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of Jakarta Airport Hotel managed by Topotels?
The standard check-in time at Jakarta Airport Hotel managed by Topotels is starting from 14:00-23:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Jakarta Airport Hotel managed by Topotels?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • InDOnesia CARE
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
  • 24-Hour Front Desk
Facilities
Popular Facilities
InDOnesia CARE
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Elevator
AC
Meeting Facilities
Public Facilities
Terrace
Smoking room
Air conditioning
Lounge
Meeting facilities
Designated smoking areas
Elevator/lift
Restaurant
Living room
Pets
No pets allowed
Hotel Services
Luggage storage
Concierge services
24-hour front desk
 

Reviews

4.1
Good
From 80 reviews
Cleanliness
4.1
Facilities
4.0
Location
4.4
Service
4.0
Value for money
3.9
Couple
13
Family
29
Solo
34
Group
4
Vacation
39
Business
26
Medical
2
Others
13
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo Trip
Family Trip
Couple Trip
Trip with Friends
Business Trip
Medical Trip
Others
Reviews with photos
Wiana Indahsari Paragoan
14 Sep 2020 - Couple
3.2/5
Kamar mandi gak ada hexos jadi bau. Gak ada lift tapi untuk angkat barang dibantu sih cuma di masa pandemi gini kan mending angkat sendiri barang kita. Harga kemahalan ah. Cuma memang lokasi aja sih (di terminal 2). Lumayan lah bisa istirahat sambil nunggu morning flight atau dinihari.
Putri Agustina Poerwanti
26 Apr 2020 - Solo
4.6/5
Lokasi strategis di terminal 2 bandara soekarno hatta, banyak tangga jadi agak susah jika bawa koper ke kamar
WP
20 Jun 2021 - Solo
4.0/5
mmm;jgliglhl;k;l l ;jhkvlj;lk
HW
16 May 2021 - Couple
5.0/5
sangat cocok utk transit saat penerbangan pagi hari, tempat bersih.
Stefanus Kurniawan Purnomo
20 Apr 2021 - Family
5.0/5
bagus sekali kamar langsung pemandangan dalam bandara sungguh pengalaman yang menyenangkan untuk anak2
MA
31 Dec 2020 - Group
4.0/5
Keren dan bagus , fasilitas ok dan pelayanan baik
IA
30 Nov 2020 - Couple
4.0/5
ga perlu keluar bandara, enak untuk transit.
Suci Salsabila
25 Apr 2020 - Group
4.2/5
Over all bagus enak, cuman karpet koridor tuu berdebu banget, pas pagi pagi dibersihin tu baunya nyebar kemana mana. Kalo kamarnya bagus banget udah, enak, mas mas mba mba nya sih ramah abis, jadi ga males kalo nanya atau minta tolong sesuatu.
FJ
03 Jan 2020 - Couple
4.6/5
Lokasinya sangat strategis karena berada di dalam terminal 2. Ada layanan shuttle gratis ke terminal lainnya. Banyak restaurant di sekitarnya. Tidak berisik walaupun di dalam bandara. Hanya saja tidak ada lift di dalam hotel, jadi harus naik tangga sambil bawa koper. Cocok untuk penerbangan subuh / pagi.
Gina Rotty
03 Jan 2020 - Family
5.0/5
Layak dirkomendasikan
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.