1
Night
Pomelotel Jakarta, South Jakarta
Pomelotel Jakarta, South Jakarta
Pomelotel Jakarta, South Jakarta
Pomelotel Jakarta, South Jakarta
Pomelotel Jakarta, South Jakarta
+ 8 others
Hotel

Pomelotel Jakarta

Tebet, South Jakarta
Save 10%
202 people are viewing this
Starts from
IDR 379,800
per room per night

Reviews

Tiket
4.0
Good
From 270 reviews
The most helpful reviews
IW
23 Jun 2020 - Business Trip
3.2/5
Biasanya kalo dinas ke jakarta, nginep di pomelotel. Enak si di sana sarapan ya lengkap. Itu dulu Gara2 covid19, menu sarapan ga kayak dulu lagi. Cuma bisa milih nasi goreng atau roti. Ya semoga covid19 segera berlalu, jadi bisa staycation di pomelotel seperti dulu lagi.
Masih Duwikaput
21 Oct 2019 - Business Trip
4.6/5
Pomelotel salah satu hotel yg sering saya unakan bila ada perjalan pekerjaan ke kemterian, letak hotel yg dekat dgn kementerian juga harganya sangat terjangkau. Untuk mencari makan juga tidak sulit, hanya dgn ojek online seharga 5K sudah nyampe ketempat pusata jajanan dan makan.
AF
29 Mar 2022 - Solo Trip
5.0/5
Okee, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
GV
23 Mar 2022
5.0/5
Syahrul Albuchori
31 Jan 2022 - Business Trip
3.8/5
Semua Ok banget,staff sampe security nya ramah dan bener bener friendly bgt! Cuma 1,kolam renang nya dibersihin,itu pas saya nyebur beberapa lama baru keliatan dalemnya kotor bgt banyak getah2 kamboja pada rontok dikolam. Padahal semuanya udah GOOD bgt
Location
Jl. Dukuh Patra Raya No. 28, Kuningan Jakarta Selatan, Indonesia, 12870
maps
1
Night
AC
Wifi
Breakfast

Single/Twin Superior Room

Only 4 rooms left!
Breakfast not included
Wifi
1 Single / 2 Twin
2 Guests
21mΒ²
Save 10%
IDR 422.000
IDR 379.800
per room per night
6.647 tiket Points

Single/Twin Superior Room

Only 4 rooms left!
Breakfast (2 pax)
Wifi
1 Single / 2 Twin
2 Guests
21mΒ²
Save 10%
IDR 632.000
IDR 568.800
per room per night
9.954 tiket Points

Queen/Twin Superior Room with City View

Only 4 rooms left!
Breakfast not included
Wifi
1 Queen Bed / 1 Twin Bed
1 Guest
21.0mΒ²
Free WiFi, Free self parking
IDR 422.000
per room per night
3.165 tiket Points

Queen/Twin Superior Room with City View

Only 4 rooms left!
Breakfast (1 pax)
Wifi
1 Queen Bed / 1 Twin Bed
1 Guest
21.0mΒ²
Free WiFi, Breakfast buffet, Free self parking
IDR 632.000
per room per night
4.740 tiket Points

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Pomelotel Jakarta?
Pomelotel Jakarta is located at Jl. Dukuh Patra Raya No. 28, Kuningan Jakarta Selatan, Indonesia, 12870
What are the standard check-in & check-out times of Pomelotel Jakarta?
The standard check-in time at Pomelotel Jakarta is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Pomelotel Jakarta?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
Does Pomelotel Jakarta have a swimming pool?
Yes, Pomelotel Jakarta does have a swimming pool.
Facilities
Popular Facilities
tiket CLEAN
Swimming Pool
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Spa
Elevator
AC
Meeting Facilities
Accessible Facilities
Luggage Storage
Public Facilities
β€’
Air conditioning
β€’
Meeting facilities
β€’
Elevator/lift
β€’
Restaurant
β€’
Swimming Pool
β€’
Parking (Free)
Pets
β€’
No pets allowed
Hotel Services
β€’
Luggage storage
β€’
Newspaper stand
β€’
24-hour front desk
β€’
Dry cleaning/laundry service
β€’
Concierge services
Β 

Reviews

4.0
Good
From 270 reviews
Cleanliness
3.9
Facilities
3.9
Location
4.1
Service
3.9
Value for money
4.0
Couple Trip
37
Family Trip
23
Solo Trip
20
Trip with Friends
6
Business Trip
92
Medical Trip
9
Others
51
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo Trip
Family Trip
Couple Trip
Trip with Friends
Business Trip
Medical Trip
Others
Reviews with photos
IW
23 Jun 2020 - Business Trip
3.2/5
Biasanya kalo dinas ke jakarta, nginep di pomelotel. Enak si di sana sarapan ya lengkap. Itu dulu Gara2 covid19, menu sarapan ga kayak dulu lagi. Cuma bisa milih nasi goreng atau roti. Ya semoga covid19 segera berlalu, jadi bisa staycation di pomelotel seperti dulu lagi.
Masih Duwikaput
21 Oct 2019 - Business Trip
4.6/5
Pomelotel salah satu hotel yg sering saya unakan bila ada perjalan pekerjaan ke kemterian, letak hotel yg dekat dgn kementerian juga harganya sangat terjangkau. Untuk mencari makan juga tidak sulit, hanya dgn ojek online seharga 5K sudah nyampe ketempat pusata jajanan dan makan.
AF
29 Mar 2022 - Solo Trip
5.0/5
Okee, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
GV
23 Mar 2022 -
5.0/5
Syahrul Albuchori
31 Jan 2022 - Business Trip
3.8/5
Semua Ok banget,staff sampe security nya ramah dan bener bener friendly bgt! Cuma 1,kolam renang nya dibersihin,itu pas saya nyebur beberapa lama baru keliatan dalemnya kotor bgt banyak getah2 kamboja pada rontok dikolam. Padahal semuanya udah GOOD bgt
FR
02 Dec 2021 - Business Trip
5.0/5
Ok Ok Ok Ok Ok Ok Ok Ok Ok Ok Ok
HP
10 Sep 2021 - Business Trip
5.0/5
nyaman untuk staycation
AM
06 Aug 2021 - Solo Trip
5.0/5
Bagus bangettt sumpahhhhh
DL
03 Jun 2021 - Others
5.0/5
bestttttttt!!!!!!!!!!!
DS
29 May 2021 - Others
5.0/5
Okehhy bagus kok sepi hening
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.