1
Night
Laxston Hotel Yogyakarta, Yogyakarta
Laxston Hotel Yogyakarta, Yogyakarta
Laxston Hotel Yogyakarta, Yogyakarta
Laxston Hotel Yogyakarta, Yogyakarta
Laxston Hotel Yogyakarta, Yogyakarta
+ 35 others
Hotel

Laxston Hotel Yogyakarta

Jetis, Yogyakarta
160 people are viewing this
Starts from
IDR 12,000,000
per room per night

Reviews

Tiket
3.9
Good
From 251 reviews
The most helpful reviews
BY
18 May 2021 - Couple Trip
5.0/5
Hotel nya nyaman dan enak bisa titip barang dulu di loby selagi udh jam check out tapi masih mau jalan".
Lerich Shanti
30 Aug 2022
5.0/5
DEO FANY
08 Aug 2022
5.0/5
MT
06 Jul 2022
5.0/5
Dewi Ratna Sari
17 Jun 2022
5.0/5
Location
Jl. Magelang No. 31, Bumijo, Kec. Jetis, Kota Yogyakarta, Daerah Istimewa Yogyakarta, Indonesia
maps
1
Night
Breakfast
Wifi

Single Deluxe Room with Breakfast

Only 1 rooms left!
Breakfast (2 pax)
Wifi
2 Single
2 Guests
18m²
IDR 12.000.000
per room per night
210.000 tiket Points

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-14:00
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Laxston Hotel Yogyakarta?
Laxston Hotel Yogyakarta is located at Jl. Magelang No. 31, Bumijo, Kec. Jetis, Kota Yogyakarta, Daerah Istimewa Yogyakarta, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of Laxston Hotel Yogyakarta?
The standard check-in time at Laxston Hotel Yogyakarta is starting from 14:00-14:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Laxston Hotel Yogyakarta?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • WiFi
  • Parking
  • Restaurant
  • 24-hour Front Desk
Facilities
Popular Facilities
tiket CLEAN
WiFi
Parking
Restaurant
24-hour Front Desk
Elevator
AC
Airport Transfer
Meeting Facilities
Luggage Storage
Public Facilities
Air Conditioning
Meeting facilities
Public WiFi
Elevator/Lift
Restaurant
Living Room
Parking (Free)
Pets
No Pets Allowed
Hotel Services
Luggage Storage
Express Check-in
24-hour Front Desk
Laundry Service/Dry Cleaning
Express Check-out
Hotel Safe
Multilingual Staff
Concierge Services
 

Reviews

3.9
Good
From 251 reviews
Cleanliness
3.8
Facilities
3.7
Location
4.0
Service
3.9
Value
3.9
Couple Trip
46
Family Trip
35
Solo Trip
25
Trip with Friends
16
Business Trip
35
Others
19
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo Trip
Family Trip
Couple Trip
Trip with Friends
Business Trip
Medical Trip
Others
Reviews with photos
BY
18 May 2021 - Couple Trip
5.0/5
Hotel nya nyaman dan enak bisa titip barang dulu di loby selagi udh jam check out tapi masih mau jalan".
Lerich Shanti
30 Aug 2022 -
5.0/5
DEO FANY
08 Aug 2022 -
5.0/5
MT
06 Jul 2022 -
5.0/5
Dewi Ratna Sari
17 Jun 2022 -
5.0/5
Febrian Arifianto
07 Jan 2022 - Business Trip
5.0/5
cukup baik, dan semangat
CN
11 Aug 2021 - Family Trip
4.0/5
nyaman bgt disini.. kasurnya empukkkk bgt
Novia Kiki Anggraeni
27 Jun 2021 - Solo Trip
4.0/5
Pertama masuk udah disambut dengan lembut sama mbaknya sama masnya juga,,meskipun saya ga tanya" tapi tetep di kasih informasi yg detail banget, ramah baik banget juga, murah senyum, kamarnya ga luas ga sempit juga, harganya super terjangkau, pas masuk kamar ga di sediain tisu,air mineral,pasta gigi. Masuk kamar mandi masih bau air kencing dikit,, dikamar mandinya yg kurang bersih, semuanya baikk,, ada korden kirain ada view nya, jebul cuma hiasan wkwk, tapi gapapa ga masalah juga, nyaman tempatnya strategis,, cuma kebersihan sama kelengkapan kamar aja sih yg kurang
Qori Zarah Syarofah
22 Jun 2021 - Couple Trip
4.8/5
bagus, fasilitas memuaskan, parkiran cukup banyak kendaraan, tinggal kebersihan ditingkatkan karna pas br masuk ada kecoa🤭 tp its oke cm 1 saya cari lagi gk ada, mgkin itu naik dari saluran air dikamar mandi. thx laxston hotel Jogja 👍👍
Dian Anggraeni puspitasari
15 Jun 2021 - Others
5.0/5
Alhamdulillah hanya kurang sandal hotel aja bila ada pasti tamu tambah nyaman 😉. ketika di kamar gak ada hanger pakaian minta pinjem hanger di pinjem i restoran nya blm di buka buka
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.