0
Night
Makalele Dome Villas, Lombok
Makalele Dome Villas, Lombok
Makalele Dome Villas, Lombok
Makalele Dome Villas, Lombok
Makalele Dome Villas, Lombok
+ 38 others
Villa

Makalele Dome Villas

Pemenang, Lombok

Reviews

Tiket
4.6
Fantastic
From 42 reviews
The most helpful reviews
FF
16 Jan 2022 - Family Trip
5.0/5
Cozy hotel berasa private, pas dtng kebetulan cuma 1 kamar aja terisi, breakfast enak, staff ramah bisa nyebrang langsng ke gili dengan naik boat sebrang hotel😍 cuma sayangnya kamar ada tokek jadi tidak bisa tdr dengan tenang!! Design hotel sangat bagusss
Rokhip Yunus
29 Aug 2022
5.0/5
Amanda Sara Amelia Putri
03 Mar 2022 - Trip with Friends
4.2/5
konsep hotel bagus, kebersihan juga bagus, tapi capek jalan masuknya nanjak banget apalagi harus jalan nanjak bawa barang
MR
24 Dec 2021 - Couple Trip
5.0/5
Mantappp pokok e tempatnya
PS
22 Dec 2021 - Trip with Friends
4.4/5
kalo view nya sih oke yaa, keren, lucukkk, tapi fasilitas kurang lengkap, gaada tv dan pemanas air.. kalo buat honeymoon cocok, tapi kalo buat keluarga kurang memadai, tapi overall oke sih recommended buat foto2 keren ❤️
Location
Jl. Raya Senggigi, Malaka, Pemenang, Kabupaten Lombok Utara, Nusa Tenggara Bar., Indonesia
maps
0
Night
Oops, all rooms have been sold out
Let's check room availability on other dates!

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
01:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What types of rooms are available in Makalele Dome Villas?
The room types available in this hotel are:
  • Single
  • King
How much does a typical room cost at Makalele Dome Villas?
The cheapest price at Makalele Dome Villas if you want to stay tonight is IDR 1,274,000
What is the address of Makalele Dome Villas?
Makalele Dome Villas is located at Jl. Raya Senggigi, Malaka, Pemenang, Kabupaten Lombok Utara, Nusa Tenggara Bar., Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of Makalele Dome Villas?
The standard check-in time at Makalele Dome Villas is starting from 01:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Makalele Dome Villas?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • WiFi
  • Parking
  • Sea View
Facilities
Popular Facilities
tiket CLEAN
Swimming Pool
WiFi
Parking
Sea View
Luggage Storage
Patio or Balcony
Coffee Tea Maker
Refrigerator
Sports, Spa, & Recreations
Jet Ski
Fitness Facilities
Horse Riding
Sailing
Surfing
Snorkeling
Fitness
Fishing
Public Facilities
Terrace
Public WiFi
Restaurant
Gazebo
Beach
Swimming Pool
Parking (Free)
Pets
No Pets Allowed
 

Reviews

4.6
Fantastic
From 42 reviews
Cleanliness
4.6
Facilities
4.6
Location
4.7
Service
4.7
Value
4.6
Couple Trip
9
Family Trip
8
Solo Trip
1
Trip with Friends
10
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo Trip
Family Trip
Couple Trip
Trip with Friends
Business Trip
Medical Trip
Others
Reviews with photos
FF
16 Jan 2022 - Family Trip
5.0/5
Cozy hotel berasa private, pas dtng kebetulan cuma 1 kamar aja terisi, breakfast enak, staff ramah bisa nyebrang langsng ke gili dengan naik boat sebrang hotel😍 cuma sayangnya kamar ada tokek jadi tidak bisa tdr dengan tenang!! Design hotel sangat bagusss
Rokhip Yunus
29 Aug 2022 -
5.0/5
Amanda Sara Amelia Putri
03 Mar 2022 - Trip with Friends
4.2/5
konsep hotel bagus, kebersihan juga bagus, tapi capek jalan masuknya nanjak banget apalagi harus jalan nanjak bawa barang
MR
24 Dec 2021 - Couple Trip
5.0/5
Mantappp pokok e tempatnya
PS
22 Dec 2021 - Trip with Friends
4.4/5
kalo view nya sih oke yaa, keren, lucukkk, tapi fasilitas kurang lengkap, gaada tv dan pemanas air.. kalo buat honeymoon cocok, tapi kalo buat keluarga kurang memadai, tapi overall oke sih recommended buat foto2 keren ❤️
GW
24 Sep 2021 - Trip with Friends
5.0/5
too good to be true!!
NM
02 Jul 2021 - Family Trip
5.0/5
Keren tempatnya.. private n pasti jauh dari keramaian.. view sunset nya keren banget. Enak buat bawa keluarga dg anak2 remaja. Thanks makalele😉
MP
04 Jun 2021 - Trip with Friends
3.8/5
Kamar transparan, dari luar bisa lihat kedalam, dan sebaliknya. AC panas, apalagi disaat siang hari, panas banget. Pilihan breakfast pilih salah satu dari 3 menu. Menuju ke hotel ini, tanjakan jalan sangat tajam, sehingga harus pelan-pelan.
Ervira fatimatuz zuhroh
11 Oct 2022 -
5.0/5
Rionaldo Bongoro
30 Sep 2022 -
5.0/5
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.