POP! Hotel Festival Citylink - Bandung, Bandung
POP! Hotel Festival Citylink - Bandung, Bandung
POP! Hotel Festival Citylink - Bandung, Bandung
POP! Hotel Festival Citylink - Bandung, Bandung
POP! Hotel Festival Citylink - Bandung, Bandung
+ 18 others
Hostel

POP! Hotel Festival Citylink - Bandung

Babakan Ciparay, Bandung
This accommodation is clean, safe, and CHSE certified by the Ministry of Tourism and Creative Economy.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
3.8
Good
From 172 reviews
Tripadvisor
From 527 reviews
The most helpful reviews
DL
04 Jan 2021 - Couple
4.8/5
Kamar memadai, beraih, prpses check in cepat, protokol kesehatan nya dijalanin Satu kekurangannya, gak ada air panas buat bikin susu atau kopi, repot kalo yg bawa bayi atau yg suka ngopi, minimal di sediain dispenser di setiap lantai
Soni Lasmana
15 Dec 2020 - Family
3.8/5
udah sering nginep disini tapi tiap cek in selalu harus registrasi ulang. ditanya KTP dll, padahal dihotel lain tinggal tanda tangan aja. tolong siapkan dispenser dong, susah mau bikin pop mie pake nasi sama kupi. kan nginep di pop pengen hemat. atau sediain ketel dikamar.
SW
15 Mar 2020 - Solo
4.2/5
Hotel ok
WC
04 Feb 2020 - Family
5.0/5
Kamar hotel bersih, pelayanan sangat baik, ramah dan responsif, lokasi dekat kemana2 dan di samping hotel ada mall juga... Overall hotel ini sangat recommended...memuaskan... 😊👍
SM
03 Feb 2020 - Family
4.0/5
Senang dengan lokasinya yg menempel di mall, Memudahkan kami mencari makan, salon dan keperluan yg tertinggal di jakarta Hanya perlu diperhatikan, handuk2nya harus ganti dgn yg baru, flush wc sudah di besarkan kerannya tetap kurang mantab Harusnya Tetap ada mug dan teko di kamar Koordinasi antara bag receptionist dan bag cleaning service harus lebih terkoordinir
Location
Jl. Peta No.241, Suka Asih, Bojongloa Kaler, Kota Bandung, Jawa Barat 40323, Indonesia
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of POP! Hotel Festival Citylink - Bandung?
POP! Hotel Festival Citylink - Bandung is located at Jl. Peta No.241, Suka Asih, Bojongloa Kaler, Kota Bandung, Jawa Barat 40323, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of POP! Hotel Festival Citylink - Bandung?
The standard check-in time at POP! Hotel Festival Citylink - Bandung is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in POP! Hotel Festival Citylink - Bandung?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • InDOnesia CARE
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
Does POP! Hotel Festival Citylink - Bandung have a swimming pool?
Yes, POP! Hotel Festival Citylink - Bandung does have a swimming pool.
Faciliies
Popular Facilities
InDOnesia CARE
tiket CLEAN
Swimming Pool
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Spa
Elevator
AC
Fitness Center
Airport Transfer
Meeting Facilities
Wheelchair Access
Sports, Spa & Recreations
Television in common areas
Fitness
Fitness facilities
Outdoor pool
Garden
Pets
Pets not allowed
No pets allowed
No pets or service animals allowed
Pets allowed
Cleaning Services
Cleaning products
 

Reviews

3.8
Good
From 172 reviews
Cleanliness
3.9
Facilities
3.7
Location
4.0
Service
3.7
Value for money
3.9
Couple
34
Family
49
Solo
82
Group
7
Vacation
85
Business
30
Others
57
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
DL
04 Jan 2021 - Couple
4.8/5
Kamar memadai, beraih, prpses check in cepat, protokol kesehatan nya dijalanin Satu kekurangannya, gak ada air panas buat bikin susu atau kopi, repot kalo yg bawa bayi atau yg suka ngopi, minimal di sediain dispenser di setiap lantai
Soni Lasmana
15 Dec 2020 - Family
3.8/5
udah sering nginep disini tapi tiap cek in selalu harus registrasi ulang. ditanya KTP dll, padahal dihotel lain tinggal tanda tangan aja. tolong siapkan dispenser dong, susah mau bikin pop mie pake nasi sama kupi. kan nginep di pop pengen hemat. atau sediain ketel dikamar.
SW
15 Mar 2020 - Solo
4.2/5
Hotel ok
WC
04 Feb 2020 - Family
5.0/5
Kamar hotel bersih, pelayanan sangat baik, ramah dan responsif, lokasi dekat kemana2 dan di samping hotel ada mall juga... Overall hotel ini sangat recommended...memuaskan... 😊👍
SM
03 Feb 2020 - Family
4.0/5
Senang dengan lokasinya yg menempel di mall, Memudahkan kami mencari makan, salon dan keperluan yg tertinggal di jakarta Hanya perlu diperhatikan, handuk2nya harus ganti dgn yg baru, flush wc sudah di besarkan kerannya tetap kurang mantab Harusnya Tetap ada mug dan teko di kamar Koordinasi antara bag receptionist dan bag cleaning service harus lebih terkoordinir
Anonymous
30 Dec 2017 - Solo
5.0/5
mhbkjgkjfvkjhfhfdkkjgjhgjhfdjhfcjhgfjhg
IF
22 Feb 2021 - Family
3.0/5
suasana nya nyaman dan bersih
Diki Haryadi
20 Feb 2021 - Group
3.0/5
kamar di hotel Haris, tapi ngga di kasih teh apalagi kopi seperti layaknya di kamar hotel, hanya 2 botol air.mineral 330 ml. ngga ada sendal, sabun alakadarnya.
MP
18 Feb 2021 - Solo
5.0/5
good bersih bagus nyaman
EA
12 Feb 2021 - Solo
3.0/5
josss mantap pelayan nya ramah"
3.5
From 527 reviews
Cleanliness
3.5
Rooms
3.5
Location
4.0
Service
3.5
Value
4.0
Couples
115
Family
170
Solo travel
38
Friends getaway
99
Business
83
Global819428
02 Dec 2020 -
Recommend budget Hotel for Family, Cheap but great, Cleanliness is good, strategic area, Wifi is good, maybe for Front Liner should be more cheer up will be perfect. Value Hot, Keep it up guys..💋🥰😍
arieffirmanto
29 Oct 2020 - Family
When you visited Bandung and need a place to sleep or take a rest, you may want to choose the Pop Hotel in Citylink. The hotel is relatively near Pasir Koja exit, and has an affordable price. What I like about this hotel: + Affordable price + Near highway access + Friendly staff Need to improve: - Water feels only warm (even in hot setting) - We can still hear sound (not much) coming from the outside room Overall, nice. Me and my family can take a rest and had a good sleep. So, in the next day we can enjoy Bandung in "full battery" again. :) Thanks, Pop Hotel.
56suryad
26 Sep 2020 - Friends getaway
pop hotel delivered the best experience to staycation. the staff (ferril) was very helpful. happy to stay in pop hotel. i will come to pop hotel if i want to visit bandung in the future. very recommended
272denisn
26 Sep 2020 - Couples
Kami dilayani staff Front Office, Gustiana. He very helpful. Terus Hotelnya terintegrasi dengan Mall. One stop Service lah. Deket juga ke tujuan wisata kuliner yang kami tuju. Well, for the place and service, I give 5 star for my expectation. Recommended 👍😊
astridhandayani
09 Mar 2020 -
We came to the hotel at midnight and their reception still welcoming us with warm welcome. This hotel use white and minimalist concept which is looking very clean. Not to mention the room, they are amazing with comfy bed and super clean bathroom. Keep up the good work!
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.