Merlynn Park Hotel, Central Jakarta
Merlynn Park Hotel, Central Jakarta
Merlynn Park Hotel, Central Jakarta
Merlynn Park Hotel, Central Jakarta
Merlynn Park Hotel, Central Jakarta
+ 65 others
Hotel

Merlynn Park Hotel

Gambir, Central Jakarta

Reviews

Tiket
4.2
Good
From 665 reviews
Tripadvisor
From 394 reviews
The most helpful reviews
JS
21 Mar 2020 - Couple
4.0/5
Kamarnya besar, makanannya banyak pilihan, nyaman lah
AJ
27 May 2020 - Solo
4.0/5
kamar besar.. bersih...
A
16 Mar 2020 - Couple
4.8/5
underrated 5 star hotel. stayed at tiffany room, got bath tub and spacious room with pretty low price. happy, def will come again.
YC
16 Mar 2020 - Couple
5.0/5
Menginap 3 malam. saya nginap di kamar bulgary suite. kamarnya oke bagus banget, bersih juga. Disarankan yang mau nginep disini booking lewat tiket.com saja atau aplikasi lain nya, karena klo booking langsung di tempat harganya mahal banget beda jauh.hehehehe
HI
03 Mar 2020 - Couple
4.0/5
Hotelnya mudah dicari, letaknya ditengah kota.
Location
Jl. K.H. Hasyim Ashari No. 29 - 31
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Merlynn Park Hotel?
Merlynn Park Hotel is located at Jl. K.H. Hasyim Ashari No. 29 - 31
What are the standard check-in & check-out times of Merlynn Park Hotel?
The standard check-in time at Merlynn Park Hotel is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Merlynn Park Hotel?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
Does Merlynn Park Hotel have a swimming pool?
Yes, Merlynn Park Hotel does have a swimming pool.
Faciliies
Popular Facilities
tiket CLEAN
Swimming Pool
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Spa
Elevator
AC
Fitness Center
Airport Transfer
Meeting Facilities
Wheelchair Access
Children Facility
Sports, Spa & Recreations
Barbecue grill(s)
Television in common areas
Fitness facilities
Indoor pool
Outdoor pool
Yoga room
Full-service spa
Pool table
Fitness
Karaoke
Aerobics
Golf course on site
Garden
Children's pool
Pets
No pets allowed
Pets allowed
Pets not allowed
Kids Facilities
Baby cot
Kid's pool
Babysitting or childcare (surcharge)
 

Reviews

4.2
Good
From 665 reviews
Cleanliness
4.2
Facilities
4.3
Location
4.2
Service
4.1
Value for money
4.2
Couple
162
Family
303
Solo
157
Group
43
Vacation
474
Business
95
Medical
2
Others
94
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
JS
21 Mar 2020 - Couple
4.0/5
Kamarnya besar, makanannya banyak pilihan, nyaman lah
AJ
27 May 2020 - Solo
4.0/5
kamar besar.. bersih...
A
16 Mar 2020 - Couple
4.8/5
underrated 5 star hotel. stayed at tiffany room, got bath tub and spacious room with pretty low price. happy, def will come again.
YC
16 Mar 2020 - Couple
5.0/5
Menginap 3 malam. saya nginap di kamar bulgary suite. kamarnya oke bagus banget, bersih juga. Disarankan yang mau nginep disini booking lewat tiket.com saja atau aplikasi lain nya, karena klo booking langsung di tempat harganya mahal banget beda jauh.hehehehe
HI
03 Mar 2020 - Couple
4.0/5
Hotelnya mudah dicari, letaknya ditengah kota.
RW
23 Aug 2020 - Family
3.0/5
Oke. Awal datang 2 kunci tidak bisa dipakai lift tengah buat ke kamar musti setel ulang 2 kunci.
MN
18 Oct 2020 - Family
4.4/5
kamarnya bersih, bagus pelayanannya.. Dan dapet promo juga, pesan yg kamar 700rb an karena masa pandemi gini pas boleh dikasih kamar yg harga 1.8. kamar mandi nya bersih, bathtub nya juga enak buat relaxasi. untuk kamar standar nya juga luas kok.. over all bagus. Oiya, krn masa pandemi, makanan jadi dikirim ke kamar. Kita bisa request mau menu western, oriental atau indonesia. setiap pax dapat 2 menu. jadi utk sarapan 2 org yg dikirim untuk 4 org. hotel gak terlalu ramai, jadi enak juga sih gak takut sama banyak orang. Semoga pandemi cepat berlalu, untuk hotel sebesar ini jadi agak sepi. padahal hotelnya besar dan bagus. sukses terus dan semoga pegawainya yg ramah ramah ini tetap bisa kerja disini ☺
Nur Anreza
01 Jun 2020 - Couple
3.8/5
Ruangannya sangat2 spacious. Room facility dan room service nya juga sangat2 baik. Hanya saja lokasi nya aja yg agak kurang karena saya kebetulan lebih sering menghabiskan waktu di selatan jakarta. Mungkin jika kebutuhan saya banyak di area monas dan gajah mada, hotel ini menjadi pilihan pertama saya.
Falah Sultan Alizhar
21 Nov 2020 - Couple
3.0/5
Plus: - Ruangan sangat spacious. Lega banget. - View kamar sangat bagus, dari lantai 23 city view. Dapet view sunset. - Pelayan sangat ramah. - Sarapan oke lah. Minus: - AC Kamar sangat lama dinginnya, bahkan bisa saya bilang tidak dingin. Sudah call pihak hotel namun dikatakan AC sudah menyala. Tapi tidak dingin. - Bath tub saya seharusnya ada mesin yang mengeluarkan bubble, tapi untuk mengeluarkan bubblenya itu tidak nyala alias rusak. - Beberapa lampu tidak menyala alias mati, khususnya lampu yang di samping tempat tidur.
Prihartini Prihartini
09 Nov 2020 - Family
3.8/5
pertama kali menginap disini, awal masuk kamar suka banget.. kamar luas, melebihi ekpektasi saya. nice. kamar mandi ada bathtub, jadi anak2 suka, tapi lantainya becek dan susah kering, air gak langsung mengalir ke pembuangan, malah ngalir ke dekat pintu kamar mandi dan menggenang disana.. kecewa saat breakfast, menunya sangat2 sangat miniiim.... masih enakan hotel bintang 3 :(( karena pandemi jadinya makanan diantar ke kamar, tapi ya menunya jangan minim banget gitu yaaa, nyesel mending saya pesen yang tanpa breakfast lalu sarapan mie ayam di luar :D Kolam renang luas, tapi yg kolam hijau airnya agak kotor, jadi gak berani renang disitu... so far sih sebanding dengan harga di aplikasi, murah meriah. semoga next bisa lebih bagus lagi ya...
3.5
From 394 reviews
Cleanliness
4.0
Rooms
4.0
Location
3.5
Service
3.5
Value
4.0
Couples
83
Family
93
Solo travel
43
Friends getaway
44
Business
104
yogawahyudi81
27 Dec 2019 - Family
The location of this hotel is not so close with business or entertaiment area. They have big swimming pool, gym, sauna, and other facilities. The room is big and clean. The staff also so helpful and nice
reginapicaully
06 Nov 2019 - Family
The hotel location is grear, very near to train station and other landmarks. My stay was great, room in clean, spacious and comfortable. The staffs are really helpful and nice. The breakfast is good. They offered lots of variety but for me nothing is memorable.
Skala1977
13 Oct 2019 - Business
Swimming pool was not clean (as well as windows), air conditioner too loud (all the time), grey towels, dirty sinks in bathroom. Poor customer service, awful hotel decor. But: Good massage in Spa center, good Chinese food in the restaurant, good WiFi. Overall, definitely not a 5 star hotel, 2-3 max. Location is not central and far from events/venues/interesting places
drbusan81
01 Dec 2019 - Solo travel
I just returned from my birthday trip to Europe. From airport I directly go to this hotel. Receptionist was Boy who served me very well. He is so polite to guest, more than my expectation. And he was giving me free upgrade to suite room which ia very qise and comfortable. I am sure I will caomback to this hotel. Such a nice hotel to stay after long flight from europe.
MarcoCVerde
05 Jan 2020 -
Our room (Family 2 bedroom apartment) was great for the price paid. However, no access to terrace and main coach / sofas at the living room should be replaced as they are not clean, and look dirty to use them. Reception area and restaurant / breakfast normal. Pool normal. Not comfortable furniture to enjoy a relaxing time.
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.