Maple Hotel Grogol, West Jakarta
Maple Hotel Grogol, West Jakarta
Maple Hotel Grogol, West Jakarta
Maple Hotel Grogol, West Jakarta
Maple Hotel Grogol, West Jakarta
+ 42 others
Hotel

Maple Hotel Grogol

Grogol Petamburan, West Jakarta
Don't worry! This place added extra measures to ensure the cleanliness.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
3.8
Good
From 117 reviews
Tripadvisor
From 24 reviews
The most helpful reviews
Andy Wijaya
18 Aug 2020 - Couple
2.6/5
Bad reception EVER! Terutama receptioncewe yg shift pagi, selalu bermasalah sama dia, after checkin kamar kotor, minta di sapu sampe 5x telepon ga dateng" dgn jedah waktu 10 menit per call, besok ny siang mau k kamar minta tolong di bukain nongkrong di depan kamar sampai 15 menit ga kunjung di bukain, sampe 3x ke reception dan marah". housekeeping bloon, uda blg tolong di sapu dan lap toilet dy mala lap toilet doang, besokan ny yg masalah buka pintu ternyata dy lg housekeeping nya. Hello Maple Hotel Management, recruit karyawan jgn yg tolol" banget kenapa, kayanya yg bagus" lg banyak yg nganggur tuh situasi seperti ini, orang tolol kok di pelihara! Oh ya, Hotel Manager ny jg ga ada senyum sapa nya, padahal bebarengan nunggu lift, dan ada muka dia di vidio iklan ny, di kira org ga nonton kali, kalo mikir begitu ngapain masang vidio iklan di lift dan spot" lain nya. Very bad experience! Never comeback and will sounding about the Maple Hotel bad service! Saya jg punya banyak pengalaman kerja di dunia hospitallity, mulai dr 0 concierge sampai sales manager hotel di luar negri, sorry to say is very BAD SERVICE EVER!
Muhammad fauzi Putra Maarif
21 Aug 2020 - Solo
2.8/5
Pertama kali mampir kesini. Lokasinya kurang strategists karna bukan pas di samping jalan utama. Saluran pembuangan air di kamar mandinya agak mampir sepertinya, over all bagus
heru santoso
11 Jan 2020 - Family
5.0/5
Sudah sering menginap disini. pelayanan dan kebersihan sangat terjaga. sarapan lumayan enak. sebanding dgn harga
NI
06 Jan 2020 - Couple
1.0/5
Saat saya akan menginap, lokasi hotel banjir. Saya mencoba hubungi hotel untuk permohonan refund tetapi tidak ada yang mengangkat telepon. Saya rugi :(
Jimmy Adidharma Mulya
05 Jan 2020 - Family
4.4/5
Mgkn situasi mendadak jadi kurang peremajaan fasilitas....tapi overall memuaskan sekali...trims
Location
Jalan Daan Mogot Dalam Kali Sekretaris no 55, Grogol, West Jakarta
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Maple Hotel Grogol?
Maple Hotel Grogol is located at Jalan Daan Mogot Dalam Kali Sekretaris no 55, Grogol, West Jakarta
What are the standard check-in & check-out times of Maple Hotel Grogol?
The standard check-in time at Maple Hotel Grogol is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Maple Hotel Grogol?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
  • 24-Hour Front Desk
Faciliies
Popular Facilities
tiket CLEAN
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Elevator
AC
Airport Transfer
Meeting Facilities
Pets
Pets not allowed
No pets allowed
Public Facilities
Smoking room
Air conditioning
Meeting facilities
Public WiFi
Elevator/lift
Restaurant
Designated smoking areas
Smoke-free property
Parking (Free)
Hotel Services
Safe-deposit box at front desk
Luggage storage
Newspaper stand
24-hour front desk
Dry cleaning/laundry service
Multilingual staff
Concierge services
 

Reviews

3.8
Good
From 117 reviews
Cleanliness
3.8
Facilities
3.8
Location
3.8
Service
3.9
Value for money
4.0
Couple
35
Family
22
Solo
55
Group
5
Vacation
57
Business
28
Medical
1
Others
31
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
Andy Wijaya
18 Aug 2020 - Couple
2.6/5
Bad reception EVER! Terutama receptioncewe yg shift pagi, selalu bermasalah sama dia, after checkin kamar kotor, minta di sapu sampe 5x telepon ga dateng" dgn jedah waktu 10 menit per call, besok ny siang mau k kamar minta tolong di bukain nongkrong di depan kamar sampai 15 menit ga kunjung di bukain, sampe 3x ke reception dan marah". housekeeping bloon, uda blg tolong di sapu dan lap toilet dy mala lap toilet doang, besokan ny yg masalah buka pintu ternyata dy lg housekeeping nya. Hello Maple Hotel Management, recruit karyawan jgn yg tolol" banget kenapa, kayanya yg bagus" lg banyak yg nganggur tuh situasi seperti ini, orang tolol kok di pelihara! Oh ya, Hotel Manager ny jg ga ada senyum sapa nya, padahal bebarengan nunggu lift, dan ada muka dia di vidio iklan ny, di kira org ga nonton kali, kalo mikir begitu ngapain masang vidio iklan di lift dan spot" lain nya. Very bad experience! Never comeback and will sounding about the Maple Hotel bad service! Saya jg punya banyak pengalaman kerja di dunia hospitallity, mulai dr 0 concierge sampai sales manager hotel di luar negri, sorry to say is very BAD SERVICE EVER!
Muhammad fauzi Putra Maarif
21 Aug 2020 - Solo
2.8/5
Pertama kali mampir kesini. Lokasinya kurang strategists karna bukan pas di samping jalan utama. Saluran pembuangan air di kamar mandinya agak mampir sepertinya, over all bagus
heru santoso
11 Jan 2020 - Family
5.0/5
Sudah sering menginap disini. pelayanan dan kebersihan sangat terjaga. sarapan lumayan enak. sebanding dgn harga
NI
06 Jan 2020 - Couple
1.0/5
Saat saya akan menginap, lokasi hotel banjir. Saya mencoba hubungi hotel untuk permohonan refund tetapi tidak ada yang mengangkat telepon. Saya rugi :(
Jimmy Adidharma Mulya
05 Jan 2020 - Family
4.4/5
Mgkn situasi mendadak jadi kurang peremajaan fasilitas....tapi overall memuaskan sekali...trims
Syahrul Munir
28 Aug 2020 - Solo
2.8/5
awal check in agak lama.. harus menunggu terlebih dahulu... sudah sesuai protokol kesehatan... perlu deposit 100k... untuk air showernya entah kenapa kurang panas.. tp kalau air kerannya dinyalakan panas.. maka air shower pun ikut panas... kebersihannya bagus... untuk sendal hotel perlu diminta dulu... saya pesan kamar di tiket.com itu termasuk sarapan tulisannya.. tp saat ditanya.. katanya tidak termasuk sarapan... tp setelah menunjukkan bukti layar pemesanan pada tiketcom.. akhirnya diberikan sarapan juga... entah di sini yang salah dr tiketcom atau hotelnya... untuk sarapan diantar ke kamar... nasinya keras... kaya nasi udah lama atau belum matang... ayamnya masih ada darahnya.. belum matang (udah saya lampirkan fotonya)... kecepatan wifinya di bawah 10Mbps tp stabil... untuk resepsionisnya saya kira saat check out harus tetap menanyakan kembali "sudah dipastikan tidak ada barang yg tertinggal, dll" walaupun sekedar formalitas belaka pun.. tak apa...
LA
21 Aug 2020 - Family
4.0/5
pelayanannya baik, kamar lumayan bersih
GC
23 Jan 2021 - Solo
4.0/5
murah meriah bagus kok
GC
23 Jan 2021 - Solo
4.0/5
good pokonya murah meriah dah
HT
21 Jan 2021 - Solo
3.0/5
kurang bersih ranjangnya bau apek
4.0
From 24 reviews
Cleanliness
3.0
Rooms
3.5
Location
3.5
Service
4.0
Value
4.0
Couples
7
Family
3
Solo travel
3
Friends getaway
2
Business
6
Muter T
28 Oct 2020 -
Very reasonable price (often found very cheap rate online), near shopping mall, tasty food at the Warung Big Buddy, warm and helpfull staff. Last, implementation of the Covid-19 Health Protocol is good. Made review videos about Maple Hotel Grogol and the resto, Warung Big Buddy. Go to Youtube Channel MUTER TERUS for more detail and visuals (video in Bahasa [Indonesian]).
firdhayantiy
30 Sep 2019 - Family
Stayed for 1 night (29 sept - 30 sept) cause air conditioner in our house is under maintenance and have a lil baby, so we decided to stay in Maple Hotel. When i checked in to the room, FO was told me about the bed from twin bed to be 1 bed. I dont have a problem about the bed, but made terrible cause bed cover doesnt cover the bottom side. Comfortable for family or couple trip, over all this is the good one hotel on budget with nice place on the riverside. I appreciated for the restaurant, very urbanish style like placed myself had a breakfast in Europe 😘 Thank u Maple!
voyagcr
24 Jun 2019 - Couples
Overall the hotel looked the same as the photos and other reviews. The check-in/out process goes pretty quick. The room was lovely and for the toiletries, there's only a toothbrush without toothpaste, no sandal. The toilet didn't have a nice or bad smell, but the toilet wall is dusty seems haven't been cleaned up and the towel was really bad. The bed has a stain and there are only 10 channels on the tv. There are two elevators but the other one was in maintenance. The dining area was lovely but I don't really like food.
ManOmeR
07 Apr 2019 - Family
The hotel was not as clean as we saw in the pics. The staff failed to respond our room service requests. Plus, the hotel area was not a friendly place where we witnessed some prostitution. Not a place to stay for a foreigner, especially for a family.
nivagataggnar
27 Mar 2019 - Business
I stayed with them and it is satisfying, Andy at reception was very helpful, room is clean and has great view , Khoiri is very friendly and helpful and also Mita who offered us some eggs and toast, breakfast is very Indonesian, enough for budget hotel like this, price is very affordable, reccomended for budget stay around Grogol
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.