Kosenda Hotel, Central Jakarta
Kosenda Hotel, Central Jakarta
Kosenda Hotel, Central Jakarta
Kosenda Hotel, Central Jakarta
Kosenda Hotel, Central Jakarta
+ 93 others
Hotel

Kosenda Hotel

Tanah Abang, Central Jakarta

Reviews

Tiket
4.5
Fantastic
From 56 reviews
Tripadvisor
From 671 reviews
The most helpful reviews
Aulia Yasmin
25 Aug 2019 - Family
3.8/5
Saya tertarik menginap di hotel ini krn design-nya yg unik dan hotelnya yg asri.Tapi saya cukup terganggu dgn kebijakan hotel ini. Say memakai sendal hotel untuk jalan2 ke area CFD pagi itu krn lupa membawa sendal saya memakai sandal hotel, waktu check out saya ditagih untuk sendal hotel tersebut.whaaat br kali ini saya menginap di hotel dan dikenakan charge untuk sendal hotel bekas pakai dgn harga yg tdk masuk akal. Hotel ini benar2 komersial. Semua amenities ada chargenya. Jd mnurut saya hotel ini hanya bagus untuk dilihat saja tidak untuk ditempati.
devina kartika sari s pillai
18 Apr 2019 - Solo
4.2/5
Tadinya berkesan... Penilaian keseluruhan sangat bagus sebenarnya.. makanannya enak dan lain2.. ruangannya wangi.. Cuma pas ak cek out ada satu kejadian yang g bikin ak enak hati.. slh satu pihak hotel mengingatkan ak klo saya lupa bayar bill makanan.. padahal saya g makan apa2 .. dan pada akhirnya pas saya suru cek sisi tv ternyata org lain yg pake bju sama warna ma saya.. mungkin saran saya next time lebih teliti lagi sblm kasih tau kepada cstmer.. klo slh orang nanti kami pun jd malu.. krn kita juga belum makan apa2 mlh di bilng belum bayar bill .. tapi pihak hotel dah minta maaf sih cuma slh paham aja.. next bakal mau kok nginep sana..
AK
02 Jan 2020 - Family
1.8/5
hotel yg tidak ramah anak..pelayanan yg buruk, apalagi resepsionianya yang cowok kalo ga salah punya tatto kanan kiri ngelayaninnya malas2an..beda ama yg cewe baik bgt. smga ini pertama dn terakhir nginep disitu
Lisa Monica
19 Jan 2021 - Couple
5.0/5
Great experience. Love the ambience. You've got everything you need in the room
Yuli Aulia Rachmah
22 Dec 2019 - Family
4.4/5
Lokasi sangat strategis utk CFD, kulineran dan nonton. Kamar agak sempit tp konsep interiornya keren abis. Staf ramah2 dan baik. Seru banget buat staycation
Location
Jl. KH Wahid Hasyim No.127 Jakarta 10240
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-14:00
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Kosenda Hotel?
Kosenda Hotel is located at Jl. KH Wahid Hasyim No.127 Jakarta 10240
What are the standard check-in & check-out times of Kosenda Hotel?
The standard check-in time at Kosenda Hotel is starting from 14:00-14:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Kosenda Hotel?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
  • 24-Hour Front Desk
Faciliies
Popular Facilities
tiket CLEAN
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Elevator
AC
Fitness Center
Airport Transfer
Meeting Facilities
Children Facility
Sports, Spa & Recreations
Fitness facilities
Golf course on site
Garden
Pets
Pets not allowed
No pets allowed
No pets or service animals allowed
Pets allowed
Health & Medical
tiket CLEAN
 

Reviews

4.5
Fantastic
From 56 reviews
Cleanliness
4.6
Facilities
4.5
Location
4.7
Service
4.4
Value for money
4.3
Couple
19
Family
7
Solo
24
Group
6
Vacation
37
Business
11
Others
8
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
Aulia Yasmin
25 Aug 2019 - Family
3.8/5
Saya tertarik menginap di hotel ini krn design-nya yg unik dan hotelnya yg asri.Tapi saya cukup terganggu dgn kebijakan hotel ini. Say memakai sendal hotel untuk jalan2 ke area CFD pagi itu krn lupa membawa sendal saya memakai sandal hotel, waktu check out saya ditagih untuk sendal hotel tersebut.whaaat br kali ini saya menginap di hotel dan dikenakan charge untuk sendal hotel bekas pakai dgn harga yg tdk masuk akal. Hotel ini benar2 komersial. Semua amenities ada chargenya. Jd mnurut saya hotel ini hanya bagus untuk dilihat saja tidak untuk ditempati.
devina kartika sari s pillai
18 Apr 2019 - Solo
4.2/5
Tadinya berkesan... Penilaian keseluruhan sangat bagus sebenarnya.. makanannya enak dan lain2.. ruangannya wangi.. Cuma pas ak cek out ada satu kejadian yang g bikin ak enak hati.. slh satu pihak hotel mengingatkan ak klo saya lupa bayar bill makanan.. padahal saya g makan apa2 .. dan pada akhirnya pas saya suru cek sisi tv ternyata org lain yg pake bju sama warna ma saya.. mungkin saran saya next time lebih teliti lagi sblm kasih tau kepada cstmer.. klo slh orang nanti kami pun jd malu.. krn kita juga belum makan apa2 mlh di bilng belum bayar bill .. tapi pihak hotel dah minta maaf sih cuma slh paham aja.. next bakal mau kok nginep sana..
AK
02 Jan 2020 - Family
1.8/5
hotel yg tidak ramah anak..pelayanan yg buruk, apalagi resepsionianya yang cowok kalo ga salah punya tatto kanan kiri ngelayaninnya malas2an..beda ama yg cewe baik bgt. smga ini pertama dn terakhir nginep disitu
Lisa Monica
19 Jan 2021 - Couple
5.0/5
Great experience. Love the ambience. You've got everything you need in the room
Yuli Aulia Rachmah
22 Dec 2019 - Family
4.4/5
Lokasi sangat strategis utk CFD, kulineran dan nonton. Kamar agak sempit tp konsep interiornya keren abis. Staf ramah2 dan baik. Seru banget buat staycation
RK
16 May 2019 - Solo
3.6/5
Pilih kamar conforta tapi tetep aja kecil, tidak ada smoking room dan untuk makanan tidak ada room service, unik, tempat parkir kecil banget, makanan sahur gak bisa milih, dan kebetulan gak sesuai selera 😑,
Fita Vebriani
19 Jun 2021 - Solo
4.0/5
kamarnya nyaman banget..tapi sayang agak berdebu
DT
18 Jun 2021 - Solo
4.0/5
bagus. homey. menyenangkan
Andreas Anugrah
10 Jun 2021 - Couple
4.0/5
Good untuk staycation
SD
30 May 2021 - Couple
5.0/5
Kamarnya sangat nyaman berasa ada dirumah untuk rooftopnya bagus sarannya untuk yang nginap boleh di kasi akses sampai agak malam
4.5
From 671 reviews
Cleanliness
4.5
Rooms
4.0
Location
4.5
Service
4.5
Value
4.5
Couples
228
Family
56
Solo travel
78
Friends getaway
86
Business
186
Adamibnu
31 Oct 2020 - Solo travel
I am Feel welcome start from security check by covid 19 protocol till enter the room. Classic wood themed is everywhere really. From lobby, resto, corridor, and end up into the room. Bathrobe, wow... One of unique in town, BATIK... And surprisingly they even provide stationary. which is I never see in anywhere before. Last but not list tqyu for valuable rate... One of recommended for me.
MissGracie22
05 Oct 2020 - Business
Kosenda is a small hotel actually, with a strategic location near Sarinah Thamrin and Sabang. The room is very cozy, the interior very unique, they designed like a student or profesional room. small, minimalist, you would feel like at your own room at your home. There's also Awan lounge, and resto. It has delicious food.
luvenaw
05 Mar 2020 - Couples
Been here couple of time and totally and always come back for the room and rooftop awan lounge. Love it and totally nail, urban hotel. Food is great. Room is clean and bed is comfy. I love it and keep it up
tramih2018
28 Jan 2020 - Family
Good food,good service, good location(walking distance to shopping malls and attractions),good price but the room is quite small.I’ll come back next time. I think that you guys should try this hotel. XD
Sameer-Maasarani
27 May 2021 - Solo travel
I’ve stayed in this lovely place 4 other times before the pandemic. This time was oddly slow, giving the current situation. Still a good place. Staff still friendly. Room is still cozy and clean. Still best shower. Restaurant food is still delicious with large portions. Rooftop restaurant is still amazing! My only issue was the floor I was staying on. Was obvious the entire hallway ceiling, outside the rooms, had a bad water leak. Unfortunately, they never took the time to clean and repair the damaged and severely moldy ceiling. The smell was so strong, I had to hold my breath while walking from and to the elevator. This is also a health issue. Other than that, this has always been and will always be my go to place while transiting in Jakarta!
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.