1
Night
Machiya Ryokan BSD, South Tangerang
Machiya Ryokan BSD, South Tangerang
Machiya Ryokan BSD, South Tangerang
Machiya Ryokan BSD, South Tangerang
Machiya Ryokan BSD, South Tangerang
+ 21 others
Apartment Private

Machiya Ryokan BSD

BSD City, South Tangerang
25 people are viewing this

Reviews

Tiket
4.7
Fantastic
From 14 reviews
The most helpful reviews
Cintiya Darmawan
23 Jul 2021 - Family Trip
5.0/5
Lagi nyari tempat untuk staycation, niatnya sekalian untuk maternity shoot ala ala sama adik dan suami aja karna PPKM yang udah 1 bulan ngerubah plan awalnya A jadi harus diganti semua. Sekarang udah hampir 37 weeks jadi kejer-kejeran sama waktu. Nyari tempat yang bagus disekitaran rumah eh ketemulah disini. Ternyata aslinya sama banget banget kaya di fotonya. Kaya setiap sudutnya super aesthetic yang bagus banget jadi bisa ngambil foto disemua bagian. Lampunya sih beneran bikin cantik unitnya, belum lagi desain interiornya juga cantik banget. Owner juga konsisten banget naro dekorasinya yang temanya masih Jepang juga. Emang kurangnya buat aku adalah levellingnya itu, lumayan gempor juga turun naiknya tapi ya worth it banget sama overall penampakan unitnya, levellingnya bikin cantik. Dan owner selain responsif juga baik bangeeeet ngasih late check out jadi aku engga harus buru-buru bergerak. Terima kasih banyak owner 🙏🏻
Jimmy Kuntoro
09 Nov 2021 - Trip with Friends
5.0/5
Money and time well spent. Spent 2 nights here to work remotely/catch up with friends and will definitely come back. Lots of food options at The Breeze just across the street (accessible by foot). Go check out the botanical park downstairs, too!
MW
05 Apr 2021 - Family Trip
4.0/5
ok,fasilitas apartemen bagus
DP
14 Mar 2022 - Family Trip
4.6/5
Unit apartemen sangat bersih, sama persis seperti di foto, host ramah dan penjelasan clear, fasilitas apartemen lengkap dan cocok untuk staycation bersama keluarga (terutama anak2). Keep up the good work! 🤩
Y
16 Jan 2022 - Couple Trip
5.0/5
the place is very aesthetic and beautiful, its very clean and smells really nice
Location
Sampora, Cisauk, Tangerang, Banten 15345
maps
1
Night
Oops, all rooms have been sold out
Let's check room availability on other dates!

About Accommodation

Announcement
!
During the Covid-19 Pandemic, guests must be vaccinated against COVID-19 and are able to show the proof from Pedulilindungi App on the check-in date

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-21:00
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Machiya Ryokan BSD?
Machiya Ryokan BSD is located at Sampora, Cisauk, Tangerang, Banten 15345
What are the standard check-in & check-out times of Machiya Ryokan BSD?
The standard check-in time at Machiya Ryokan BSD is starting from 14:00-21:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Machiya Ryokan BSD?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • WiFi
  • Parking
  • AC
Does Machiya Ryokan BSD have a swimming pool?
Yes, Machiya Ryokan BSD does have a swimming pool.
Facilities
Popular Facilities
tiket CLEAN
Swimming Pool
WiFi
Parking
AC
Living Room
BBQ Equipment
Accessible Facilities
Sports, Spa, & Recreations
Mini Golf
Fitness Facilities
Aerobics
Fitness
Children's Pool
Pets
No Pets Allowed
Kids Facilities
Children Playground
Kid's pool
 

Reviews

4.7
Fantastic
From 14 reviews
Cleanliness
4.7
Facilities
4.6
Location
4.7
Service
4.8
Value for money
4.6
Couple Trip
1
Family Trip
8
Trip with Friends
4
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo Trip
Family Trip
Couple Trip
Trip with Friends
Business Trip
Medical Trip
Others
Reviews with photos
Cintiya Darmawan
23 Jul 2021 - Family Trip
5.0/5
Lagi nyari tempat untuk staycation, niatnya sekalian untuk maternity shoot ala ala sama adik dan suami aja karna PPKM yang udah 1 bulan ngerubah plan awalnya A jadi harus diganti semua. Sekarang udah hampir 37 weeks jadi kejer-kejeran sama waktu. Nyari tempat yang bagus disekitaran rumah eh ketemulah disini. Ternyata aslinya sama banget banget kaya di fotonya. Kaya setiap sudutnya super aesthetic yang bagus banget jadi bisa ngambil foto disemua bagian. Lampunya sih beneran bikin cantik unitnya, belum lagi desain interiornya juga cantik banget. Owner juga konsisten banget naro dekorasinya yang temanya masih Jepang juga. Emang kurangnya buat aku adalah levellingnya itu, lumayan gempor juga turun naiknya tapi ya worth it banget sama overall penampakan unitnya, levellingnya bikin cantik. Dan owner selain responsif juga baik bangeeeet ngasih late check out jadi aku engga harus buru-buru bergerak. Terima kasih banyak owner 🙏🏻
Jimmy Kuntoro
09 Nov 2021 - Trip with Friends
5.0/5
Money and time well spent. Spent 2 nights here to work remotely/catch up with friends and will definitely come back. Lots of food options at The Breeze just across the street (accessible by foot). Go check out the botanical park downstairs, too!
MW
05 Apr 2021 - Family Trip
4.0/5
ok,fasilitas apartemen bagus
DP
14 Mar 2022 - Family Trip
4.6/5
Unit apartemen sangat bersih, sama persis seperti di foto, host ramah dan penjelasan clear, fasilitas apartemen lengkap dan cocok untuk staycation bersama keluarga (terutama anak2). Keep up the good work! 🤩
Y
16 Jan 2022 - Couple Trip
5.0/5
the place is very aesthetic and beautiful, its very clean and smells really nice
Juliana Gunawan
15 Feb 2022 -
5.0/5
Anton Rahardja
10 Feb 2022 - Family Trip
5.0/5
KN
15 Nov 2021 - Trip with Friends
5.0/5
tempatnya nyaman, ownernya juga ramah, sangat happy bisa staycation bareng teman2! thank you so much!🥳
FN
20 Mar 2021 - Trip with Friends
5.0/5
sangat bersih dan rapih
Franson Pratama Sigalingging
27 Nov 2021 - Family Trip
4.0/5
bagus gaya jepang alat mkan lengkap
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.