lcpo
Staycation in Bandung
Event in Jakarta
Flight to Surabaya
Tour in Lombok
Train to Yogyakarta
Car Rental in Semarang
Activities in Bali
Exterior & Views 1, Penginapan AA Bungsu 1 Syariah Ciletuh, Sukabumi
Bedroom 2, Penginapan AA Bungsu 1 Syariah Ciletuh, Sukabumi
Bedroom 3, Penginapan AA Bungsu 1 Syariah Ciletuh, Sukabumi
Bedroom 4, Penginapan AA Bungsu 1 Syariah Ciletuh, Sukabumi
Bedroom 5, Penginapan AA Bungsu 1 Syariah Ciletuh, Sukabumi
See all photos
Homestay

Penginapan AA Bungsu 1 Syariah Ciletuh

4.2/5

(7 reviews)
Ciemas, Sukabumi
Preferred Partner
Member Deals 10%
Member Deals 10%

Start from

USD 9.47

/room/night
Login illustration

Have you got an account?

Create one or log into it to enjoy member-only discounts & benefits!

The Fun Awaits

You’ll love the location
You’ll love the locationIt’s near a train station, restaurant, and other landmark.

Reviews

See all

4.2/5

GoodFrom 7 reviews
5.0/517 Jun 2024
Abdul Latief • Trip with Friends
Pemilik sangat ramah. Hemat uang, kenyamanan terbaik.
5.0/517 Jun 2024
Abdul Latief • Trip with Friends
Kebersihan maksimal. Terjangkau tapi istimewa. Pemilik sangat ramah
5.0/531 May 2024
UF • Business Trip
Fasilitas yang terawat baik.
4.8/55 Jul 2024
Aidah Fitriah • Family Trip
mudah dicari lokasinya, gak jauh dari pantai
4.4/515 Feb 2024
KK • Family Trip
Bersih,pemilik baik bngt dpn jalan raya dkt alfamrt juga,ke geopark ciletuh dkt cuma ac nya doang bocor pembuangan air nya jdi rembes ke karpet,jdi ac kurang dingin selebih nya oke
3.4/514 May 2024
RP • Trip with Friends
Pelayanan, lokasi, kebersihan OK. Cuma kamar nya panas bgt kalo siang katanya ada AC ternyata cuma kipas 1 kecil
2.0/516 May 2024
Lalitya Xaviera • Family Trip
Buking penginapan ini via tiket.com karna cuma penginapan ini yg bs dikontak langsung dr nomer yg ada di google map. Villa n penginapan lain yang ada di googgle map, nomernya milik agen akamsi yang sebar titik google maps sembarangan. bukan nomer pemiliknya. Butuh kontaknya karena travelling sama nanny anakku jadi kami butuh tanya extra bed or sekamar dengan dua queen bed. Dapet harga 550ribuan. Kamar kapasitas 4orang cottage amih apih KAMAR Isinya sangat minimalis. Kasur dua, bantal empat, sprei yang bahkan ga fit sama kasurnya, selimut bulu2 yg cukup untuk satu orang aja. Handuk cuma dua Meja kursi AC tidak dingin sama sekali. Keluar angin tapi anginnya ga dingin. Kurang freon dan PK nya terlalu kecil untuk ruangan yang atapnya tinggi. Lalu haqul yakin atapnya ga dilapisi double alumunimium foil karena pas masuk kamar panas banget. ACnya beli bekas keknya. Karna AC sanken tapi remote midea. Uda AC kurang PK dan kurang freon...lubang angin itu terbuka lebar. Terpaksa aku tutup lubang angin pake koran bekas n selotip minta ke pemilik penginapan dengan harapan AC lebih mending dinginnya. Mending...tapi dari level dingin 1-10 berakhir di level 3 doang. Dingin pun kagak. Sekedar angin keluar dr grill AC Lantainya panas padahal keramik. Ga ada minum Ga ada lemari. Barangku bececeran di lantai. Ga ada tissue Ga ada tempat sampah di kamar Ga ada gelas Colokan Listrik n switch lampu kamar letaknya dibelakang dipan. Nyusahin kalau mau nyolok charger dll. Kasur terlalu empuk. Spring bed murah yang kalau ditiduri njeblos badannya bekas di kasur. Bangun tidur sakit punggung. SERVICE Datang jam 14.20 dan kamar belum ready. Dipan baru datang dikirim dari toko furniture masih diatas mobil pikep. Jam 15.30 kami baru bisa masuk kamar. Lagi masuk kamar diketok lagi ama orang toko furniture mau masang kaki dipan. Sore hari...kamar depan kami check in. Tamunya nyapu kamar sendiri. Amazing penginapan ini. Tamunya pada mandiri banget prepare kamar sendiri. KAMAR MANDI Bersih. Shower tidak ada tekanannya. Toilet flush rusak. Tdk ada air panas. Tapi airnya pun anget..blas ga ada dinginnya. Habis mandi masi keringetan. Tidak ada toiletries sama sekali. Tidak ada wastafel Owner kudu banyak belajar service n hospitality business lalu tentang perawatan property. Dengan harga segitu dan apa yg kami dapet...ga happy sih. Aku ga komplenan. Ga kuminta owner kasi aku kamar lain yang dingin ACnya atau panggil servisan AC untuk isi freon. Lubang angin aja aku tutup sendiri. Ga kusuruh owner nutup lubang angin. Tetep AC ga dingin, flush rusak, kamar belum ready, kasur semurahnya dan seadanya banget dengan harga segitu itu....sedih

Location

See maps
maps
Penginapan AA Bungsu 1 Syariah Ciletuh, Jl. Cimarinjung, Ciwaru, Kec. Ciemas, Kabupaten Sukabumi, Jawa Barat, Indonesia
Other landmarks

Villa Geopark Ciletuh

Other landmarks

70m

Other landmarks

Villa Padi Ciletuh

Other landmarks

550m

Nature & parks

Geopark Ciletuh

Nature & parks

835m

Nature & parks

Curug Cimarinjung

Nature & parks

924m

Outdoor attractions

Curug Awang

Outdoor attractions

10.5km

Other landmarks

Villa Geopark Ciletuh

Other landmarks

70m

Other landmarks

Villa Padi Ciletuh

Other landmarks

550m

Nature & parks

Geopark Ciletuh

Nature & parks

835m

Nature & parks

Curug Cimarinjung

Nature & parks

924m

Other landmarks

Curug sodong diciletuh

Other landmarks

1.2km

Nature & parks

Cilegok Waterfall

Nature & parks

17.4km

Nature & parks

Pangumbahan Beach

Nature & parks

18.8km

Nature & parks

Lalay Cave

Nature & parks

19.8km

Outdoor attractions

Curug Awang

Outdoor attractions

10.5km

All distances are measured in straight lines. The actual travel distance may be different.

Accommodation Policy

Check-in Procedure
Check-in14:00-23:59
Check-out12:00

Want to check in early? Fill out the Special Requests form on the booking page.

More Policies

Children

Guests of all ages are welcome to stay.

Children ages 5 years old and above will be considered as adults.

Please make sure that the children’s age is consistent with the information listed on your booking details. Otherwise, you may have to pay additional fees upon check-in.


Marital status policy

Couple guests must show proven marriage certificate at check-in time.


Deposit

Guests no need to pay a deposit at check-in.


Age

Guests of all ages are welcome to stay.


Breakfast

Breakfast is not available.


Pets

No pets allowed.


Smoking

Smoking room.


Alcohol

No alcohol drinks allowed.


About Penginapan AA Bungsu 1 Syariah Ciletuh

Penginapan AA Bungsu 1 Syariah Ciletuh offers accommodation in Sukabumi and is located 1 km away from Geopark Ciletuh. The property features television. 

Each room is equipped with air conditioning. The bathroom comes with a water tub and water dipper. 

Guests can enjoy a meal at Saung Kapikat. Other dining options are also located around the property.

Other facilities in Penginapan AA Bungsu 1 Syariah Ciletuh are free parking. 

The nearest airport is Halim Perdanakusuma International Airport, 156 km from the property. 

Frequently Asked Questions

What is the address of Penginapan AA Bungsu 1 Syariah Ciletuh?

What are the standard check-in & check-out times of Penginapan AA Bungsu 1 Syariah Ciletuh?

What are the facilities available in Penginapan AA Bungsu 1 Syariah Ciletuh?

Room Type and Price

Wed, 17 Jul 2024- Thu, 18 Jul 2024 (1 night)
1 Room, 1 Guest
room-recommendation-star

Perfect for solo trips

Best pick for you!

Best pick for you!

Double Economy Room with No Ac

Refund & reschedule not allowed

22.0m², 2 guests, 1 double

Total (1 Room, 1 night)

USD 9.47

(after taxes: USD 11)

Economy Room with Double Bed

Bedroom 1Bedroom 1
Bedroom 2Bedroom 2
Bedroom 3Bedroom 3
Bedroom 4Bedroom 4
Bedroom 5Bedroom 5
Bathroom 6Bathroom 6
Bathroom 7Bathroom 7
1/7

22m²

Double Economy Room with No Ac

Refund & reschedule not allowed
2 Guest

2 Guest

Breakfast not included

Wi-Fi

Only 1 rooms left!

Standard Room with Queen Bed

Bedroom 1Bedroom 1
Bedroom 2Bedroom 2
Bedroom 3Bedroom 3
Bedroom 4Bedroom 4
1/4

20m²

AC

AC

Queen Standard Room

Refund & reschedule not allowed
2 Guest

2 Guest

Breakfast not included

Wi-Fi

Only 1 rooms left!

Family Room with Single Bed

ExteriorExterior
Others 2Others 2
Others 3Others 3
Scenery 4Scenery 4
Scenery 5Scenery 5
Scenery 6Scenery 6
Scenery 7Scenery 7
1/7

30m²

Single Family Room

Refund & reschedule not allowed
4 Guest

4 Guest

Breakfast not included

Wi-Fi

Only 2 rooms left!

Standard Room with Double Bed

BedroomBedroom
1/1

16m²

AC

AC

Double Standard Room with Ac

Refund & reschedule not allowed
2 Guest

2 Guest

Breakfast not included

Wi-Fi

Only 3 rooms left!

Superior Room with Queen Bed

Bedroom 1Bedroom 1
Bedroom 2Bedroom 2
OthersOthers
BathroomBathroom
Dining RoomDining Room
1/5

24m²

AC

AC

Queen Superior Room

Refund & reschedule not allowed
2 Guest

2 Guest

Breakfast not included

Wi-Fi

Only 1 rooms left!

Superior Room with Twin Bed

Bedroom 1Bedroom 1
Bedroom 2Bedroom 2
Bedroom 3Bedroom 3
Bathroom 4Bathroom 4
Bathroom 5Bathroom 5
Dining RoomDining Room
1/6

24m²

AC

AC

Twin Superior Room

Refund & reschedule not allowed
2 Guest

2 Guest

Breakfast not included

Wi-Fi

Only 1 rooms left!

Family Room with 2 Bedrooms, 1 Double Beds

Bedroom 1Bedroom 1
Bedroom 2Bedroom 2
Bedroom 3Bedroom 3
Bedroom 4Bedroom 4
BathroomBathroom
Dining RoomDining Room
Exterior 7Exterior 7
Exterior 8Exterior 8
1/8

32m²

AC

AC

Double Family Room

Refund & reschedule not allowed
6 Guest

6 Guest

Breakfast not included

Wi-Fi

Only 2 rooms left!

Standard Family Room with Double Bed

BedroomBedroom
1/1

20m²

AC

AC

1 Standard Family Room Cottage

Refund & reschedule not allowed
4 Guest

4 Guest

Breakfast not included

Wi-Fi

Only 1 rooms left!