Nite & Day Jakarta Roxy, Central Jakarta
Nite & Day Jakarta Roxy, Central Jakarta
Nite & Day Jakarta Roxy, Central Jakarta
Nite & Day Jakarta Roxy, Central Jakarta
Nite & Day Jakarta Roxy, Central Jakarta
+ 49 lainnya
Hostal

Nite & Day Jakarta Roxy

Gambir, Central Jakarta

Review

Tiket
3.5
Okay
Dari 88 review
Tripadvisor
Dari 26 review
Review yang paling membantu
metha metha
04 Jul 2020 - Couple
3.8/5
karna situasi lagi pandemi covid-19 biar lebih steril bawa seprei sendiri 😊. hotel bersih, kasur nyaman, Ac dingin, wifi kenceng dan depan hotel kalo malam banyak tukang makanan πŸ‘πŸ‘πŸ‘
AS
30 Jun 2020 - Couple
3.8/5
wifi ya sangat lemah baru masuk 5 menit kemudiang hilang kamar bersih air kamar mandi sangt2 kecil tdk berasa mandi tp nyaman mohon perbaiki wifi yaa dan air nya pelayan sudah bagus nexs kmbali lagi ke sinh moga2 air ya lancar dan internet ya bagus
Ninu Ambar
07 Apr 2019 - Couple
4.8/5
Lokasi strategis, Harga pas di dompet, Staffnya ramah banget, dekor kamarnya pass gak keterlalu besar gak terlalu kecil, Kebersihanya dan kerapihan di area hotel sangan baik , didepan hotel banyak kulineran .. Yang saya tidak suka : tdk ada guling, seprenya masih sedikit kotor, harga di menu dimiringkan lagi, gantunganya hanya 1 minimal 3, tdk ada kulkas, mandi pake shampo di hotel jd kusut rambutnya, sabunya dikit,
ferry
16 Dec 2018 - Family
5.0/5
Kamar nya dan fasilitasnya bagus
FF
17 Dec 2020 - Couple
4.2/5
pillih yang king bed, kamar cukup luas ada sofanya juga, tapi gorden agak susah untuk di buka tutup dan handuk nya sudah kusam
Lokasi
Jl. Biak No. 54 Jakarta Pusat
maps
1
Night

Tentang Akomodasi

Waktu check-in & check-out
Waktu check-in:
14:00-23:59
Waktu check-out:
12:00
Mau check-in lebih awal? Atur waktu check-in dengan pihak akomodasi.

Kebijakan

Deskripsi

FAQ
What is the address of Nite & Day Jakarta Roxy?
Nite & Day Jakarta Roxy is located at Jl. Biak No. 54 Jakarta Pusat
What are the standard check-in & check-out times of Nite & Day Jakarta Roxy?
The standard check-in time at Nite & Day Jakarta Roxy is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Nite & Day Jakarta Roxy?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
  • 24-Hour Front Desk
  • Spa
Fasilitas
Fasilitas Populer
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Spa
Elevator
AC
Meeting Facilities
Wheelchair Access
Pets
β€’
No pets allowed
β€’
No pets or service animals allowed
Public Facilities
β€’
Terrace
β€’
Smoking room
β€’
Air conditioning
β€’
Meeting facilities
β€’
Public WiFi
β€’
Elevator/lift
β€’
Restaurant
β€’
Designated smoking areas
β€’
Parking (Free)
Hotel Services
β€’
Express check-in
β€’
24-hour front desk
β€’
Multilingual staff
β€’
Concierge services
β€’
Safe-deposit box at front desk
β€’
Luggage storage
β€’
Newspaper stand
β€’
Dry cleaning/laundry service
Β 

Review

3.5
Okay
Dari 88 review
Cleanliness
3.3
Facilities
3.2
Location
3.7
Service
3.5
Value for money
3.6
Couple
39
Family
19
Solo
28
Group
2
Vacation
54
Business
12
Medical
1
Others
21
Urutkan
Paling membantu
Paling membantu
Terbaru
Rating tertinggi
Rating terendah
Filter
Semua
Semua
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Review dengan foto
metha metha
04 Jul 2020 - Couple
3.8/5
karna situasi lagi pandemi covid-19 biar lebih steril bawa seprei sendiri 😊. hotel bersih, kasur nyaman, Ac dingin, wifi kenceng dan depan hotel kalo malam banyak tukang makanan πŸ‘πŸ‘πŸ‘
AS
30 Jun 2020 - Couple
3.8/5
wifi ya sangat lemah baru masuk 5 menit kemudiang hilang kamar bersih air kamar mandi sangt2 kecil tdk berasa mandi tp nyaman mohon perbaiki wifi yaa dan air nya pelayan sudah bagus nexs kmbali lagi ke sinh moga2 air ya lancar dan internet ya bagus
Ninu Ambar
07 Apr 2019 - Couple
4.8/5
Lokasi strategis, Harga pas di dompet, Staffnya ramah banget, dekor kamarnya pass gak keterlalu besar gak terlalu kecil, Kebersihanya dan kerapihan di area hotel sangan baik , didepan hotel banyak kulineran .. Yang saya tidak suka : tdk ada guling, seprenya masih sedikit kotor, harga di menu dimiringkan lagi, gantunganya hanya 1 minimal 3, tdk ada kulkas, mandi pake shampo di hotel jd kusut rambutnya, sabunya dikit,
ferry
16 Dec 2018 - Family
5.0/5
Kamar nya dan fasilitasnya bagus
FF
17 Dec 2020 - Couple
4.2/5
pillih yang king bed, kamar cukup luas ada sofanya juga, tapi gorden agak susah untuk di buka tutup dan handuk nya sudah kusam
Ayub Sugiman
01 Jul 2020 - Solo
2.6/5
biasa aja tidak ada yang mengesankan
Muhammad Asep maulana
16 Jan 2021 - Couple
4.2/5
bagus banget , sering kesini dan tidak mengecewakan
AJ
28 Nov 2020 - Solo
3.0/5
Kamar yg aku dapet kuranv bersih dan kurang bagus yg seperti digambar
JD
23 Nov 2020 - Couple
3.2/5
mayab dah tapi ga mayan banget
Ismail
06 Oct 2020 - Couple
4.0/5
makasih tiket.com tapi saya tidak mendapatkan alat Handsanitiser dr tiket.. huhuhu syedih
4.0
Dari 26 review
Cleanliness
3.5
Rooms
3.5
Location
4.5
Service
4.0
Value
3.5
Couples
6
Family
5
Solo travel
5
Friends getaway
5
Business
4
Indi R
07 Feb 2019 - Solo travel
I transit in jakarta for flight to pangkal pinang to the next day And i found the small hotel (Nite & Day Roxy ) Maybe the building seems like old but if you enter the hotel, you will feel like enter the 5 stars hotels Bsc the service is very friendly and The staff are so nice and helpfull. And then if you want to culinary around jakarta in the night, here is it, bsc in the front of hotel so many food street and minimarket. If I come to the jakarta next year i will stay at Nite & Day Roxy, and i want to stay at 210 Thank you Nite & Day
Joice Z
03 Oct 2018 - Friends getaway
Staying at this hotel feels like coming "home." I just loved the staff's friendly faces and warm welcome. Though came late at night, the receptionist (FANNY) welcomed me with a smile. INDI was the other receptionist, who was always helpful in the morning. Housekeepers like IHSAN, ROSYID, FATAN and IQBAL (just to mention a few) - worked hard to keep my room looking neat and clean every day. Thank you so much, boys. I also met Mr. EKO - the Housekeeping Manager. A very polite gentleman, 'murah senyum' and he showed good personal interest - asking how was my stay and so on. Nice! The location of this family-oriented hotel is so convenient - near by IndoMart, AlfaMart, Apotik Roxy, Kenxo Spa, pasar kaget, and many more. Hungry? Don't worry! Just step outside the lobby, you'll see restaurants & kaki lima - every where along this Biak street. Thank you once again "Nite & Day" team for a wonderful 7 Nites & 8 Days. Hope to see you again soon. - JZ
Ecko O
11 Dec 2017 - Business
The rooms are large for the size of a budget hotel, the cleanliness that needs to be upgraded, and most importantly is in front of the hotel there is a stretch of places to eat, so I do not have to bother if you want to eat, hehehe and very recommended if you like food Traveling,
rionsim
20 Sep 2017 - Family
Seems like old hotel with old facilities.. blanket and bedsheet was dirty with many dirty spots.. Location is good, wifi is great and service just a poor mediocre hotel.. Great thing was the management wanted to improve their business by giving us guest comment.. Overall is dissatisfied with the hotel.. i dont think imma come again
BroJohn71
13 Sep 2017 - Couples
the service is slow, take to long from phone to action, the bed line is so dirty, seem that not change from previous visitor. Location is good near street food and groceries stores. Near to public transport too.
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.
Yay! Kamu berhasil log in.
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.