1
Night
Lenora Hotel, Bandung
Lenora Hotel, Bandung
Lenora Hotel, Bandung
Lenora Hotel, Bandung
Lenora Hotel, Bandung
+ 17 others
Hotel

Lenora Hotel

Astanaanyar, Bandung
Diskon Gajian
Starts from
IDR 399,999
per room per night

Reviews

Tiket
4.4
Good
From 754 reviews
The most helpful reviews
JONNIE JONNIE
24 Mar 2022 - Couple Trip
2.0/5
Daerahnya macet (Selalu melalui jalan pasar baru ) dan oneway, kecuali weekend lebih lancar. Breakfast kurang menarik, pelayanannya perlu ditingkatkan lagi..terutama attitude waitersnya, hanya ada 3 pilihan menu, tetapi memaksa tamu untuk menbaca sendiri dimenu breakfast, jam 8 pagi call minta breakfast dianter kekamar, tapi diarahkan baru bisa antar jam 9 (bisa dimengerti, toh jg ga buru”) hanya saja terkesan males anter, walau saat antar tidak smp jam 9. Kebersihan ok, sayang jendela tidak bisa dibuka, padahal harusnya dibuka biar sesuai PROKES COVID. Showernya kecil banget...
Famie Insan Matien
08 Mar 2022 - Couple Trip
5.0/5
Berawal dari securitynya ramah banget, masuk lobby kesannya minimalis, instragramable, aestetik. Staffnya saya liat terbilang baru, tapi ramah ko orangnya. Lanjut masuk lorongnya dominasi warna putih, tambah ornamen kayu, terkesan minimalis tapi elegan menurut saya. Lanjut masuk kamar, sama seperti di lorong, dominasi warna putih plus ornamen kayu yang bikin elegan, kamar bersih rapih, AC dingin, acara tivi lumayan yaaa banyak channel, wc lupa gak foto, tapi bersih, air deres, air panas joss, btw saya dapet kamar double bed non smoking. Intinya nilai plusnya banyak, minusnya kalo menurut saya showernya kecil ukurannya, terus bagi perokok harus ke lantai 1 dulu buat bisa ngeroko
Feliz Holiday
07 Aug 2022 - Trip with Friends
3.4/5
1. CEK IN - OUT CEPAT 2. PARKIR OKE 3. SECURITY OKE 4. LANTAI KOTOR KAKI SAYA HITAMMMMM 5. KASUR AMBLES!!!! DI KAMAR 305 ! PARAH!!!! BENER2 GA BISA DIBUAT TIDUR LANGSUNG MENGOK 6. AC KAMAR 305 SUPER DINGIN 7. SEMUA MASI BISA DIKATAKAN OKE, KASURNYA YANG BIKIN KAPOK. ASLI. SEMOGA LANGSUNG DIBUANG KASURNYA!!!
RK
04 Apr 2022
2.0/5
sarapan nya gag jelas, gag prasmanan
PO
08 Mar 2022 - Trip with Friends
5.0/5
good service
Location
Jl. Raya Kopo No.20, Panjunan, Kec. Astanaanyar, Kota Bandung, Jawa Barat
maps
1
Night
Non-smoking room
Wifi
Breakfast

Twin Standard Room

Only 3 rooms left!
Breakfast not included
Wifi
2 Twin
2 Guests
18m²
Diskon Gajian
IDR 440.000
IDR 399.999
per room per night
7.000 tiket Points

Twin Standard Room

Only 3 rooms left!
Breakfast (2 pax)
Wifi
2 Twin
2 Guests
18m²
Diskon Gajian
IDR 506.330
IDR 460.299
per room per night
8.055 tiket Points

Double Standard Room

Only 1 rooms left!
Breakfast not included
Wifi
1 Double
2 Guests
18m²
Diskon Gajian
IDR 495.000
IDR 449.999
per room per night
7.875 tiket Points

Double Standard Room

Only 1 rooms left!
Breakfast (2 pax)
Wifi
1 Double
2 Guests
18m²
Diskon Gajian
IDR 561.330
IDR 510.299
per room per night
8.930 tiket Points

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Lenora Hotel?
Lenora Hotel is located at Jl. Raya Kopo No.20, Panjunan, Kec. Astanaanyar, Kota Bandung, Jawa Barat
What are the standard check-in & check-out times of Lenora Hotel?
The standard check-in time at Lenora Hotel is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Lenora Hotel?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • WiFi
  • Parking
  • Restaurant
  • 24-hour Front Desk
Facilities
Popular Facilities
tiket CLEAN
WiFi
Parking
Restaurant
24-hour Front Desk
Elevator
AC
Luggage Storage
Public Facilities
Smoking Room
Air Conditioning
Lounge
Designated smoking areas
Public WiFi
Elevator/Lift
Restaurant
Living Room
Parking (Free)
Pets
No Pets Allowed
Hotel Services
Luggage Storage
Concierge Services
24-hour Front Desk
 

Reviews

4.4
Good
From 754 reviews
Cleanliness
4.4
Facilities
4.3
Location
4.3
Service
4.4
Value
4.4
Couple Trip
129
Family Trip
60
Solo Trip
82
Trip with Friends
74
Business Trip
47
Medical Trip
4
Others
55
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo Trip
Family Trip
Couple Trip
Trip with Friends
Business Trip
Medical Trip
Others
Reviews with photos
JONNIE JONNIE
24 Mar 2022 - Couple Trip
2.0/5
Daerahnya macet (Selalu melalui jalan pasar baru ) dan oneway, kecuali weekend lebih lancar. Breakfast kurang menarik, pelayanannya perlu ditingkatkan lagi..terutama attitude waitersnya, hanya ada 3 pilihan menu, tetapi memaksa tamu untuk menbaca sendiri dimenu breakfast, jam 8 pagi call minta breakfast dianter kekamar, tapi diarahkan baru bisa antar jam 9 (bisa dimengerti, toh jg ga buru”) hanya saja terkesan males anter, walau saat antar tidak smp jam 9. Kebersihan ok, sayang jendela tidak bisa dibuka, padahal harusnya dibuka biar sesuai PROKES COVID. Showernya kecil banget...
Famie Insan Matien
08 Mar 2022 - Couple Trip
5.0/5
Berawal dari securitynya ramah banget, masuk lobby kesannya minimalis, instragramable, aestetik. Staffnya saya liat terbilang baru, tapi ramah ko orangnya. Lanjut masuk lorongnya dominasi warna putih, tambah ornamen kayu, terkesan minimalis tapi elegan menurut saya. Lanjut masuk kamar, sama seperti di lorong, dominasi warna putih plus ornamen kayu yang bikin elegan, kamar bersih rapih, AC dingin, acara tivi lumayan yaaa banyak channel, wc lupa gak foto, tapi bersih, air deres, air panas joss, btw saya dapet kamar double bed non smoking. Intinya nilai plusnya banyak, minusnya kalo menurut saya showernya kecil ukurannya, terus bagi perokok harus ke lantai 1 dulu buat bisa ngeroko
Feliz Holiday
07 Aug 2022 - Trip with Friends
3.4/5
1. CEK IN - OUT CEPAT 2. PARKIR OKE 3. SECURITY OKE 4. LANTAI KOTOR KAKI SAYA HITAMMMMM 5. KASUR AMBLES!!!! DI KAMAR 305 ! PARAH!!!! BENER2 GA BISA DIBUAT TIDUR LANGSUNG MENGOK 6. AC KAMAR 305 SUPER DINGIN 7. SEMUA MASI BISA DIKATAKAN OKE, KASURNYA YANG BIKIN KAPOK. ASLI. SEMOGA LANGSUNG DIBUANG KASURNYA!!!
RK
04 Apr 2022 -
2.0/5
sarapan nya gag jelas, gag prasmanan
PO
08 Mar 2022 - Trip with Friends
5.0/5
good service
Malinda Dwi Handayani
13 Nov 2022 - Family Trip
5.0/5
Hotel nya bagus sekali, front office ramah, security ramah, ada welcome drinks, ada refill air mineral di dekat lift, cafe di lantai paling atas, kamarnya nyaman, bersih, AC dingin sekali, TV nya OK, lampu terang sekali. Hanya 1 yg kurang menurut saya, air shower nya hanya hangat. Terima kasih, Love J.....
Fajar novianty
17 Oct 2022 -
5.0/5
Zulfi Nugraha
21 May 2022 - Couple Trip
5.0/5
Tiara Helmalia
18 May 2022 -
5.0/5
JH
23 Feb 2022 -
5.0/5
hotel bagus, bersih, nyaman, murah pula.. good lah
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in

General Information Lenora Hotel Bandung

Promo Lenora Hotel Bandung

Bandung always seems to lull anyone to visit again and again. Are you one of them? If you want to go to Bandung while staying at a different hotel, just book Lenora Hotel Bandung! This hotel, which is located on Jalan Raya Kopo Number 20, Panjunan, Astanaanyar District, Bandung City, West Java, is a super-comfortable 3-star hotel to be your place to stop while on vacation in Bandung. Read more here!

Room Type for Lenora Hotel Bandung 

Lenora Hotel Bandung comes with rooms equipped with room facilities equivalent to 3-star hotels in general. So, you don't need to think long about choosing a room here, all of them have complete facilities! Here are the room options:

  • Standard Twin Room;
  • Standard Double Room.

*The naming of room types on tiket.com may be different from the hotel's official website.

Room Price for Lenora Hotel Bandung

The price of Lenora Hotel Bandung is not expensive, you know! Starting from IDR 332,500 to IDR 437,285 per night, you can stay comfortably here! Very cheap, right? Moreover, this hotel is close to many exciting tourist attractions. So, the experience of staying here will really be worth it! Just order at tiket.com while the prices haven't changed and rooms are available!

Facilities & Activities

You don't need to worry if you stay here because the receptionist is ready to help you 24 hours a day. Apart from that, there are other facilities and services that you can also take advantage of, such as:

  • Restaurant;
  • storage of goods;
  • Parking;
  • Elevator.

Dining & Restaurant

A vacation to Bandung is not complete without culinary delights. You can visit the hotel restaurant or choose several restaurants around the hotel to eat delicious food, such as:

  • Kong Djie Belitong Coffee;
  • RM Merot 3;
  • Batagor Haji Yunus;
  • Suge!;
  • Siantar Pangsit Noodles.

Weddings & Events

Those of you who want to hold events, from meetings, weddings, table manners, or other events, can use the multipurpose room at Lenora Hotel Bandung, you know. The meeting rooms here are equipped with modern facilities, such as sound systems and projectors. So, just contact the hotel to rent the room.


Closest Tourist Attractions in Bandung from the Hotel

One of Bandung's icons is Gedung Sate which is the office of the Governor of Bandung. You can explore the area to pay attention to the uniqueness of the building. T-mates can also visit other places, such as:

  • Cibadak Night Culinary Festival;
  • Bandung Square;
  • Sri Baduga Museum;
  • Tegallega Field;
  • Panamapark 825.

Similar Hotels in Bandung

Need other hotel recommendations? Don't worry, tiket.com has a recommendation for you. Here are some hotel options that provide similar services and facilities such as Lenora Hotel Bandung:

So, you have pocketed many recommendations for Bandung hotels that you can visit. Immediately plan your visit to the City of Bandung Sea of ​​Fire and book Lenora Hotel Bandung with cheap, fast and easy promos at tiket.com right now! Have a great holiday in Bandung!


 

You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.