Maple Hotel Grogol, West Jakarta
Maple Hotel Grogol, West Jakarta
Maple Hotel Grogol, West Jakarta
Maple Hotel Grogol, West Jakarta
Maple Hotel Grogol, West Jakarta
+ 32 others
Hotel

Maple Hotel Grogol

Grogol Petamburan, West Jakarta

Reviews

Tiket
3.9
Good
From 348 reviews
Tripadvisor
From 25 reviews
The most helpful reviews
Andy Wijaya
18 Aug 2020 - Couple
2.6/5
Bad reception EVER! Terutama receptioncewe yg shift pagi, selalu bermasalah sama dia, after checkin kamar kotor, minta di sapu sampe 5x telepon ga dateng" dgn jedah waktu 10 menit per call, besok ny siang mau k kamar minta tolong di bukain nongkrong di depan kamar sampai 15 menit ga kunjung di bukain, sampe 3x ke reception dan marah". housekeeping bloon, uda blg tolong di sapu dan lap toilet dy mala lap toilet doang, besokan ny yg masalah buka pintu ternyata dy lg housekeeping nya. Hello Maple Hotel Management, recruit karyawan jgn yg tolol" banget kenapa, kayanya yg bagus" lg banyak yg nganggur tuh situasi seperti ini, orang tolol kok di pelihara! Oh ya, Hotel Manager ny jg ga ada senyum sapa nya, padahal bebarengan nunggu lift, dan ada muka dia di vidio iklan ny, di kira org ga nonton kali, kalo mikir begitu ngapain masang vidio iklan di lift dan spot" lain nya. Very bad experience! Never comeback and will sounding about the Maple Hotel bad service! Saya jg punya banyak pengalaman kerja di dunia hospitallity, mulai dr 0 concierge sampai sales manager hotel di luar negri, sorry to say is very BAD SERVICE EVER!
Muhammad fauzi Putra Maarif
21 Aug 2020 - Solo
2.8/5
Pertama kali mampir kesini. Lokasinya kurang strategists karna bukan pas di samping jalan utama. Saluran pembuangan air di kamar mandinya agak mampir sepertinya, over all bagus
heru santoso
11 Jan 2020 - Family
5.0/5
Sudah sering menginap disini. pelayanan dan kebersihan sangat terjaga. sarapan lumayan enak. sebanding dgn harga
NI
06 Jan 2020 - Couple
1.0/5
Saat saya akan menginap, lokasi hotel banjir. Saya mencoba hubungi hotel untuk permohonan refund tetapi tidak ada yang mengangkat telepon. Saya rugi :(
Jimmy Adidharma Mulya
05 Jan 2020 - Family
4.4/5
Mgkn situasi mendadak jadi kurang peremajaan fasilitas....tapi overall memuaskan sekali...trims
Location
Jalan Daan Mogot Dalam Kali Sekretaris no 55, Grogol, West Jakarta
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Maple Hotel Grogol?
Maple Hotel Grogol is located at Jalan Daan Mogot Dalam Kali Sekretaris no 55, Grogol, West Jakarta
What are the standard check-in & check-out times of Maple Hotel Grogol?
The standard check-in time at Maple Hotel Grogol is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Maple Hotel Grogol?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
  • 24-Hour Front Desk
Faciliies
Popular Facilities
tiket CLEAN
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Elevator
AC
Airport Transfer
Meeting Facilities
Children Facility
Public Facilities
Smoking room
Air conditioning
Meeting facilities
Public WiFi
Elevator/lift
Restaurant
Designated smoking areas
Smoke-free property
Parking (Free)
Pets
No pets allowed
Hotel Services
Safe-deposit box at front desk
Luggage storage
Newspaper stand
24-hour front desk
Dry cleaning/laundry service
Multilingual staff
Concierge services
 

Reviews

3.9
Good
From 348 reviews
Cleanliness
3.8
Facilities
3.8
Location
3.8
Service
3.9
Value for money
4.0
Couple
107
Family
46
Solo
181
Group
14
Vacation
177
Business
102
Medical
2
Others
67
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
Andy Wijaya
18 Aug 2020 - Couple
2.6/5
Bad reception EVER! Terutama receptioncewe yg shift pagi, selalu bermasalah sama dia, after checkin kamar kotor, minta di sapu sampe 5x telepon ga dateng" dgn jedah waktu 10 menit per call, besok ny siang mau k kamar minta tolong di bukain nongkrong di depan kamar sampai 15 menit ga kunjung di bukain, sampe 3x ke reception dan marah". housekeeping bloon, uda blg tolong di sapu dan lap toilet dy mala lap toilet doang, besokan ny yg masalah buka pintu ternyata dy lg housekeeping nya. Hello Maple Hotel Management, recruit karyawan jgn yg tolol" banget kenapa, kayanya yg bagus" lg banyak yg nganggur tuh situasi seperti ini, orang tolol kok di pelihara! Oh ya, Hotel Manager ny jg ga ada senyum sapa nya, padahal bebarengan nunggu lift, dan ada muka dia di vidio iklan ny, di kira org ga nonton kali, kalo mikir begitu ngapain masang vidio iklan di lift dan spot" lain nya. Very bad experience! Never comeback and will sounding about the Maple Hotel bad service! Saya jg punya banyak pengalaman kerja di dunia hospitallity, mulai dr 0 concierge sampai sales manager hotel di luar negri, sorry to say is very BAD SERVICE EVER!
Muhammad fauzi Putra Maarif
21 Aug 2020 - Solo
2.8/5
Pertama kali mampir kesini. Lokasinya kurang strategists karna bukan pas di samping jalan utama. Saluran pembuangan air di kamar mandinya agak mampir sepertinya, over all bagus
heru santoso
11 Jan 2020 - Family
5.0/5
Sudah sering menginap disini. pelayanan dan kebersihan sangat terjaga. sarapan lumayan enak. sebanding dgn harga
NI
06 Jan 2020 - Couple
1.0/5
Saat saya akan menginap, lokasi hotel banjir. Saya mencoba hubungi hotel untuk permohonan refund tetapi tidak ada yang mengangkat telepon. Saya rugi :(
Jimmy Adidharma Mulya
05 Jan 2020 - Family
4.4/5
Mgkn situasi mendadak jadi kurang peremajaan fasilitas....tapi overall memuaskan sekali...trims
Rianti Rianti
28 Jul 2021 - Solo
2.2/5
PELAYANAN PARAH RESEPSIONIS JUTEKnya BUKAN MAIN NAJIS!!!! Padahal disitu bayar bukan numpang. Promo dari tiket.com tidak dijalani. Foto yg saya unggah buktinya. Resepsioni cewek blg gk berlaku pas weekend, padahal gk ada tulisannya. Pas malem saya ngetest nanya ke resepsionis yg berbeda, jawabannya beda lagi promo sdh gk berlaku. Aneh pdhal jadwalnya jelas. Lampu penerangan kmr kurang. Pokonya resepsionis yg cewek najis jutek nya kaya ibu kos nunggak bayar juteknya. AMIT AMIT SAYA BALIK KESITU LAGI NAJIS BUKAN DIPERLAKUKN KAYA TAMU
YH
08 Jul 2021 - Solo
5.0/5
Tempatnya bgus dan bersih
PC
21 May 2021 - Solo
5.0/5
very nice n value. keep clean and cool
ES
20 May 2021 - Couple
5.0/5
nyaman dan tmpt bersih
Veren
13 Apr 2021 - Solo
5.0/5
POKOKNYA GOOOOOOOOOOOD MANTAP
4.0
From 25 reviews
Cleanliness
3.5
Rooms
4.0
Location
3.5
Service
4.0
Value
4.0
Couples
7
Family
3
Solo travel
3
Friends getaway
2
Business
6
ManOmeR
07 Apr 2019 - Family
The hotel was not as clean as we saw in the pics. The staff failed to respond our room service requests. Plus, the hotel area was not a friendly place where we witnessed some prostitution. Not a place to stay for a foreigner, especially for a family.
Sumomo C
19 Feb 2021 -
Cozy and quiet hotel with a strategic location in West Jakarta. The staffs are helpful and friendly, though considering the star, the facilities being offered is limited, including the room service which is not 24 hours. There was also a blackout during my stay, but the hotel quickly activated their generator.so we can use the electricity again. Overall, it's a nice hotel with a friendly staffs, though the facilities and amenities are limited but it is still worth it with the price being paid.
voyagcr
24 Jun 2019 - Couples
Overall the hotel looked the same as the photos and other reviews. The check-in/out process goes pretty quick. The room was lovely and for the toiletries, there's only a toothbrush without toothpaste, no sandal. The toilet didn't have a nice or bad smell, but the toilet wall is dusty seems haven't been cleaned up and the towel was really bad. The bed has a stain and there are only 10 channels on the tv. There are two elevators but the other one was in maintenance. The dining area was lovely but I don't really like food.
Muter T
28 Oct 2020 -
Very reasonable price (often found very cheap rate online), near shopping mall, tasty food at the Warung Big Buddy, warm and helpfull staff. Last, implementation of the Covid-19 Health Protocol is good. Made review videos about Maple Hotel Grogol and the resto, Warung Big Buddy. Go to Youtube Channel MUTER TERUS for more detail and visuals (video in Bahasa [Indonesian]).
firdhayantiy
30 Sep 2019 - Family
Stayed for 1 night (29 sept - 30 sept) cause air conditioner in our house is under maintenance and have a lil baby, so we decided to stay in Maple Hotel. When i checked in to the room, FO was told me about the bed from twin bed to be 1 bed. I dont have a problem about the bed, but made terrible cause bed cover doesnt cover the bottom side. Comfortable for family or couple trip, over all this is the good one hotel on budget with nice place on the riverside. I appreciated for the restaurant, very urbanish style like placed myself had a breakfast in Europe 😘 Thank u Maple!
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.