Luminor Hotel Pecenongan Jakarta, Central Jakarta
Luminor Hotel Pecenongan Jakarta, Central Jakarta
Luminor Hotel Pecenongan Jakarta, Central Jakarta
Luminor Hotel Pecenongan Jakarta, Central Jakarta
Luminor Hotel Pecenongan Jakarta, Central Jakarta
+ 85 others
Hotel

Luminor Hotel Pecenongan Jakarta

Gambir, Central Jakarta
Don't worry! This place added extra measures to ensure the cleanliness.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
4.4
Good
From 166 reviews
Tripadvisor
From 138 reviews
The most helpful reviews
asmi rima juwita
13 Jul 2020 - Couple
4.0/5
Untuk kamarnya memuaskan: bersih, kenyamanan terjamin, toiletries, semua lengkap dengan harga yang ramah di kantong. Lokasi hotel juga terletak di pusat kota Jakarta yang mudah dijangkau. Hanya menu breakfast yang perlu diperbaiki kualitas dan rasanya, serta tata letaknya. Breakfast disajikan secara buffet, namun menu makanan diletakkan jauh sekali di ujung restoran, padahal terdapat island di tengah restoran untuk tempat menaruh makanan. Cita rasa makanan juga perlu diperbaiki dan kalau bisa varian menu breakfast diperbanyak.
JJ
02 Aug 2020 - Solo
4.0/5
So far baik2 aja gak ada masalah selama nginep, cmn makana bfastnya rasanya kurang enak.
Beatrick sutio
13 Jul 2020 - Couple
3.0/5
Seneng banget akhirnya bisa nginep disini dengan harga yg affordable! Belinya pas lgi saleprise di tiket com lagi. Saya jabarkan kelebihan dan kekurangannya dibawah sbb: Kelebihan: 1. Lokasi: Lokasi uda pasti bagus krn depan hotel bnyak makanan dan pusat kuliner juga, tinggal jalan kaki ke depan. 2. Fasilitas kamar: Kamar bagus, kasur empuk, bantal empuk, dingin, fasilitas di kamar juga lengkap. 3. Harga: krn lagi diskon jadi okelah utk hotel bintang 4 Kekurangan: 1. Staff kurang ramah dalam menyapa dan melayani tamu (spt nya sdm sedang dikurangi?) 2. Lift hanya dinyalakan 1 dari 3 lift, mungkin krn efisiensi listrik (wajar lagi corona) 3. Handuk nya bau apek sekali , mohon diperhatikan. Mau minta ganti tpi tanggung cuma nginep semalem soalnya 4. Suara pipa air kamar mandi dari kamar sebelah berisik sekali tiap ada yg mandi di kamar sebelah dan kamar tidak kedap krn suara anak kecil teriak2 sgt mengganggu dari kamar sebelah 5. Saluran tv kabel hanya fox movies saja tdk ada HBO dan gambar tv nya belom HD, tapi untung bawa mi box jadi bsa ntn netflix Mungkin ke depannya bisa diperbaiki lagi krn hotel bintang 4 dgn layanan yg diharapkan sesuai dgn kualitas hotelnya. Next bakal kesini lagi kalo promo lagi ato coba luminor yg di mangga besar (lebih baru hotelnya).
Marisa Perdani
19 Aug 2020 - Family
4.0/5
pertama kali menginap di luminor, pelayanan bagus, check in ga lama, dan dekat ke mana-mana
NL
17 Aug 2020 - Couple
4.8/5
kamarnya bersih, rapih, bantal dan kasur nya nyaman banget. Tapi di pagi hari AC nya tiba2 bocor. Overall okaay banget sih
Location
Jl. Pecenongan No.35, Kb. Klp., Gambir, Kota Jakarta Pusat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonesia
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-16:00
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Description

FAQ
What is the address of Luminor Hotel Pecenongan Jakarta?
Luminor Hotel Pecenongan Jakarta is located at Jl. Pecenongan No.35, Kb. Klp., Gambir, Kota Jakarta Pusat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of Luminor Hotel Pecenongan Jakarta?
The standard check-in time at Luminor Hotel Pecenongan Jakarta is starting from 14:00-16:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Luminor Hotel Pecenongan Jakarta?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
  • 24-Hour Front Desk
Faciliies
Popular Facilities
tiket CLEAN
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Elevator
AC
Airport Transfer
Meeting Facilities
Sports, Spa & Recreations
Garden
Pets
Pets not allowed
No pets allowed
Pets allowed
Health & Medical
tiket CLEAN
 

Reviews

4.4
Good
From 166 reviews
Cleanliness
4.4
Facilities
4.3
Location
4.5
Service
4.2
Value for money
4.4
Couple
40
Family
32
Solo
85
Group
9
Vacation
66
Business
73
Medical
1
Others
26
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
asmi rima juwita
13 Jul 2020 - Couple
4.0/5
Untuk kamarnya memuaskan: bersih, kenyamanan terjamin, toiletries, semua lengkap dengan harga yang ramah di kantong. Lokasi hotel juga terletak di pusat kota Jakarta yang mudah dijangkau. Hanya menu breakfast yang perlu diperbaiki kualitas dan rasanya, serta tata letaknya. Breakfast disajikan secara buffet, namun menu makanan diletakkan jauh sekali di ujung restoran, padahal terdapat island di tengah restoran untuk tempat menaruh makanan. Cita rasa makanan juga perlu diperbaiki dan kalau bisa varian menu breakfast diperbanyak.
JJ
02 Aug 2020 - Solo
4.0/5
So far baik2 aja gak ada masalah selama nginep, cmn makana bfastnya rasanya kurang enak.
Beatrick sutio
13 Jul 2020 - Couple
3.0/5
Seneng banget akhirnya bisa nginep disini dengan harga yg affordable! Belinya pas lgi saleprise di tiket com lagi. Saya jabarkan kelebihan dan kekurangannya dibawah sbb: Kelebihan: 1. Lokasi: Lokasi uda pasti bagus krn depan hotel bnyak makanan dan pusat kuliner juga, tinggal jalan kaki ke depan. 2. Fasilitas kamar: Kamar bagus, kasur empuk, bantal empuk, dingin, fasilitas di kamar juga lengkap. 3. Harga: krn lagi diskon jadi okelah utk hotel bintang 4 Kekurangan: 1. Staff kurang ramah dalam menyapa dan melayani tamu (spt nya sdm sedang dikurangi?) 2. Lift hanya dinyalakan 1 dari 3 lift, mungkin krn efisiensi listrik (wajar lagi corona) 3. Handuk nya bau apek sekali , mohon diperhatikan. Mau minta ganti tpi tanggung cuma nginep semalem soalnya 4. Suara pipa air kamar mandi dari kamar sebelah berisik sekali tiap ada yg mandi di kamar sebelah dan kamar tidak kedap krn suara anak kecil teriak2 sgt mengganggu dari kamar sebelah 5. Saluran tv kabel hanya fox movies saja tdk ada HBO dan gambar tv nya belom HD, tapi untung bawa mi box jadi bsa ntn netflix Mungkin ke depannya bisa diperbaiki lagi krn hotel bintang 4 dgn layanan yg diharapkan sesuai dgn kualitas hotelnya. Next bakal kesini lagi kalo promo lagi ato coba luminor yg di mangga besar (lebih baru hotelnya).
Marisa Perdani
19 Aug 2020 - Family
4.0/5
pertama kali menginap di luminor, pelayanan bagus, check in ga lama, dan dekat ke mana-mana
NL
17 Aug 2020 - Couple
4.8/5
kamarnya bersih, rapih, bantal dan kasur nya nyaman banget. Tapi di pagi hari AC nya tiba2 bocor. Overall okaay banget sih
SS
25 Jul 2020 - Couple
3.0/5
not bad laah. nyaman buat istrahat dan ga bising
Jayanto Jayanto
05 Oct 2020 - Group
3.0/5
tirai kamar mandi berjamur. Di 2 kamar yg saya booking. breakfast diantar ke kamar dan tidak ada pilihan.
VR
03 Oct 2020 - Couple
5.0/5
Hotel terfavorit setiap ada kesempatan untuk staycation di Jakarta... all the services was great & excellent!
FR
30 Sep 2020 - Couple
4.0/5
kamarnya pas untuk ukuran dua orang. complete toiletries and a transparent bathroom. perfect
MF
19 Sep 2020 - Solo
4.0/5
hotel yg baik dan ramah
4.5
From 138 reviews
Cleanliness
4.0
Rooms
4.5
Location
4.5
Service
4.0
Value
4.5
Couples
6
Family
19
Solo travel
8
Friends getaway
7
Business
91
annisaik
30 Nov 2019 - Solo travel
The interior is all great based on the rent price. I also have no problem with the cleanliness as well. But, I am experiencing a full of unpleasant experiences even within 1 hour after I checked in! First of all, a group of people can enter to inside my room based on their keys! Phewm, fortunately I am still fully clothed and not taking a bath. This family said that they were given the wrong keys by the receptionist. Next, my Air-Con is not working well. The room was very hot. At the beginning, I thought it's happening in all rooms until I saw a housekeeper cleaning a room in front of mine and realized this room is quite cool. Then, I asked the receptionist to change the room and they said the hotel was fully booked for double bed and all guests have checked in. Wow, what a full of lies here. The room in front of mine is also double bed and nobody entered there yet. I also opened several hotel booking apps and checked this hotel still have double bed room avaliable for this same day!
965jeroenm
26 Nov 2019 - Business
The room is not bad and clean although it is rather hot (or the AC is working poorly). The mattress is good, but the bed is too short for a tall person like me (1.90). What I really dislike about this place is the loudness of the music at breakfast. It seems you are attending a disco, rather than having breakfast. Even the music on the corridor to the room is that loud that it irritates you when at your room. What is the point of it? Does the hotel wants it quests to be awake?
mfzeno
10 Sep 2019 - Business
Many times had stayed in this hotel. The location was perfect in the heart of business and government area. The breakfast was so tasty with typically Indonesian traditional foods, though they also served international food. The front desk staffs were so nice and helpful to handle any circumstances of my requests. Perfect for a long or short business stay!
Widiyowati
22 Aug 2019 - Friends getaway
One of good hotel in pecenongan area for seen, look and find something to eat around Jakarta. The hotel is good, the ambience also good, environment also ok and staff are very friendly is more welcoming you into the Hotel.
awicaks
28 Jul 2019 -
Although the rooms are not spacious, but this hotel is located in the crossroads of the bustle of Central Jakarta, with its culinary appeal around it. A short visit also becomes meaningful with all the facilities available, both by this hotel and the surrounding environment.
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.