1
Night
MAMAKA by Ovolo, Badung
MAMAKA by Ovolo, Badung
MAMAKA by Ovolo, Badung
MAMAKA by Ovolo, Badung
MAMAKA by Ovolo, Badung
+ 35 others
Hotel

MAMAKA by Ovolo

Kuta, Badung
This accommodation is clean, safe, and CHSE certified by the Ministry of Tourism and Creative Economy.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
4.9
Fantastic
From 21 reviews
The most helpful reviews
Harry Afrianto
18 Dec 2020 - Couple
5.0/5
Rebrading makes great, beach front hotel, near to beach mall, near to airport, very nice staff and helpfull, great breakfast, and free upgrading was very out of my expectation :). Will stay here again for my next visit to Bali
Stanislaus Cipto
15 Dec 2020 - Family
5.0/5
Fantastis... dapat Hotel baru dengan fasilitas yang WOW, terutama pelayanannya.Gak cukup semalam berada disini, paling oke kalau kalian di bali bbrp hari, pastikan saat datang dan sebelum pulang nginepnya di MAMAKA aja. Letak yang strategis, fasilitas hotel yang super komplit termasuk kalian bisa self sevice loundry sepuasnya. Yang bawa anak2, juga pastinya senang krn pelayanan team MAMAKA ke anak2 juga oke banget... pilihan menu breakfast yang beragam dengan pelayanan yang super duper ramah... nuansa kamar yang berbeda2 membuat kesan tersendiri saat menginap disini..kehangatan suasana rumah hadir di setiap sudut hotel ini. jangan ragu buat nyobain nginep disini, walaupun lagi pandemi covid hotel ini sangat2 menegakkan protokol kesehatan. setiap pergantian tamu kamar akan disterilkan dan gak langsung digunakan. terima kasih MAMAKA Team sudah berhasil membuat kami jatuh hati dan memilih menginap kembali sebelum pulang ke jogja. sukses selalu... #BALIPULIHKEMBALI
Alia Larasati
08 Dec 2020 - Family
5.0/5
We had a really good stay in this new trendy hotel. Fast check-in. Great welcome drinks. The room was clean. Unfortunately the swimming pool wasn't opened yet. However, the staffs are very friendly & helpful. Excellent service. Hope to visit again soon.
Ferta IndrianiS
24 Jan 2021 - Couple
4.6/5
hotel yang sangat amazing... letak sangat strategis krn di jln pantai kuta dkt beachwalk jg... staff sangat ramah.. poolnya di roof top view lgsg pantai kuta... sarapannya ada pilihannya banyak... dan amenities dikmr super lucu2 dan go green.. ada fitness room 24 jam.. ada self laundry jg... dan yang tambah happy dikasih free upgrade room... next kalo ke Bali wajib kesni lg...
AP
11 Jan 2021 - Family
5.0/5
Worth the price. Makanan enak, walaupun kalau stay lama2 sepertinya bisa bosen sama opsi makanannya. Fasilitas ok bgt, ada layanan self laundry. Lokasi jg sangat strategis, bener2 di seberang pantai kuta. Highly recommended
Location
Jl. Pantai Kuta No.32, Legian, Kuta, Kabupaten Badung, Bali 80361
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of MAMAKA by Ovolo?
MAMAKA by Ovolo is located at Jl. Pantai Kuta No.32, Legian, Kuta, Kabupaten Badung, Bali 80361
What are the standard check-in & check-out times of MAMAKA by Ovolo?
The standard check-in time at MAMAKA by Ovolo is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in MAMAKA by Ovolo?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • InDOnesia CARE
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
Does MAMAKA by Ovolo have a swimming pool?
Yes, MAMAKA by Ovolo does have a swimming pool.
Facilities
Popular Facilities
InDOnesia CARE
tiket CLEAN
Swimming Pool
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Spa
Elevator
AC
Fitness Center
Airport Transfer
Sports, Spa & Recreations
Aerobics
Fitness
Public Facilities
Terrace
Air conditioning
Lounge
Sundeck
Elevator/lift
Restaurant
Living room
Porter/bellhop
Swimming Pool
Parking (Free)
Pets
Pets allowed
 

Reviews

4.9
Fantastic
From 21 reviews
Cleanliness
4.9
Facilities
5.0
Location
4.9
Service
4.9
Value for money
4.7
Couple
8
Family
10
Solo
2
Group
1
Vacation
19
Business
2
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
Harry Afrianto
18 Dec 2020 - Couple
5.0/5
Rebrading makes great, beach front hotel, near to beach mall, near to airport, very nice staff and helpfull, great breakfast, and free upgrading was very out of my expectation :). Will stay here again for my next visit to Bali
Stanislaus Cipto
15 Dec 2020 - Family
5.0/5
Fantastis... dapat Hotel baru dengan fasilitas yang WOW, terutama pelayanannya.Gak cukup semalam berada disini, paling oke kalau kalian di bali bbrp hari, pastikan saat datang dan sebelum pulang nginepnya di MAMAKA aja. Letak yang strategis, fasilitas hotel yang super komplit termasuk kalian bisa self sevice loundry sepuasnya. Yang bawa anak2, juga pastinya senang krn pelayanan team MAMAKA ke anak2 juga oke banget... pilihan menu breakfast yang beragam dengan pelayanan yang super duper ramah... nuansa kamar yang berbeda2 membuat kesan tersendiri saat menginap disini..kehangatan suasana rumah hadir di setiap sudut hotel ini. jangan ragu buat nyobain nginep disini, walaupun lagi pandemi covid hotel ini sangat2 menegakkan protokol kesehatan. setiap pergantian tamu kamar akan disterilkan dan gak langsung digunakan. terima kasih MAMAKA Team sudah berhasil membuat kami jatuh hati dan memilih menginap kembali sebelum pulang ke jogja. sukses selalu... #BALIPULIHKEMBALI
Alia Larasati
08 Dec 2020 - Family
5.0/5
We had a really good stay in this new trendy hotel. Fast check-in. Great welcome drinks. The room was clean. Unfortunately the swimming pool wasn't opened yet. However, the staffs are very friendly & helpful. Excellent service. Hope to visit again soon.
Ferta IndrianiS
24 Jan 2021 - Couple
4.6/5
hotel yang sangat amazing... letak sangat strategis krn di jln pantai kuta dkt beachwalk jg... staff sangat ramah.. poolnya di roof top view lgsg pantai kuta... sarapannya ada pilihannya banyak... dan amenities dikmr super lucu2 dan go green.. ada fitness room 24 jam.. ada self laundry jg... dan yang tambah happy dikasih free upgrade room... next kalo ke Bali wajib kesni lg...
AP
11 Jan 2021 - Family
5.0/5
Worth the price. Makanan enak, walaupun kalau stay lama2 sepertinya bisa bosen sama opsi makanannya. Fasilitas ok bgt, ada layanan self laundry. Lokasi jg sangat strategis, bener2 di seberang pantai kuta. Highly recommended
AD
02 Jan 2021 - Group
5.0/5
Ini ga nyangka dapat harga murah tapi semua kereen abis. Pelayanan bintang lima banget. Mana makanan enak banget. Lokasi pas di beach walk. Gilaak. Pokoknya semua the best yg ada di sini
Fajrin Hidayat
26 Dec 2020 - Family
5.0/5
Hidden gems in bali.. i'll be back soon 😍😍
RN
24 Oct 2021 - Couple
5.0/5
ada layanan laundry sendiri dan free, makasih Mamaka
RW
23 Oct 2021 - Family
5.0/5
Best lokasi best view....best lah
EP
20 Oct 2021 - Family
5.0/5
What a great experience to stay here! The hotel location, the staff, the facilities, and everything about this hotel sooo great! They have a very friendly and helpful staffs, a spacious and comfor room, and I can tell they really investing a lot for the room facilities! I stayed for 2 nights in top gun suite and the room I paid already including mini bars, they have marshall speaker, and also apple tv! They also have a very beautiful rooftop bar. I will definitely come back to Mamaka when I visit Bali again. Thank you dear all of Mamaka staffs. I really enjoy the hotel during my stay. -E
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.