Mega Cikini, Central Jakarta
Mega Cikini, Central Jakarta
Mega Cikini, Central Jakarta
Mega Cikini, Central Jakarta
Mega Cikini, Central Jakarta
+ 36 lainnya
Hotel

Mega Cikini

Menteng, Central Jakarta

Review

Tiket
3.6
Good
Dari 9 review
Tripadvisor
Dari 19 review
Review yang paling membantu
DT
27 Feb 2020 - Couple
1.8/5
Awal dapat kamar 303 Masuk ke room kamar sumpah bau banget, bau pesing dunk Terus saya minta di pindah karena gak bakal bisa tidur Setelah nunggu sekitar 10 menit dapat telf dari resepsionis suruh ambil kunci di resepsionis(hadeh ini gak ada pegawai kah??) Pas di resepsionis aku tanya dunk itu udh di cek dan sudah di pastiin gak bau, katanya barusan di cek dan dipastiin wangi, Dapat kamar sebelahnya persis 304 Kok kelar di bersihin gak lgsg di minta pindah aja ya, Kenapa saya harus gotong2 barang terun ke bawah ambil kunci?? Tolong karyawan jaga nama baik perusahaan, kalo perusahaan tutup gulung tikar gara2 pelayanan kamu yg nol emang masih ada kerjaan buat kamu. Mikir..... Jgn seenak nya ngerjain pelanggan.
NL
23 Feb 2020 - Family
2.6/5
Titik tengah kota, Kondisi hotel sudah tidak baik dari masuk ke hotel, koridor kamar bau pengap, kasurnya udah lama dan jeglong juga ditengah. Bantal tipis. Korden menakutkan warnanya..
AP
05 Jan 2020 - Couple
4.0/5
Cukup strategis
RM
13 Dec 2019 - Couple
4.4/5
Strategis, dekat dengan stasiun dan TIM
TA
11 Dec 2019 - Solo
5.0/5
over all still good facilities and services..
Lokasi
Jl. Cikini Raya Kav 62-64
maps
1
Night

Tentang Akomodasi

Waktu check-in & check-out
Waktu check-in:
14:00-23:59
Waktu check-out:
12:00
Mau check-in lebih awal? Atur waktu check-in dengan pihak akomodasi.

Kebijakan

Deskripsi

FAQ
What types of rooms are available in Mega Cikini?
The room types available in this hotel are:
  • Superior Room
  • Deluxe Room
How much does a typical room cost at Mega Cikini?
The cheapest price at Mega Cikini if you want to stay tonight is IDR 325,000
What is the address of Mega Cikini?
Mega Cikini is located at Jl. Cikini Raya Kav 62-64
What are the standard check-in & check-out times of Mega Cikini?
The standard check-in time at Mega Cikini is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Mega Cikini?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
  • 24-Hour Front Desk
Fasilitas
Fasilitas Populer
tiket CLEAN
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Elevator
AC
Meeting Facilities
Wheelchair Access
Children Facility
Sports, Spa & Recreations
Television in common areas
Pets
No pets allowed
Pets allowed
Health & Medical
tiket CLEAN
Massage
Hair salon
 

Review

3.6
Good
Dari 9 review
Cleanliness
3.3
Facilities
3.6
Location
4.1
Service
3.4
Value for money
3.6
Couple
3
Family
3
Solo
3
Vacation
3
Business
2
Medical
1
Others
3
Urutkan
Paling membantu
Paling membantu
Terbaru
Rating tertinggi
Rating terendah
Filter
Semua
Semua
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Review dengan foto
DT
27 Feb 2020 - Couple
1.8/5
Awal dapat kamar 303 Masuk ke room kamar sumpah bau banget, bau pesing dunk Terus saya minta di pindah karena gak bakal bisa tidur Setelah nunggu sekitar 10 menit dapat telf dari resepsionis suruh ambil kunci di resepsionis(hadeh ini gak ada pegawai kah??) Pas di resepsionis aku tanya dunk itu udh di cek dan sudah di pastiin gak bau, katanya barusan di cek dan dipastiin wangi, Dapat kamar sebelahnya persis 304 Kok kelar di bersihin gak lgsg di minta pindah aja ya, Kenapa saya harus gotong2 barang terun ke bawah ambil kunci?? Tolong karyawan jaga nama baik perusahaan, kalo perusahaan tutup gulung tikar gara2 pelayanan kamu yg nol emang masih ada kerjaan buat kamu. Mikir..... Jgn seenak nya ngerjain pelanggan.
NL
23 Feb 2020 - Family
2.6/5
Titik tengah kota, Kondisi hotel sudah tidak baik dari masuk ke hotel, koridor kamar bau pengap, kasurnya udah lama dan jeglong juga ditengah. Bantal tipis. Korden menakutkan warnanya..
AP
05 Jan 2020 - Couple
4.0/5
Cukup strategis
RM
13 Dec 2019 - Couple
4.4/5
Strategis, dekat dengan stasiun dan TIM
TA
11 Dec 2019 - Solo
5.0/5
over all still good facilities and services..
RA
06 Oct 2019 - Solo
4.6/5
kami berasal dari luar kota.. sehingga kami membutuhkan waktu untuk beristirahat sejenak karena perjalanan jauh, kami berharap hotel mega cikini nyamabn untuk tmpat istirahat kami, trnyata room yg disiapkan lumayan besar dan kami bisa beristirahat dgn nyaman tanpa adanya gangguan bising kendaraan.. jika kami ada keperluan harus kejakarta pusat lagi pasti kami akan mnginap di sini lagi dgn harapan di room yang sama pula. makasih hotel mega cikini
A
03 Feb 2019 - Family
3.0/5
parkir sempit, house keeping kdg hrs via recept baru dikerjain, bnyak traveller norak dan berisik.
ST
19 Nov 2018 - Family
4.2/5
kmrnya gede,hotel tua tapi terawat.
Anonymous
15 Feb 2018 - Solo
2.8/5
Atap hotelnya terlalu pendek dan terkesan sumpek, kondisi kamar kuno dan kurang bersih
3.5
Dari 19 review
Cleanliness
3.0
Rooms
3.0
Location
4.0
Service
3.5
Value
3.0
Couples
5
Family
1
Solo travel
1
Friends getaway
3
Business
5
reflya2020
30 Jan 2020 -
so best budget hotel so far in jakarta cikini, friendly staff and retro style, and the room are very relaxing, with some 80s decoration, and the internet so fast when i access out of indonesian site, but the parking is too small.
LazyFO
19 Dec 2012 - Business
Pros: Close to my office. Quite hotel in spite of the hectic location in the middle part of Jakarta. Good place to have a peaceful sleep. Room is one the most spacious in its price range. Near Cikini Train Station, Taman Ismail Marzuki Art Centre & Planetarium. For that price range in Jakarta - this hotel is one of my choice. The food is OK even not something to brag about. Cons: Not very good features & amenities. TV is still the old 21" CRT. Several times found un-cleaned spots in the bathroom & tub. For those light sleeper - be prepared to be bothered with the sound of trains' elevated rail from the back of the hotel. I dont :)
Ryan V
23 Feb 2013 - Couples
We arrived in Jakarta and had a booking mishap with a Bakcpacker Hostel thus we needed a place to stay in to rest until the next day- thus Hotel Mega Cikini. We entered the hotel thorugh their restaurant thickly clouded with cigar smoke from drunk group of old men. We needed to cover our nose until we reached the lobby. We booked only for one night, and it was worth our supposedly 3-day stay with a nearby hostel. Expensive but we though it is appropriate since it was a full-pledge hotel. We went up to our room, had our hot showers and fell sleep...only to wake up sweating because our AC was not working. We called reception for help and they sent a repair man who could not speak a word of English making our bad day in Jakarta worse as it is. The only thing I liked about the hotel is their breakfast buffet. That's it. It's a hotel that would worked for the 80s but not today, especially if eveything (furniture, amenities, et al) were the same since the 80s- dust, mites and all.
paolodecastr0
07 Jul 2016 - Solo travel
That's what happened to me....my booking was lost in a nearby hostel (which really irritated me beacuse i have their confirmation but they gave my room to someone else....they favored caucasians more ) and because i have no choice at that time.....i tried to find a cheap but decent accommodation nearby (for the night only) and i have found this one. Maybe less than 5 minute walk from the texas chicken at chikini raya..... The price is just about 20,000 rupiah above the hostel price...you can get your own room with free and fast wifi. Actually the room and the service is great but the downfall is that the bed covers should be cleaned...(felt there were small insects in the bed) and the bed sheets needed to be thrown away and get a new one, other than those its good....
fithasahria
26 Apr 2016 - Friends getaway
The location of hotel is in the strategic location, we can reach it with public transport or walk from Cikini railway station. But... i dont like their enviroment on the 4th floor. I stay here just for one night at room 421. Because when we out of the lift, we will see the dirty spot and strange smell. I hope they will notice that.
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.
Yay! Kamu berhasil log in.
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.