Novotel Bogor Golf Resort and Convention Center, Bogor
Novotel Bogor Golf Resort and Convention Center, Bogor
Novotel Bogor Golf Resort and Convention Center, Bogor
Novotel Bogor Golf Resort and Convention Center, Bogor
Novotel Bogor Golf Resort and Convention Center, Bogor
+ 94 lainnya
Resort

Novotel Bogor Golf Resort and Convention Center

Kedunghalang, Bogor

Review

Tiket
3.9
Good
Dari 95 review
Tripadvisor
Dari 2.543 review
Review yang paling membantu
VL
30 Dec 2019 - Family
5.0/5
Karna Novotel satu brand dengan Ibis style yg terletak disebelah hotel.. Jadi tamu Ibis dapat menikmati juga fasilitas Novotel,, dengan biaya menginap di Novotel yg terbilang cukup mahal, tp fasilitas hotel dpt dinikmati oleh hotel lain, jd yaaaa merasa gimanaaa yaa.. Mau dpt suasana yg sepi/nyaman untuk penggunaan fasilitas hotel malaahaaann ZONK.. kek pasaarr ruameee bgt.. Yaaa gimana gk rame kebanyakan tamu Ibis smua ke Novotel.. Hahahahahaaaaaa.... Sayang bgt siikk yaaaa.. Harusnya walaupun 1 brand teteep jgn digabung laaah yaa untuk penggunaan fasilitasnya..!! Toh di ibis juga ada fasilitas hotelnya kan..
Bernadette Justine Saputra
24 Feb 2020 - Couple
5.0/5
Super quite banget deh rasanya tenang, adem, enak, nyaman. lokasinya emang agak jauh dari jalan umum yah worth lah tapi emang mau nyari ketenangan sih hehehe love it!
Devi Paramitha
31 Dec 2019 - Family
4.4/5
Liburan natal bersama suami dan anak, good for stay cuma karena hotel nya sedang di renov dan bangunan/kamar nya tua jadi kurang terlalu puas.
Christian Maynard
03 May 2021 - Family
5.0/5
Menginap di kamar yang baru, sangat bersih, staff sangat ramah, makanan enak, nuansa sangat nyaman kolam renang agak banyak daun karena memang outdoor dan sangat banyak pohon overall pasti kembali lagi
FS
03 Feb 2020 - Couple
1.4/5
Kebersihan kurang. Menu makanan kurang bervariasi & tidak segar
Lokasi
Golf Estate Bogor Raya,Jalan Perumahan Bogor Raya
maps
1
Night

Tentang Akomodasi

Waktu check-in & check-out
Waktu check-in:
14:00
Waktu check-out:
11:30
Mau check-in lebih awal? Atur waktu check-in dengan pihak akomodasi.

Kebijakan

Deskripsi

FAQ
What is the address of Novotel Bogor Golf Resort and Convention Center?
Novotel Bogor Golf Resort and Convention Center is located at Golf Estate Bogor Raya,Jalan Perumahan Bogor Raya
What are the standard check-in & check-out times of Novotel Bogor Golf Resort and Convention Center?
The standard check-in time at Novotel Bogor Golf Resort and Convention Center is starting from 14:00 and the latest check-out time is at 11:30
What are the facilities available in Novotel Bogor Golf Resort and Convention Center?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
Does Novotel Bogor Golf Resort and Convention Center have a swimming pool?
Yes, Novotel Bogor Golf Resort and Convention Center does have a swimming pool.
Fasilitas
Fasilitas Populer
tiket CLEAN
Swimming Pool
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Spa
Elevator
Fitness Center
Airport Transfer
Meeting Facilities
Children Facility
Sports, Spa & Recreations
Badminton
Spa treatment room(s)
Volleyball
Billiards or pool table
Billiards
Fitness facilities
Outdoor pool
Pool umbrellas
Full-service spa
Basketball
Table tenis
Outdoor tennis court
Fitness
Tennis
Pool sun loungers
Beach sun loungers
Garden
Children's pool
Kids Facilities
Supervised childcare/activities
Babysitting or childcare
Children playground
Children's club
Supervised childcare/activities (free)
Supervised childcare/activities (surcharge)
Children playground
Babysitting or childcare (surcharge)
Babysitting or childcare (free)
Children's club (free)
Health & Medical
Medical service
Spa (inhouse)
tiket CLEAN
 

Review

3.9
Good
Dari 95 review
Cleanliness
3.8
Facilities
3.8
Location
4.2
Service
4.1
Value for money
3.7
Couple
29
Family
59
Solo
3
Group
4
Vacation
91
Business
3
Others
1
Urutkan
Paling membantu
Paling membantu
Terbaru
Rating tertinggi
Rating terendah
Filter
Semua
Semua
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Review dengan foto
VL
30 Dec 2019 - Family
5.0/5
Karna Novotel satu brand dengan Ibis style yg terletak disebelah hotel.. Jadi tamu Ibis dapat menikmati juga fasilitas Novotel,, dengan biaya menginap di Novotel yg terbilang cukup mahal, tp fasilitas hotel dpt dinikmati oleh hotel lain, jd yaaaa merasa gimanaaa yaa.. Mau dpt suasana yg sepi/nyaman untuk penggunaan fasilitas hotel malaahaaann ZONK.. kek pasaarr ruameee bgt.. Yaaa gimana gk rame kebanyakan tamu Ibis smua ke Novotel.. Hahahahahaaaaaa.... Sayang bgt siikk yaaaa.. Harusnya walaupun 1 brand teteep jgn digabung laaah yaa untuk penggunaan fasilitasnya..!! Toh di ibis juga ada fasilitas hotelnya kan..
Bernadette Justine Saputra
24 Feb 2020 - Couple
5.0/5
Super quite banget deh rasanya tenang, adem, enak, nyaman. lokasinya emang agak jauh dari jalan umum yah worth lah tapi emang mau nyari ketenangan sih hehehe love it!
Devi Paramitha
31 Dec 2019 - Family
4.4/5
Liburan natal bersama suami dan anak, good for stay cuma karena hotel nya sedang di renov dan bangunan/kamar nya tua jadi kurang terlalu puas.
Christian Maynard
03 May 2021 - Family
5.0/5
Menginap di kamar yang baru, sangat bersih, staff sangat ramah, makanan enak, nuansa sangat nyaman kolam renang agak banyak daun karena memang outdoor dan sangat banyak pohon overall pasti kembali lagi
FS
03 Feb 2020 - Couple
1.4/5
Kebersihan kurang. Menu makanan kurang bervariasi & tidak segar
wondo riswondo hudoyo
26 Jan 2020 - Family
1.8/5
Untuk accor group dan ini adalah resort ( sesuai untuk keluarga ) harusnya secara kebersihan sangat2 dijaga , ini sangatlah tidak sesuai standart , ruangan kamar tidak bersih , area bathup di area luar sangat kotor , banyak sarang laba2 dan kotor di area bath up..ac bau , ruangan toilet mengeluarkan bau yang tidak enak..variasi makanan kurang banyak ya, biasanya lumayan banyak secara variasa , tapi saya menginap ini kurang bervariasi ,
AN
02 Jun 2019 - Couple
5.0/5
The room was spacious and so homey. Facilities are great, just the pool is too small (not wide) so it'll be full for just 5 people swimming there. And since its a resort, prepare yourself with 'wild' animal. We were welcomed by a big gecko on the room door :D luckily the staffs were fast to help us got rid of it. But in general it was a great stay for us there.
SS
19 May 2021 - Family
4.4/5
Viewnya bagus, makanannya enak, suasananya menyenangkan, hanya proses check in saja yg lama. Pegawai2 sangat ramah dan sopan.
HS
19 Feb 2020 - Couple
1.4/5
kamar tidak terawat, tidak sesuai dengan harga yg dibayar
romi oktavianus
04 Feb 2020 - Family
2.6/5
ketel air panas ada tissue bekas lap di dalamnya,bath tub agak kotor krn berada di luar,beberapa spot di plafon bekas bocor masi membekas. untuk mengajak anak sepertinya kurang pas meskipun area hotel besar tapi bermain di luar agak risky di karenakan batu2 banyak lumut sehabis hujan sehingga licin.kolam renang jg kecil tidak sesuai ekspektasi dari bbrp gambar yang saya lihat
4.5
Dari 2.543 review
Cleanliness
4.0
Rooms
3.5
Location
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Couples
327
Family
1.4K
Solo travel
57
Friends getaway
152
Business
451
Achmadaily
06 Jul 2021 - Couples
All services at novotel bogor are very nice, the view, the vibes, the interior makes me feel comfertable. They’re really paying attention to sanitary, so that i feel save to stay in tho in this pandemic situation. i would like to stay in next time🤍
Sylvani L
04 Jul 2021 - Couples
We were having such a nice stay, the receptionist (Nuni) and the staffs are nice, the room is very clean, and we do like the ambience of the hotel. We also surprised that we got our room upgraded became deluxe room (the new room) with such a great view from a very huge balcony, but, unfortunately some of the facilities were closed during this pandemic situation and so sad we cannot enjoy the buffet. Despite of those limitation, the foods are great especially the oxtail soup. We will surely be back in other occasion.
ArvinWicaksono
25 Jul 2021 -
I stayed at Novotel Bogor from July 9-25, and I stayed in several different rooms, mostly staying in the Familly Room on the first floor, while the rest I stayed in the Deluxe Room on the 2nd floor. (I was given more benefits because Novotel Bogor appreciates GOLD Accor Members and FO was very attentive) When we arrived at the hotel, the security and bell boy gave a charming aura and provided an extraordinary arrival experience. The front office was accommodating and warmly welcomed me; this applies to all front office employees who served me from the first day till the last day(They even gave me the benefit of room upgrades and even complimentary breakfast for a few days) House Keeping was comprehensive and made me feel very catered for during my stay; they even asked when would the room be cleaned (every time I passed them). They provided extra drinks, amenities, etc. (Big appreciation to them for their speed, neatness and thoroughness) For room service, I'm actually disappointed. My experience during my 17-day stay was very fluctuating, sometimes very nice and friendly but sometimes also rude to me (Probably fed up with my request to borrow cutlery and a slightly greedy breakfast menu request), but the Cappuccino I ordered was indeed perfect. Overall, I recommend Novotel Bogor for your families, couples, and those travelling with friends. Apart from the very pronounced resort atmosphere, the rooms and supporting facilities are excellent and make you want to stay longer ( like me). PLUS, all the front office staff are very professional and very attentive. and basically, they are the ones who make me very happy and feel at home with Novotel Bogor (Two thumbs up and high appreciation from me for them)
Woroca
07 Jul 2021 - Couples
It’s my first time stay in Novotel Bogor, Satisfied! Very warm, friendly and helpful staffs, feels like home. Great attention in every details beyond my expectation. Special thanks to Kak Nuni give me a cozy room, with a huge balcony. Room clean, and nice atmosphere. Many spot for taking a photos arround the hotel area and lobby. Hotel not crowded and following the All Safe protocols. It makes me not worry staying here. Really recommended and definitely will be back!
Patasya C
01 Jul 2021 - Business
i stayed in novotel for almost 3 weeks for work and business purposes. i was a crew from an event that be held from 6 - 27 june 2021, ms. nuni is the one that always helped my team and also mr. yusuf that kept my room clean and tidy, they’re so niceee and helpful. i truly had the bestttt stayyyy there, also a helpful services and willl definitely go backkk to novotellll real soon💗
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.
Yay! Kamu berhasil log in.
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.