Mercure Jakarta Gatot Subroto, South Jakarta
Mercure Jakarta Gatot Subroto, South Jakarta
Mercure Jakarta Gatot Subroto, South Jakarta
Mercure Jakarta Gatot Subroto, South Jakarta
Mercure Jakarta Gatot Subroto, South Jakarta
+ 46 others
Hotel

Mercure Jakarta Gatot Subroto

Mampang Prapatan, South Jakarta

Reviews

Tiket
4.2
Good
From 236 reviews
Tripadvisor
From 281 reviews
The most helpful reviews
Juhardiatna
13 Jul 2020 - Couple
3.2/5
Ok kesini buat staycation karena rasanya lelah dengan kehidupan yang fana ini dan ingin rasanya aku menghempaskan semua beban hidup. Pertama aku kira ini hotelnya jauh dari rumah dan ternyata deket banget hahah, naik gojek atau ngesot juga sampe. Pas pertama masuk dan sampai lobby gak kayak hotel bintang 4 dan securitynya luntang lantung gak jelas gak nyambut tamu. Pas masuk langsung checkin receptionisnya ramah, kamar aku suka banget bersih toiletnya juga nyaman pake banget. Kolam renang besar dan airnya dingin brrrr, breakfast enak banget tapi karena lagi kondisi pandemi makannya gak buffet tapi kita milih ada 3 set pilihan (Indonesia, Western, Oriental).
TT
03 Apr 2021 - Solo
5.0/5
hotelnya nyaman banget, bersih.. makanan Krn covid, dilayani macam beli di warung sj... jadi tidak bebas pilih makanan
AG
14 Nov 2020 - Solo
4.8/5
Menginap dadakan disini, pelayanannya oke karena staf mengusahakan agar saya dapat kamar sesuai pesanan (king size bed). Breakfast cukup nyaman, karena basically kita bisa tetap customize pesanan semau kita, gak cuma ngambil. Dapat kamar di lantai 25, viewnya bagus dan kamarnya super bersih. Overall, sangat worth the price dan menyenangkan pengalamannya.
Tommy Tommy
31 Oct 2020 - Solo
3.0/5
overalll Ok, but little expensive
Tommy Tommy
25 Jul 2020 - Solo
4.0/5
overallll OK,,,,, Recommended
Location
Jalan Gatot Subroto Kav. 1 Kuningan Barat Jakarta Selatan
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00
Check-out time:
13:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Mercure Jakarta Gatot Subroto?
Mercure Jakarta Gatot Subroto is located at Jalan Gatot Subroto Kav. 1 Kuningan Barat Jakarta Selatan
What are the standard check-in & check-out times of Mercure Jakarta Gatot Subroto?
The standard check-in time at Mercure Jakarta Gatot Subroto is starting from 14:00 and the latest check-out time is at 13:00
What are the facilities available in Mercure Jakarta Gatot Subroto?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
  • 24-Hour Front Desk
Does Mercure Jakarta Gatot Subroto have a swimming pool?
Yes, Mercure Jakarta Gatot Subroto does have a swimming pool.
Faciliies
Popular Facilities
tiket CLEAN
Swimming Pool
Wifi
Parking
24-Hour Front Desk
Spa
Elevator
Fitness Center
Children Facility
Sports, Spa & Recreations
Fitness facilities
Indoor pool
Pool sun loungers
Snack bar/deli
Public Facilities
Elevator/lift
Designated smoking areas (fines apply)
Porter/bellhop
Designated smoking areas
Free newspapers in lobby
Pets
Pets allowed
 

Reviews

4.2
Good
From 236 reviews
Cleanliness
4.3
Facilities
4.2
Location
4.3
Service
4.1
Value for money
4.1
Couple
55
Family
72
Solo
96
Group
13
Vacation
137
Business
77
Others
22
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
Juhardiatna
13 Jul 2020 - Couple
3.2/5
Ok kesini buat staycation karena rasanya lelah dengan kehidupan yang fana ini dan ingin rasanya aku menghempaskan semua beban hidup. Pertama aku kira ini hotelnya jauh dari rumah dan ternyata deket banget hahah, naik gojek atau ngesot juga sampe. Pas pertama masuk dan sampai lobby gak kayak hotel bintang 4 dan securitynya luntang lantung gak jelas gak nyambut tamu. Pas masuk langsung checkin receptionisnya ramah, kamar aku suka banget bersih toiletnya juga nyaman pake banget. Kolam renang besar dan airnya dingin brrrr, breakfast enak banget tapi karena lagi kondisi pandemi makannya gak buffet tapi kita milih ada 3 set pilihan (Indonesia, Western, Oriental).
TT
03 Apr 2021 - Solo
5.0/5
hotelnya nyaman banget, bersih.. makanan Krn covid, dilayani macam beli di warung sj... jadi tidak bebas pilih makanan
AG
14 Nov 2020 - Solo
4.8/5
Menginap dadakan disini, pelayanannya oke karena staf mengusahakan agar saya dapat kamar sesuai pesanan (king size bed). Breakfast cukup nyaman, karena basically kita bisa tetap customize pesanan semau kita, gak cuma ngambil. Dapat kamar di lantai 25, viewnya bagus dan kamarnya super bersih. Overall, sangat worth the price dan menyenangkan pengalamannya.
Tommy Tommy
31 Oct 2020 - Solo
3.0/5
overalll Ok, but little expensive
Tommy Tommy
25 Jul 2020 - Solo
4.0/5
overallll OK,,,,, Recommended
muhamad haikal
12 Jul 2020 - Family
5.0/5
bagus sekali hotelnya, kamar bersih dan fasilitas lengkap. rekomen buat yg mau staycation di wilayah jakarta
AT
09 Jul 2020 - Solo
3.4/5
....................
RA
30 Jun 2020 - Family
4.0/5
Breakfast sangat enak, swimming pool bnr2 nyaman dgn city view, kamar bersih dgn wallpaper keren. Hanya minus security dpn lobby sangat cuek
PM
15 Jan 2020 - Solo
4.0/5
untuk hotelnya sih ok tapi sayang booking dari tiket.com ga dapat point
AL
20 May 2021 - Family
5.0/5
salah satu rekomendasi hotel untuk staycation di Jakarta. lokasinya di jalan Gatot Subroto, tentu nya ya menurut gw di tengah kota. di sini gw booking yang tipe eksekutif. tipe yang ini punya jendela yang lebar banget, jadi bisa lihat view Gatot Subroto, apalagi kalau malam, keren banget. untuk kamar nyaman banget, bersih, ada kimono, aminities lengkap, AC ok, WiFi kenceng, cuma menurut gw dengan harga yg ada mungkin kurang bath up nya. tapi untuk area kamar mandi nya keren sih bisa mandi sambil lihat Gatot Subroto. dan untuk fasilitas hotel seperti gym & kolam renang 1 lantai, ada di lantai 17. untuk kolam renangnya semi outdoor gitu
4.5
From 281 reviews
Cleanliness
4.5
Rooms
4.5
Location
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Couples
30
Family
50
Solo travel
46
Friends getaway
19
Business
106
F3Wanderer
24 Jul 2021 - Solo travel
It's my second time staying with Mercure Gatot Subroto, both for mandatory self quarantine after fly back to Jakarta from our of country. The room is clean and have a really nice view. Friendly staff and excellent service. Highly recommend.
ikkel2020
22 Jul 2021 - Couples
We had a very good experience with Mercure Gatot Subroto for quarantine package. The room, hospitality, service and food were amazing. We loved it!!! Very recommended!! They did everything super quick and helpful. A big thank to Melissa, Ulfa and Ragil!
Ersopian
28 Jul 2021 - Solo travel
Mr. Rendra Riza (Eza), was assisting me in sending a package with very professional way. I was very impressed with his nice and kind attitude, hotel Mercure Gatsu shall retain potential personnel like him. I hope success for his future carrees wherever he be.
estralitaa
21 Jul 2021 - Solo travel
I stayed in Mercure Gatot Subroto for 7 night 8 days for the expatriation quarantine from 14-21 July 2021. I choose this hotel simply because my uni-mates, who also take their degree in France stays in here too. My first impression was bad. The DOS of mercure hotel services is not that good. She reply message in unprofessional message on whatsapp. When i tell my friend my friends about it, they experience the same thing too. They says that they treated differently right after they use indonesian or when the staff knew that they are WNI. I feel cranky AF that time but i booked the hotel anyway. When i arrived at the airport, the staff welcomed me. Okay, average. But i know they tried. The driver too. The food is okay though, 7,8/10. They allow me to eat breakfast on 5th floor on the last day after i got my second PCR negative. Gabisa ambil sendiri sih. Pilihan makanannya biasa aja. Average lah ya. Honestly i do not have high expectation as people’s review said that quarantine food is bad. In here i never eat the same dish during my 8 days of stays. I also able to choose the dish i’d like to eat for lunch and dinner after breakfast. The wifi is average down. Buat handphone is okey, but concall dari laptop sering kendala. Saya minta tolong salah satu staff nya buat beliin saya kartu jg ngga mah walau sy kasih tips. Katanya gaboleh keluar dari hotel, which is good. Thanks for sticking into the regulation. Tapi, buat org yg pulang overseas dan gapunya sim card data sini, ya sabar. The wifi works, tapi kadang gangguan aja. Like one or two times during the day. By the way, the rendang ayam is BOMBBBBB😭 enak bgt guyss! Sop nya jugaaa tadi pagi. The room service is good!! I even get complimentary food from them. Penne pasta bolognese (?) didnt ask them, i got nervous talking to people directly bcs of the covid situation in indonesia, lol. Not only one complimentary, but TWO. I got risol a day before i check out. The staffs is sooo good and loving. Shout out to Mas Ridwan yg effort belajar ngomong ‘bonjour’ just to make me feel special 😭❤️ Someone please give him a raise ❤️❤️ They also asked me if i got my food or not, how is my night going, and good vibes from them. Even the receptionist allows me to stay in a room with my preference; a good city view since i loveee city light at night. Pokoknya my days and night of quarantine is sooo happy ❤️😭 I know i will gain some weight cs i’ve been eating soo much from here but i dont mind 🤣🤰🏻
Sensey001
21 Jul 2021 - Business
Was in the hotel during the quarantine period in July. Clean, bright, comfortable room with a wall-to-ceiling window. Helpful helpful staff. The chef is clearly a master of his craft! My phone spoke to me in a pleasant velvet tone of voice of a receptionist girl! :) In short, a modern, urbanistically minimalistic and at the same time colorful hotel. Recommend
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.