La Boheme Rooms and Coffee, South Jakarta
La Boheme Rooms and Coffee, South Jakarta
La Boheme Rooms and Coffee, South Jakarta
La Boheme Rooms and Coffee, South Jakarta
La Boheme Rooms and Coffee, South Jakarta
+ 19 others
Hotel

La Boheme Rooms and Coffee

Setiabudi, South Jakarta

Reviews

Tiket
4.2
Fantastis
From 42 reviews
Tripadvisor
From 27 reviews
The most helpful reviews
NR
05 Mar 2020 - Couple
5.0/5
Hotelnya sangat nyaman terlebih room yg saya pilih istimewa, ada pemandangan downtown Jakarta
AB
08 Aug 2020 - Couple
2.2/5
Tidak ada sandal, Tidak ada odol, Tidak ada aqua dalam kamar, Tidak ada tlp dalam kamar, Sarapan biasa banget, Kamar kecil lebih mirip kost.
thalia sianressy
25 Feb 2020 - Couple
4.0/5
Me personally loving this hotel with eco-friendly concept surrounded by greeneries. Stayed for 3 nights. Plus : - i love the cleanliness. Kamarnya bersih dan layak utk istirahat. Staffnya jujur karna minta di clean up ganti bedcover dll jam 7 malem pas mau pergi keluar, tp masnya blg cm bs ganti bedcover sampe jam 5 sore aja. Instead of lying seperti hotel2 lain blg sudah diganti padahal cm dibersihin aja, hotel ini menentukan jam maksimal pergantian bedcover. (For me this is important bcs i'm very hygiene-oriented dan kalo kotor / bernoda dikit aja udh males). Akhirnya diganti bedcover keesokan harinya. Dan bener2 diganti ga yg cuma dibersihin aja.. i know the differences :) - clean bathroom with eco-friendly amenities from Sensatia Botanica, but they provide shampoo & body wash only so you have to bring your own toothbrush etc. - I love love love the coffee shop! It gives me chill ambience. Not too crowded, fast wifi and they have a good playlist! No mainstream music & only plays a good indie / 90's songs! Love it. And also they serve a really fresh juices & nice light bites. - very nice hospitality with a great & helpful staffs. Minus : - not recommended for you to bring your own car kalo lg musim hujan gini.... selain parkirannya penuh (suami jd parkir diluar hotel) dan ternyata pagi2 udah banjir. We thought everythings alright sampai kita check out, mau masuk mobil ternyata mobil kita kemasukan air banjir :'( dan ternyata semua penghuni hotel yg mobilnya parkir di basement lebih kebanjiran lagi karna parkir dibawah dan mobilnya diderek satu2. But the good point is, management hotel being very responsible & took a really good care of us. Dia panggil tukang service utk ngeringin semua mobil penghuni. Jd kita dan semua penghuni yg lain disuruh tunggu di coffee shop & dikasih compliment minuman sembari menunggu mobil dikeringkan. Well, Good job! :) So far i really love the hospitality
OS
02 Dec 2020 - Family
3.8/5
Sedih, kurang petugas atau gmn saat mau chek in jam 5 sore baru bisa masuk kamar.
EP
15 Nov 2020 - Group
3.6/5
Kamarnya bersih dan nyaman, ruang kamar tidak sempit utk range harga 400k, banyak spot foto yang bagus, yang kurang hanya sarapannya karena hanya dapat kopi/teh dengan 2 croissant tapi enak 👍
+2
Location
Jl. Setiabudi Barat No. 18, Rt.3/Rw.3, Kuningan, Setiabudi, Jakarta Selatan, Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonesia.
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-17:00
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Description

FAQ
What is the address of La Boheme Rooms and Coffee?
La Boheme Rooms and Coffee is located at Jl. Setiabudi Barat No. 18, Rt.3/Rw.3, Kuningan, Setiabudi, Jakarta Selatan, Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonesia.
What are the standard check-in & check-out times of La Boheme Rooms and Coffee?
The standard check-in time at La Boheme Rooms and Coffee is starting from 14:00-17:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in La Boheme Rooms and Coffee?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
  • 24-Hour Front Desk
  • Elevator
Faciliies
Popular Facilities
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Elevator
AC
Fitness Center
Meeting Facilities
Sports, Spa & Recreations
Fitness facilities
Public Facilities
Smoking room
Air conditioning
Public WiFi
Elevator/lift
Restaurant
Living room
Designated smoking areas
Smoke-free property
Parking (Free)
Pets
No pets allowed
 

Reviews

4.2
Fantastis
From 42 reviews
Kebersihan
4.5
Fasilitas
4.1
Lokasi
4.2
Layanan
4.2
Kepantasan harga
4.0
Pasangan
17
Keluarga
5
Solo
14
Grup
6
Liburan
32
Bisnis
5
Medis
1
Lainnya
4
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
NR
05 Mar 2020 - Couple
5.0/5
Hotelnya sangat nyaman terlebih room yg saya pilih istimewa, ada pemandangan downtown Jakarta
AB
08 Aug 2020 - Couple
2.2/5
Tidak ada sandal, Tidak ada odol, Tidak ada aqua dalam kamar, Tidak ada tlp dalam kamar, Sarapan biasa banget, Kamar kecil lebih mirip kost.
thalia sianressy
25 Feb 2020 - Couple
4.0/5
Me personally loving this hotel with eco-friendly concept surrounded by greeneries. Stayed for 3 nights. Plus : - i love the cleanliness. Kamarnya bersih dan layak utk istirahat. Staffnya jujur karna minta di clean up ganti bedcover dll jam 7 malem pas mau pergi keluar, tp masnya blg cm bs ganti bedcover sampe jam 5 sore aja. Instead of lying seperti hotel2 lain blg sudah diganti padahal cm dibersihin aja, hotel ini menentukan jam maksimal pergantian bedcover. (For me this is important bcs i'm very hygiene-oriented dan kalo kotor / bernoda dikit aja udh males). Akhirnya diganti bedcover keesokan harinya. Dan bener2 diganti ga yg cuma dibersihin aja.. i know the differences :) - clean bathroom with eco-friendly amenities from Sensatia Botanica, but they provide shampoo & body wash only so you have to bring your own toothbrush etc. - I love love love the coffee shop! It gives me chill ambience. Not too crowded, fast wifi and they have a good playlist! No mainstream music & only plays a good indie / 90's songs! Love it. And also they serve a really fresh juices & nice light bites. - very nice hospitality with a great & helpful staffs. Minus : - not recommended for you to bring your own car kalo lg musim hujan gini.... selain parkirannya penuh (suami jd parkir diluar hotel) dan ternyata pagi2 udah banjir. We thought everythings alright sampai kita check out, mau masuk mobil ternyata mobil kita kemasukan air banjir :'( dan ternyata semua penghuni hotel yg mobilnya parkir di basement lebih kebanjiran lagi karna parkir dibawah dan mobilnya diderek satu2. But the good point is, management hotel being very responsible & took a really good care of us. Dia panggil tukang service utk ngeringin semua mobil penghuni. Jd kita dan semua penghuni yg lain disuruh tunggu di coffee shop & dikasih compliment minuman sembari menunggu mobil dikeringkan. Well, Good job! :) So far i really love the hospitality
OS
02 Dec 2020 - Family
3.8/5
Sedih, kurang petugas atau gmn saat mau chek in jam 5 sore baru bisa masuk kamar.
EP
15 Nov 2020 - Group
3.6/5
Kamarnya bersih dan nyaman, ruang kamar tidak sempit utk range harga 400k, banyak spot foto yang bagus, yang kurang hanya sarapannya karena hanya dapat kopi/teh dengan 2 croissant tapi enak 👍
Aulia Maulina
06 Oct 2020 - Group
4.2/5
Kesini sama temen2, meskipun kecil tp nyaman bangettt kamarnya. Bersih bgt jugaa. Kopinya juga enak dan bisa dianter ke kamar hihi. Tambahan poinnya adalah hotelnya gemesh bgttt bagus buat foto2
IS
27 Sep 2020 - Family
4.0/5
Tempatnya bersih nyaman dan lokasi berada di tngah kota jkt
RK
02 Feb 2020 - Solo
5.0/5
Hotel ini termasuk hotel baru dengan pemandangan suasana belakang kota dan gedung-gedung yang instagramable. Keadaan ruangan sangat bersih dan nyaman, karena kondisinya masih baru. Very recommended.
RN
30 Jan 2020 - Solo
4.8/5
It was such a pleasure feeling stay at la boheme setiabudi. Great service and clean room really make me confort. Definitely will come back again soon!
BV
28 Dec 2020 - Solo
3.0/5
Ok lah buat pertama kali
5.0
From 27 reviews
Cleanliness
5.0
Rooms
5.0
Location
5.0
Service
5.0
Value
5.0
Couples
2
Family
2
Solo travel
2
Friends getaway
15
Business
4
B8414JCdiana
15 Jan 2021 - Friends getaway
I really enjoyed with this cafe. The drinks and foods are delicious. Specially you can see the view at 3rd floor. The staff very welcome. I will visit this place again of course n also very close with my place
dabondes
14 Jan 2021 -
Now is Le Boheme is one of my favorite places to to gateway my routine in Jakarta so far, with the spirit of Gypsy. Staying in the pandemic is super safe because the management applies heath regulation strictly. You can find a hand sanitizer at every corner. Aesthetic hotel with high-speed internet, perfect for those of you who want to staycation but keep updating with your online work. Superb view with a very elegant rooftop. Great coffee with an excellent meal and dessert and menus. The staff is very friendly and always available 24 hours to serve wholeheartedly. Every room equipped with a smart tv connected to Netflix and Youtube. With toiletries using premium products, Sensatia Botanical. I am very satisfied to spend the night and for a moment escape from the fatigue of the city and for sure I will back again in the future.
dextraa
30 Dec 2020 - Couples
Outstanding service from mr danu thank you so much!!! Best coffee irish ever, tasty food, good ambiance, everything was excellent thank you so much la boheme it was memorable experience for us once again thank you!!!
Anstsa
22 Dec 2020 - Solo travel
This is my 4th time being here. There’s so many cafes in Setiabudi with great setup but La Boheme Cafe bring another level of ambience. It’s sad that I have to spend my Christmas alone but this place just make it easier for me. Everything’s so fine. The food, the service, the atmosphere, the staff ‘Saskia’ will welcome you with smile. I highly recommend this place, you will feel like home :)
abbykurniawn
18 Dec 2020 - Friends getaway
Nice vibes because this place will always be my favorite place. been here like many times because the ambience. Nice coffee and assorted pastries, little bit crowded (if you came here weekend) looking forward to many cool stuff here. From Abby the tall guy with the glasses
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.