Mercure Jakarta Gatot Subroto, South Jakarta
Mercure Jakarta Gatot Subroto, South Jakarta
Mercure Jakarta Gatot Subroto, South Jakarta
Mercure Jakarta Gatot Subroto, South Jakarta
Mercure Jakarta Gatot Subroto, South Jakarta
+ 71 lainnya
Hotel

Mercure Jakarta Gatot Subroto

Setiabudi, South Jakarta

Review

Tiket
4.3
Good
Dari 97 review
Tripadvisor
Dari 207 review
Review yang paling membantu
Juhardiatna
13 Jul 2020 - Couple
3.2/5
Ok kesini buat staycation karena rasanya lelah dengan kehidupan yang fana ini dan ingin rasanya aku menghempaskan semua beban hidup. Pertama aku kira ini hotelnya jauh dari rumah dan ternyata deket banget hahah, naik gojek atau ngesot juga sampe. Pas pertama masuk dan sampai lobby gak kayak hotel bintang 4 dan securitynya luntang lantung gak jelas gak nyambut tamu. Pas masuk langsung checkin receptionisnya ramah, kamar aku suka banget bersih toiletnya juga nyaman pake banget. Kolam renang besar dan airnya dingin brrrr, breakfast enak banget tapi karena lagi kondisi pandemi makannya gak buffet tapi kita milih ada 3 set pilihan (Indonesia, Western, Oriental).
AG
14 Nov 2020 - Solo
4.8/5
Menginap dadakan disini, pelayanannya oke karena staf mengusahakan agar saya dapat kamar sesuai pesanan (king size bed). Breakfast cukup nyaman, karena basically kita bisa tetap customize pesanan semau kita, gak cuma ngambil. Dapat kamar di lantai 25, viewnya bagus dan kamarnya super bersih. Overall, sangat worth the price dan menyenangkan pengalamannya.
Tommy Tommy
31 Oct 2020 - Solo
3.0/5
overalll Ok, but little expensive
Tommy Tommy
25 Jul 2020 - Solo
4.0/5
overallll OK,,,,, Recommended
muhamad haikal
12 Jul 2020 - Family
5.0/5
bagus sekali hotelnya, kamar bersih dan fasilitas lengkap. rekomen buat yg mau staycation di wilayah jakarta
Lokasi
Jalan Gatot Subroto Kav. 1 Kuningan Barat Jakarta Selatan
maps
1
Night

Tentang Akomodasi

Waktu check-in & check-out
Waktu check-in:
14:00
Waktu check-out:
13:00
Mau check-in lebih awal? Atur waktu check-in dengan pihak akomodasi.

Deskripsi

FAQ
What is the address of Mercure Jakarta Gatot Subroto?
Mercure Jakarta Gatot Subroto is located at Jalan Gatot Subroto Kav. 1 Kuningan Barat Jakarta Selatan
What are the standard check-in & check-out times of Mercure Jakarta Gatot Subroto?
The standard check-in time at Mercure Jakarta Gatot Subroto is starting from 14:00 and the latest check-out time is at 13:00
What are the facilities available in Mercure Jakarta Gatot Subroto?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
  • 24-Hour Front Desk
Does Mercure Jakarta Gatot Subroto have a swimming pool?
Yes, Mercure Jakarta Gatot Subroto does have a swimming pool.
Fasilitas
Fasilitas Populer
tiket CLEAN
Swimming Pool
Wifi
Parking
24-Hour Front Desk
Spa
Elevator
Fitness Center
Sports, Spa & Recreations
Fitness facilities
Indoor pool
Pool sun loungers
Public Facilities
Elevator/lift
Designated smoking areas (fines apply)
Porter/bellhop
Designated smoking areas
Free newspapers in lobby
Pets
Pets allowed
 

Review

4.3
Good
Dari 97 review
Cleanliness
4.5
Facilities
4.4
Location
4.4
Service
4.1
Value for money
4.1
Couple
20
Family
36
Solo
37
Group
4
Vacation
51
Business
36
Others
10
Urutkan
Paling membantu
Paling membantu
Terbaru
Rating tertinggi
Rating terendah
Filter
Semua
Semua
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Review dengan foto
Juhardiatna
13 Jul 2020 - Couple
3.2/5
Ok kesini buat staycation karena rasanya lelah dengan kehidupan yang fana ini dan ingin rasanya aku menghempaskan semua beban hidup. Pertama aku kira ini hotelnya jauh dari rumah dan ternyata deket banget hahah, naik gojek atau ngesot juga sampe. Pas pertama masuk dan sampai lobby gak kayak hotel bintang 4 dan securitynya luntang lantung gak jelas gak nyambut tamu. Pas masuk langsung checkin receptionisnya ramah, kamar aku suka banget bersih toiletnya juga nyaman pake banget. Kolam renang besar dan airnya dingin brrrr, breakfast enak banget tapi karena lagi kondisi pandemi makannya gak buffet tapi kita milih ada 3 set pilihan (Indonesia, Western, Oriental).
AG
14 Nov 2020 - Solo
4.8/5
Menginap dadakan disini, pelayanannya oke karena staf mengusahakan agar saya dapat kamar sesuai pesanan (king size bed). Breakfast cukup nyaman, karena basically kita bisa tetap customize pesanan semau kita, gak cuma ngambil. Dapat kamar di lantai 25, viewnya bagus dan kamarnya super bersih. Overall, sangat worth the price dan menyenangkan pengalamannya.
Tommy Tommy
31 Oct 2020 - Solo
3.0/5
overalll Ok, but little expensive
Tommy Tommy
25 Jul 2020 - Solo
4.0/5
overallll OK,,,,, Recommended
muhamad haikal
12 Jul 2020 - Family
5.0/5
bagus sekali hotelnya, kamar bersih dan fasilitas lengkap. rekomen buat yg mau staycation di wilayah jakarta
AT
09 Jul 2020 - Solo
3.4/5
....................
RA
30 Jun 2020 - Family
4.0/5
Breakfast sangat enak, swimming pool bnr2 nyaman dgn city view, kamar bersih dgn wallpaper keren. Hanya minus security dpn lobby sangat cuek
PM
15 Jan 2020 - Solo
4.0/5
untuk hotelnya sih ok tapi sayang booking dari tiket.com ga dapat point
LY
12 Feb 2021 - Solo
5.0/5
jenis makanan saat sarapan kurang bervariasi, mungkin karena di masa pandemi. tapi rasa makanannya enak koq.
TC
06 Feb 2021 - Solo
5.0/5
Bersih luas pelayanan cepat
4.5
Dari 207 review
Cleanliness
4.5
Rooms
4.5
Location
4.5
Service
4.5
Value
4.5
Couples
22
Family
42
Solo travel
20
Friends getaway
17
Business
88
rmaul26
02 Mar 2021 -
My Fiance I decided to go on a staycation this time. we've been "locked up" for the past few months during this pandemic, so yeah we needed something to freshen up. To be able to get a great experience we choose Mercure Gatot Subroto and we are more than pleased! what a Great place, Great Food and Great Service. Everything was sooooo great, we're so grateful we chose the right hotel. Big shout-out to your Sales Team named Ibu Hilma Hendriyani Director of Sales, she so helpful, they practically made our staycation more convenient. She was escorting us to show your beautiful hotel during our staycation. Thank you to all Mercure Gatot Subroto team, looking forward to stay in here again. Cheers!!!
BarryE138
25 Feb 2021 -
I stayed here in mid-December when first arrived in Indonesia. I expected to go to Java Timur for the holiday period and then return to Jakarta. These days, nothing happens as we plan, right? I prevailed upon Pak Koko, the GM, to let me leave 3 bags behind (longer than their policy). He was very nice about it. Of course, it since transpired that I have no real need to go to Jakarta so, what to do about my bags? Bu Ina, GM of ibis Styles Malang, collaborated with Pak Koko to arrange shipment for me. No easy feat, these days. Then, Pak Roy, FOM of the Mercure, worked out the details with me and shipment was arranged. Within two days (!) all three bags arrived, impeccably packed and in perfect condition. This matter caused us a fair amount of grief (there was some fair value in one of the bags) and these folks really came through for us. Terima Kasih banyak to all!!
Iryantoxtheword
22 Feb 2021 - Business
the hotel has perfect location in the middle of the city, and quite huge for Mercure brand. The facilities, service and the food was amazing!!! Well special mention to ikhsan one of the receptionist there who gave a warm welcome and not only that i saw him work 24 hours sometimes i saw him in the morning and night too.. Will comeback again with my partner someday!
NdooWikaa
22 Feb 2021 - Family
This hotel is great to have spesial time with your family.. Cozy, Warm and Lovely place I've been visited.. Hopefully can be there again with the other friend or family spend the time to enjoy Jakarta.. Good Job Hotel Mercure Gatot Subroto!!
benedictuss2021
21 Feb 2021 -
New accorhotels at Jakarta nearby exit tol Mampang. Elegant building with complete facilities such as swimming pool and gym, unfortunately the spa massage still closed due to pandemic. Good promotion rate for two nights stay on Saturday and Sunday with family. We happy to stay here this weekend. We got spacious executive room , wonderful view with reasonable upsell charge , because free minibar and mocca hot drink with machine inside. The bath room so nice with 90 degrees view to pancoran. Good atmosphere overall at lobby with humble reception staffs. I like breakfast menu such as lontong sayur, mie goreng jawa , even though no sausage. Oya , I like healthy drinks at Flora restaurant. Recommended for leisure in Jakarta , due to nearby Mall Kota Kasablanca and ambassador by car 15 minutes. Good implementation for healthy protocol, hand sanitizer everywhere.
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.
Yay! Kamu berhasil log in.
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.