1
Night
OYO 2832 Wisma Sukatani Indah, Depok
OYO 2832 Wisma Sukatani Indah, Depok
OYO 2832 Wisma Sukatani Indah, Depok
OYO 2832 Wisma Sukatani Indah, Depok
OYO 2832 Wisma Sukatani Indah, Depok
+ 38 others
Hotel

OYO 2832 Wisma Sukatani Indah

Tapos, Depok

Reviews

Tiket
2.0
Bad
From 1 review
The most helpful reviews
WH
12 Jan 2021 - Solo
2.0/5
Bangkelah, Lokasi gak sesuai sama Gmap, melenceng jauh ±1,5km, saya tiba malam, mana naik gocar sendirian kan jadi ngeri2, nyampe lokasi lengkap sudah bikin tambah ngeri deh. pelayanan staff kebetulan dpat yg baik, karna liat review2 sebelumnya ada security yg suka malak (preman kali ya), untungnya gak ketemu sama yg begitu. Toilette & kamar mandi jorok banget 😢😢, kamar ya mirip2 deh gak begitu bersih, tapi AC dingin. Kalo perempuan disarankan jangan sendirian nginep disini, bawa temen sesama perempuan, atau bawa pasangan halal. (stigma masyarakat sekitar ini tuh penginapan esek2, mungkin dlu bnyak yg begitu, tapi skrang sepertinya manajemen penginapannya uda melarang hal2 seperti ini)
Location
Jalan Dongkal No. 42 RT. 04 / RW. 10, Sukatani, Tapos, Sukatani, Kec. Tapos, Depok
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-22:00
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of OYO 2832 Wisma Sukatani Indah?
OYO 2832 Wisma Sukatani Indah is located at Jalan Dongkal No. 42 RT. 04 / RW. 10, Sukatani, Tapos, Sukatani, Kec. Tapos, Depok
What are the standard check-in & check-out times of OYO 2832 Wisma Sukatani Indah?
The standard check-in time at OYO 2832 Wisma Sukatani Indah is starting from 14:00-22:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in OYO 2832 Wisma Sukatani Indah?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Wifi
  • Parking
  • AC
Facilities
Popular Facilities
tiket CLEAN
Wifi
Parking
AC
Public Facilities
Terrace
Smoking room
Air conditioning
Designated smoking areas
Public WiFi
Parking (Free)
Pets
No pets allowed
Hotel Services
Luggage storage
Multilingual staff
 

Reviews

2.0
Bad
From 1 review
Cleanliness
1.0
Facilities
3.0
Location
1.0
Service
3.0
Value for money
2.0
Solo
1
Medical
1
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
WH
12 Jan 2021 - Solo
2.0/5
Bangkelah, Lokasi gak sesuai sama Gmap, melenceng jauh ±1,5km, saya tiba malam, mana naik gocar sendirian kan jadi ngeri2, nyampe lokasi lengkap sudah bikin tambah ngeri deh. pelayanan staff kebetulan dpat yg baik, karna liat review2 sebelumnya ada security yg suka malak (preman kali ya), untungnya gak ketemu sama yg begitu. Toilette & kamar mandi jorok banget 😢😢, kamar ya mirip2 deh gak begitu bersih, tapi AC dingin. Kalo perempuan disarankan jangan sendirian nginep disini, bawa temen sesama perempuan, atau bawa pasangan halal. (stigma masyarakat sekitar ini tuh penginapan esek2, mungkin dlu bnyak yg begitu, tapi skrang sepertinya manajemen penginapannya uda melarang hal2 seperti ini)
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.