Mercure Jakarta Gatot Subroto, South Jakarta
Mercure Jakarta Gatot Subroto, South Jakarta
Mercure Jakarta Gatot Subroto, South Jakarta
Mercure Jakarta Gatot Subroto, South Jakarta
Mercure Jakarta Gatot Subroto, South Jakarta
+ 74 others
Hotel

Mercure Jakarta Gatot Subroto

Setiabudi, South Jakarta
Don't worry! This place added extra measures to ensure the cleanliness.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
4.3
Bagus
From 85 reviews
Tripadvisor
From 188 reviews
The most helpful reviews
Juhardiatna
13 Jul 2020 - Couple
3.2/5
Ok kesini buat staycation karena rasanya lelah dengan kehidupan yang fana ini dan ingin rasanya aku menghempaskan semua beban hidup. Pertama aku kira ini hotelnya jauh dari rumah dan ternyata deket banget hahah, naik gojek atau ngesot juga sampe. Pas pertama masuk dan sampai lobby gak kayak hotel bintang 4 dan securitynya luntang lantung gak jelas gak nyambut tamu. Pas masuk langsung checkin receptionisnya ramah, kamar aku suka banget bersih toiletnya juga nyaman pake banget. Kolam renang besar dan airnya dingin brrrr, breakfast enak banget tapi karena lagi kondisi pandemi makannya gak buffet tapi kita milih ada 3 set pilihan (Indonesia, Western, Oriental).
AG
14 Nov 2020 - Solo
4.8/5
Menginap dadakan disini, pelayanannya oke karena staf mengusahakan agar saya dapat kamar sesuai pesanan (king size bed). Breakfast cukup nyaman, karena basically kita bisa tetap customize pesanan semau kita, gak cuma ngambil. Dapat kamar di lantai 25, viewnya bagus dan kamarnya super bersih. Overall, sangat worth the price dan menyenangkan pengalamannya.
Tommy Tommy
25 Jul 2020 - Solo
4.0/5
overallll OK,,,,, Recommended
muhamad haikal
12 Jul 2020 - Family
5.0/5
bagus sekali hotelnya, kamar bersih dan fasilitas lengkap. rekomen buat yg mau staycation di wilayah jakarta
AT
09 Jul 2020 - Solo
3.4/5
....................
Location
Jalan Gatot Subroto Kav. 1 Kuningan Barat Jakarta Selatan
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00
Check-out time:
13:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

FAQ
What types of rooms are available in Mercure Jakarta Gatot Subroto?
The room types available in this hotel are:
  • Superior
  • Privilege Room with 1 Double Bed
  • Premier
  • DOUBLE WITH DOUBLE BED
  • Privilege Room with 2 Single Beds
How much does a typical room cost at Mercure Jakarta Gatot Subroto?
The cheapest price at Mercure Jakarta Gatot Subroto if you want to stay tonight is IDR 604,758
What is the address of Mercure Jakarta Gatot Subroto?
Mercure Jakarta Gatot Subroto is located at Jalan Gatot Subroto Kav. 1 Kuningan Barat Jakarta Selatan
What are the standard check-in & check-out times of Mercure Jakarta Gatot Subroto?
The standard check-in time at Mercure Jakarta Gatot Subroto is starting from 14:00 and the latest check-out time is at 13:00
What are the facilities available in Mercure Jakarta Gatot Subroto?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
  • 24-Hour Front Desk
Faciliies
Popular Facilities
tiket CLEAN
Swimming Pool
Wifi
Parking
24-Hour Front Desk
Spa
Elevator
Fitness Center
Sports, Spa & Recreations
Fitness facilities
Indoor pool
Pool sun loungers
Public Facilities
Elevator/lift
Designated smoking areas (fines apply)
Porter/bellhop
Designated smoking areas
Free newspapers in lobby
Hotel Services
Luggage storage
Express check-in
24-hour front desk
Dry cleaning/laundry service
Express check-out
Concierge services
 

Reviews

4.3
Bagus
From 85 reviews
Kebersihan
4.5
Fasilitas
4.4
Lokasi
4.4
Layanan
4.1
Kepantasan harga
4.1
Pasangan
18
Keluarga
33
Solo
32
Grup
2
Liburan
45
Bisnis
31
Lainnya
9
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
Juhardiatna
13 Jul 2020 - Couple
3.2/5
Ok kesini buat staycation karena rasanya lelah dengan kehidupan yang fana ini dan ingin rasanya aku menghempaskan semua beban hidup. Pertama aku kira ini hotelnya jauh dari rumah dan ternyata deket banget hahah, naik gojek atau ngesot juga sampe. Pas pertama masuk dan sampai lobby gak kayak hotel bintang 4 dan securitynya luntang lantung gak jelas gak nyambut tamu. Pas masuk langsung checkin receptionisnya ramah, kamar aku suka banget bersih toiletnya juga nyaman pake banget. Kolam renang besar dan airnya dingin brrrr, breakfast enak banget tapi karena lagi kondisi pandemi makannya gak buffet tapi kita milih ada 3 set pilihan (Indonesia, Western, Oriental).
AG
14 Nov 2020 - Solo
4.8/5
Menginap dadakan disini, pelayanannya oke karena staf mengusahakan agar saya dapat kamar sesuai pesanan (king size bed). Breakfast cukup nyaman, karena basically kita bisa tetap customize pesanan semau kita, gak cuma ngambil. Dapat kamar di lantai 25, viewnya bagus dan kamarnya super bersih. Overall, sangat worth the price dan menyenangkan pengalamannya.
Tommy Tommy
25 Jul 2020 - Solo
4.0/5
overallll OK,,,,, Recommended
muhamad haikal
12 Jul 2020 - Family
5.0/5
bagus sekali hotelnya, kamar bersih dan fasilitas lengkap. rekomen buat yg mau staycation di wilayah jakarta
AT
09 Jul 2020 - Solo
3.4/5
....................
RA
30 Jun 2020 - Family
4.0/5
Breakfast sangat enak, swimming pool bnr2 nyaman dgn city view, kamar bersih dgn wallpaper keren. Hanya minus security dpn lobby sangat cuek
PM
15 Jan 2020 - Solo
4.0/5
untuk hotelnya sih ok tapi sayang booking dari tiket.com ga dapat point
AA
25 Dec 2020 - Family
4.6/5
Kamarnya bersih, nyaman dan enak utk tidur. Kamarnya juga luas.
Tommy Tommy
31 Oct 2020 - Solo
3.0/5
overalll Ok, but little expensive
Tommy Tommy
13 Sep 2020 - Solo
4.0/5
Overall OK, Recommended
4.5
From 188 reviews
Cleanliness
4.5
Rooms
4.5
Location
4.5
Service
4.5
Value
4.5
Couples
21
Family
35
Solo travel
20
Friends getaway
17
Business
81
pratama2021
24 Jan 2021 - Solo travel
The room is good and view city is great, I enjoy stay in here and near to anywhere because close from middle city. Near from halte busway and near from street food. Thank you for good service iman, diki and ratu.
chri501
17 Jan 2021 - Business
I was there for a quick evaluation for our company future business function and meeting, it was a surprisingly pleasant stays, I got upgraded to the next available bedroom class, and was given a free mini-bar as well. The bed is exception , the firmness if just right. Highly recommended if you wanted to stay for a business trip or a quick staycation in busy Jakarta
Z3767NBannas
17 Jan 2021 - Solo travel
Pelayanan ok.. Kebersihan ok... Proses check in memuaskan.. View night time it.s beaoutiful Makasih atas bantuan dr mas denta ..yang memberikan pelayanan yng memuas kan.. In the next maybe will come again ..
Castial001
09 Jan 2021 - Family
Very good service and good attention to guest, in genetal during my stay at the hotel was good, mainly from pak Imam for cleaning of our room everyday and solve any problem. I recommend to all this Hotel.
229WanderingAlba
07 Jan 2021 - Business
Beautiful room, everything worked well. Local and international channel, water heater, safe, etc. Stunning room view. Delicious and various breakfast and dinner. Strategically located in the city centre.
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.