1
Night
Madina Inn Hotel, Yogyakarta
Madina Inn Hotel, Yogyakarta
Madina Inn Hotel, Yogyakarta
Madina Inn Hotel, Yogyakarta
Madina Inn Hotel, Yogyakarta
+ 58 others
Hotel

Madina Inn Hotel

Mergangsan, Yogyakarta
Last Minute 44%
Starts from
IDR 489,369
per room per night

Reviews

Tiket
4.6
Fantastic
From 89 reviews
The most helpful reviews
TI
17 Jan 2022 - Family Trip
5.0/5
ini hotel recomended bgt,, strategis dket dengan tmpat2 kuliner jogja.. kamarnya besar dan kasurnya juga ukuran besarr..next nginep disini lagi..
Edi priyanto
01 Oct 2020 - Family Trip
4.8/5
hotel yg sangat layak dipilih utk menginap. luasan kamar lega. kebersihan semua fasilitas joss. harga bintang 2...fasilitas bintang 3+. sy pesan utk orang tua sy. nambah 1 hari jadi 3 hari menginap...pengennya nambah lagi. hehe. tolong jalan masuk kendaraan bisa dilandaikan lagi utk menghindari ban selip pada saat hujan. overall...Madina Inn is Istimewa.
Monica Paskah
24 Jun 2021 - Solo Trip
5.0/5
The staffs, the clean room, the location was really perfect with an affordable price (I booked with this price 195k without promo! :) Unfortunately they don't provide the hairdryer inside the room but it's okay. Btw the hotel is next to tempo gelato ice cream just in case you love an ice cream haha. Thankyou dear awesome, friendly & professional staffs! 🙏😊
PT
31 Dec 2021 - Family Trip
5.0/5
nice room n comfort bed
Raudatul J Azzahra
27 Nov 2021 - Couple Trip
5.0/5
Ga ekspetasi tinggi karena booking hotel dadakan (karena rencana mau pulang jumat, taunya extend jd sabtu) dan nyari yg murah and jengjeng dapet hotel madina ini yg super worth it bgtttttt dan harganya masuk akal bgttt, kamarnya luas, kamar mandinya luas, fasilitas jg lengkap untuk harga segini, internet jg kenceng, ada balkon pula, pegawainy jg super ramah, lokasi strategis bangettt samping tempo gelato percis d jalan besar dah gitu gajauh sama alfamart dan mie gacoan, dan parahnya lagi MASA DI SEDIAIN NETFLIX GILA BANGET NIH HOTEL, oemji kenapa ga dr kemarin2 aja nemu ini hotel, bakal kesini lagi kalo ada rencana ke jogja (semoga harganya ga jadi mahal heheh) luvvvv madina
Location
Jl. Taman Siswa No.30, Wirogunan, Kec. Mergangsan, Kota Yogyakarta, Daerah Istimewa Yogyakarta 55151, Indonesia
maps
1
Night
Non-smoking room
Wifi

Double/Twin Deluxe Room with Balcony

Breakfast not included
Wifi
1 Double / 2 Twin
2 Guests
32m²
Last Minute 44%
IDR 877.005
IDR 489.369
per room per night
8.564 tiket Points

Single Deluxe Room with Balcony

Breakfast not included
Wi-Fi
2 Single bed 90-130 width
1 Guest
32m²
Exclusive Deal
IDR 877.977
IDR 491.667
per room per night
3.688 tiket Points

Single Room with Balcony

Breakfast not included
Wifi
2 single beds
1 Guest
30m²
Parking
IDR 502.393
per room per night
3.768 tiket Points

Queen Deluxe Room with Balcony

Only 1 rooms left!
Breakfast not included
Wifi
1 queen bed
1 Guest
32m²
Free Refund & Reschedule
Parking
IDR 542.498
per room per night
4.069 tiket Points

Queen Deluxe Room with Balcony

Breakfast not included
Wifi
1 queen bed
1 Guest
32m²
Parking, Drinking water
Limited Time Offer. Price includes 20% discount!
IDR 951.433
IDR 799.284
per room per night
5.995 tiket Points

Queen Deluxe Room with Balcony

Breakfast not included
Wifi
1 queen bed
1 Guest
32m²
Pay at Hotel
Parking, Drinking water
Limited Time Offer. Price includes 20% discount!
IDR 1.050.201
IDR 898.052
per room per night
0 tiket Points

Twin Deluxe Room with Balcony

Breakfast not included
Wi-Fi
2 Twin Beds
1 Guest
32.0m²
Free Refund & Reschedule
Free self parking, Free WiFi
Book early and save 44%
IDR 1.020.563
IDR 689.063
per room per night
5.168 tiket Points

Queen Deluxe Room

Only 1 rooms left!
Breakfast not included
Wifi
1 queen bed
1 Guest
32m²
Parking
IDR 2.993.080
per room per night
22.448 tiket Points

Queen Deluxe Room

Only 1 rooms left!
Breakfast (1 pax)
Wifi
1 queen bed
1 Guest
32m²
Breakfast, Parking
IDR 3.019.498
per room per night
22.646 tiket Points

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Madina Inn Hotel?
Madina Inn Hotel is located at Jl. Taman Siswa No.30, Wirogunan, Kec. Mergangsan, Kota Yogyakarta, Daerah Istimewa Yogyakarta 55151, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of Madina Inn Hotel?
The standard check-in time at Madina Inn Hotel is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Madina Inn Hotel?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • WiFi
  • Parking
  • 24-hour Front Desk
  • AC
Facilities
Popular Facilities
tiket CLEAN
WiFi
Parking
24-hour Front Desk
AC
Luggage Storage
Public Facilities
Terrace
Air Conditioning
Public WiFi
Living Room
Parking (Free)
Pets
No Pets Allowed
Hotel Services
Laundry Service/Dry Cleaning
Luggage Storage
24-hour Front Desk
 

Reviews

4.6
Fantastic
From 89 reviews
Cleanliness
4.6
Facilities
4.6
Location
4.6
Service
4.5
Value
4.6
Couple Trip
19
Family Trip
26
Solo Trip
5
Trip with Friends
5
Business Trip
2
Medical Trip
1
Others
7
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo Trip
Family Trip
Couple Trip
Trip with Friends
Business Trip
Medical Trip
Others
Reviews with photos
TI
17 Jan 2022 - Family Trip
5.0/5
ini hotel recomended bgt,, strategis dket dengan tmpat2 kuliner jogja.. kamarnya besar dan kasurnya juga ukuran besarr..next nginep disini lagi..
Edi priyanto
01 Oct 2020 - Family Trip
4.8/5
hotel yg sangat layak dipilih utk menginap. luasan kamar lega. kebersihan semua fasilitas joss. harga bintang 2...fasilitas bintang 3+. sy pesan utk orang tua sy. nambah 1 hari jadi 3 hari menginap...pengennya nambah lagi. hehe. tolong jalan masuk kendaraan bisa dilandaikan lagi utk menghindari ban selip pada saat hujan. overall...Madina Inn is Istimewa.
Monica Paskah
24 Jun 2021 - Solo Trip
5.0/5
The staffs, the clean room, the location was really perfect with an affordable price (I booked with this price 195k without promo! :) Unfortunately they don't provide the hairdryer inside the room but it's okay. Btw the hotel is next to tempo gelato ice cream just in case you love an ice cream haha. Thankyou dear awesome, friendly & professional staffs! 🙏😊
PT
31 Dec 2021 - Family Trip
5.0/5
nice room n comfort bed
Raudatul J Azzahra
27 Nov 2021 - Couple Trip
5.0/5
Ga ekspetasi tinggi karena booking hotel dadakan (karena rencana mau pulang jumat, taunya extend jd sabtu) dan nyari yg murah and jengjeng dapet hotel madina ini yg super worth it bgtttttt dan harganya masuk akal bgttt, kamarnya luas, kamar mandinya luas, fasilitas jg lengkap untuk harga segini, internet jg kenceng, ada balkon pula, pegawainy jg super ramah, lokasi strategis bangettt samping tempo gelato percis d jalan besar dah gitu gajauh sama alfamart dan mie gacoan, dan parahnya lagi MASA DI SEDIAIN NETFLIX GILA BANGET NIH HOTEL, oemji kenapa ga dr kemarin2 aja nemu ini hotel, bakal kesini lagi kalo ada rencana ke jogja (semoga harganya ga jadi mahal heheh) luvvvv madina
Fadly Anshori Lubis
26 Nov 2021 - Family Trip
5.0/5
Sangat baik utk hotel dgn harga 200an
Anggit Kinanti
07 Nov 2021 - Family Trip
5.0/5
kamar nya luas, spring bed nya empuk. kamar mandinya bagus. ini pengalaman ke 2x nya nginep di Madina dan selalu puas, ga pernah nyesel nginep disini
PS
10 Oct 2021 - Medical Trip
5.0/5
Worth it. Kamarnya luas, fasilitas cukup lengkap, lokasi juga di jalan ramai jadi mau pesan gofood atau grabfood banyak pilihannya. Bersih,yang sangat ngagetin ada kulkas di harga kamar yang super terjangkau. Minusnya hanya di penerangan aja, ga ada lampu utama hanya ada 2 lampu meja disamping bed dan lampu baca di bawah TV.
MF
07 Jul 2021 - Family Trip
5.0/5
kamarnya luas, nyaman
Evan Chandra gunawan
02 Jun 2021 - Couple Trip
5.0/5
Ruangan luas pelayanan ramah
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.