1
Night
Karibia Boutique Hotel Medan, Medan
Karibia Boutique Hotel Medan, Medan
Karibia Boutique Hotel Medan, Medan
Karibia Boutique Hotel Medan, Medan
Karibia Boutique Hotel Medan, Medan
+ 90 others
Hotel

Karibia Boutique Hotel Medan

Medan City, Medan
This accommodation is clean, safe, and CHSE certified by the Ministry of Tourism and Creative Economy.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
4.0
Good
From 229 reviews
The most helpful reviews
HB
22 Mar 2020 - Group
3.8/5
Apakah ada keluhan dari customer lain mengenai hal mistis di hotel ? :)
MM
12 May 2021 - Solo
2.0/5
Kamar sempit banget, air panas tidak berfungsi, kebersihan jg sangat kurang (saya masuk dikarpet byk rambut dan bekas potongan kuku), resepsionis jg krg ramah.
Romegah HP
07 May 2021 - Couple
5.0/5
kamarnya bersih dan nyaman
Hendra Aminudin
21 Nov 2020 - Family
4.4/5
tempat nya cukup strategis
Ari Gunawan
20 Jun 2020 - Solo
4.0/5
Hotel yang bersih dan bagus
Location
Jl. Timor Blok J No.I-IV, Gg. Buntu, Kec. Medan Tim., Kota Medan, Sumatera Utara
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What types of rooms are available in Karibia Boutique Hotel Medan?
The room types available in this hotel are:
  • Deluxe Room
  • Executive Room
How much does a typical room cost at Karibia Boutique Hotel Medan?
The cheapest price at Karibia Boutique Hotel Medan if you want to stay tonight is IDR 560,000
What is the address of Karibia Boutique Hotel Medan?
Karibia Boutique Hotel Medan is located at Jl. Timor Blok J No.I-IV, Gg. Buntu, Kec. Medan Tim., Kota Medan, Sumatera Utara
What are the standard check-in & check-out times of Karibia Boutique Hotel Medan?
The standard check-in time at Karibia Boutique Hotel Medan is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Karibia Boutique Hotel Medan?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • InDOnesia CARE
  • tiket CLEAN
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
Facilities
Popular Facilities
InDOnesia CARE
tiket CLEAN
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Elevator
AC
Fitness Center
Airport Transfer
Meeting Facilities
Wheelchair Access
Sports, Spa & Recreations
Fitness
Public Facilities
Smoking room
Air conditioning
Lounge
Meeting facilities
Elevator/lift
Restaurant
Living room
Porter/bellhop
Designated smoking areas
Parking (Free)
Pets
No pets allowed
 

Reviews

4.0
Good
From 229 reviews
Cleanliness
4.0
Facilities
3.9
Location
4.4
Service
4.0
Value for money
3.9
Couple
41
Family
66
Solo
112
Group
10
Vacation
98
Business
88
Medical
8
Others
35
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
HB
22 Mar 2020 - Group
3.8/5
Apakah ada keluhan dari customer lain mengenai hal mistis di hotel ? :)
MM
12 May 2021 - Solo
2.0/5
Kamar sempit banget, air panas tidak berfungsi, kebersihan jg sangat kurang (saya masuk dikarpet byk rambut dan bekas potongan kuku), resepsionis jg krg ramah.
Romegah HP
07 May 2021 - Couple
5.0/5
kamarnya bersih dan nyaman
Hendra Aminudin
21 Nov 2020 - Family
4.4/5
tempat nya cukup strategis
Ari Gunawan
20 Jun 2020 - Solo
4.0/5
Hotel yang bersih dan bagus
WA
12 Mar 2020 - Solo
4.8/5
kalau mau hotel yg bener2 deket kemana-mana ya udah ini aja, stasiun deket bgt, keramaian apalagi tapi 1 harganya ama proses check-in msh ada yg lbh fast sebenernya trus deposit roomnya 300k ampun wkwkwk tp overall aku suka semua ttg hotel ini dr lokasi, fasilitas (spa nya harganya cukup merakyat, aku suka), dan sarapannya asikkkk kasih diskon2 ya karibia hehe
IW
11 Mar 2020 - Solo
4.0/5
Overall oke kok. Lokasi juga strategis, dekat mall dan stasiun
DIKDIK SALAHUDIN
28 Feb 2020 - Solo
5.0/5
Hotel yang dekat pusat aktifitas bisnis dan perbelanjaan serta mudah mencapai stasiun ketera bandara Railink
NN
02 Feb 2020 - Group
5.0/5
Yah.. dapat penginapan yang baik dan strategis lokasinya
BT
03 Jan 2020 - Couple
1.8/5
Parkir sangat tidak memadai, parkir di mall central park. Satpam tidak responsif. Kamar sumpek
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.