Posto Dormire Hotel, West Jakarta
Posto Dormire Hotel, West Jakarta
Posto Dormire Hotel, West Jakarta
Posto Dormire Hotel, West Jakarta
Posto Dormire Hotel, West Jakarta
+ 29 others
Hotel

Posto Dormire Hotel

Grogol Petamburan, West Jakarta
This accommodation is clean, safe, and CHSE certified by the Ministry of Tourism and Creative Economy.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
4.3
Good
From 1.002 reviews
Tripadvisor
From 145 reviews
The most helpful reviews
MA
26 Jul 2020 - Couple
3.6/5
Kelebihan: lokasi oke banyak tempat makan disekitarnya, kolam renang keren, sempet pesen ayam sambel matah, bisa dibilang murah dan rasanya cukup enak, desain kamarnya bagus, AC cukup dingin, kulkas dingin, ada meja dipojok bisa digunakan untuk kerja/wfh karena banyak stop kontak. Kekurangan: bed sheet masih kurang bersih, kita bersihkan dulu dengan tisu basah sebelum naik ke kasur, liat beberapa review orang tentang semut saya jg merasakan, yg paling agak disayangkan, kita menginap untuk 2 malam di hari kedua kita pergi dari hotel jam 10 pagi dan menyalakan tanda “make up room” akan tetapi kembali ke hotel jam 3 sore kamar belum dibersihkan.
YS
26 Apr 2020 - Solo
4.4/5
Semuanya ok untuk harga yang ditawarlan hanya saja wifi yang ditawarkan sangat lambat dan keesokan harinya saat check put baru diberitahukan kalau memang banyak yang mengeluh lambat krn sedang ada gangguan padahal sebelum mengibap saya sudah bertanya mengenai wifi dari hotel ini. Fyi, tujuan saya menginap untuk staycation krn wifi rumah mati dan harus wfh
Hengky Wardhana
25 Aug 2020 - Family
3.2/5
Malam pertama nginap disini, tengah malam sangat berisik sekali dentuman musik yg berada dilantai 10. Kamar saya di lantai 8. Peredam hotel kurang sekali. Ketika besoknya sy komplain maka malam selanjutnya dentuman musik udah mulai berkurang. Wifi kamar sangat buruk sekali. Suka hilang2 gtu. Kebersihan kamar kurang dan kamar mandi juga gtu. Di kamar mandi kadang ada bau rokok masuk. Selebihnya oke aja. Pelayanan cepat menanggapi masalah yg kita komplain.lokasi strategis di wilayah jakarta barat. Kuliner dekat hotel banyak.
Pranata Yassi
16 Jun 2020 - Couple
4.2/5
Pengalaman menginap yang menyenangkan, mulai dari kamar, area kebugaran, cafe, dan kolam renang yang unik. Semuanya baik.
LS
25 Mar 2020 - Couple
1.0/5
Tidak bisa refund, padahal sudah jelas karena alasan covid19.. sangat mengecewakan.. saya sudah berkali2 menginap disini sebenerny, tp karena kebijakan hotel yg saya anggap kurang bijaksana dg tamu yg ingin refund, saya tdk akan kembali ke posto dormire lg.. kapok uang hilang.. tdk bisa memposisikan diri dg keadaan yg terjadi skrg ini. Sekian.
Location
Jalan Dokter Susilo Raya No.3 RT.1/RW.3, Grogol, Grogol petamburan, Kota Jakarta Barat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 11450, Indonesia
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Posto Dormire Hotel?
Posto Dormire Hotel is located at Jalan Dokter Susilo Raya No.3 RT.1/RW.3, Grogol, Grogol petamburan, Kota Jakarta Barat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 11450, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of Posto Dormire Hotel?
The standard check-in time at Posto Dormire Hotel is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Posto Dormire Hotel?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • InDOnesia CARE
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
Does Posto Dormire Hotel have a swimming pool?
Yes, Posto Dormire Hotel does have a swimming pool.
Faciliies
Popular Facilities
InDOnesia CARE
tiket CLEAN
Swimming Pool
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Elevator
AC
Fitness Center
Meeting Facilities
Sports, Spa & Recreations
Fitness
Public Facilities
Air conditioning
Meeting facilities
Public WiFi
Elevator/lift
Swimming Pool
Restaurant
Parking (Free)
Pets
No pets allowed
 

Reviews

4.3
Good
From 1.002 reviews
Cleanliness
4.3
Facilities
4.3
Location
4.3
Service
4.3
Value for money
4.3
Couple
391
Family
231
Solo
301
Group
79
Vacation
726
Business
161
Medical
11
Others
104
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
MA
26 Jul 2020 - Couple
3.6/5
Kelebihan: lokasi oke banyak tempat makan disekitarnya, kolam renang keren, sempet pesen ayam sambel matah, bisa dibilang murah dan rasanya cukup enak, desain kamarnya bagus, AC cukup dingin, kulkas dingin, ada meja dipojok bisa digunakan untuk kerja/wfh karena banyak stop kontak. Kekurangan: bed sheet masih kurang bersih, kita bersihkan dulu dengan tisu basah sebelum naik ke kasur, liat beberapa review orang tentang semut saya jg merasakan, yg paling agak disayangkan, kita menginap untuk 2 malam di hari kedua kita pergi dari hotel jam 10 pagi dan menyalakan tanda “make up room” akan tetapi kembali ke hotel jam 3 sore kamar belum dibersihkan.
YS
26 Apr 2020 - Solo
4.4/5
Semuanya ok untuk harga yang ditawarlan hanya saja wifi yang ditawarkan sangat lambat dan keesokan harinya saat check put baru diberitahukan kalau memang banyak yang mengeluh lambat krn sedang ada gangguan padahal sebelum mengibap saya sudah bertanya mengenai wifi dari hotel ini. Fyi, tujuan saya menginap untuk staycation krn wifi rumah mati dan harus wfh
Hengky Wardhana
25 Aug 2020 - Family
3.2/5
Malam pertama nginap disini, tengah malam sangat berisik sekali dentuman musik yg berada dilantai 10. Kamar saya di lantai 8. Peredam hotel kurang sekali. Ketika besoknya sy komplain maka malam selanjutnya dentuman musik udah mulai berkurang. Wifi kamar sangat buruk sekali. Suka hilang2 gtu. Kebersihan kamar kurang dan kamar mandi juga gtu. Di kamar mandi kadang ada bau rokok masuk. Selebihnya oke aja. Pelayanan cepat menanggapi masalah yg kita komplain.lokasi strategis di wilayah jakarta barat. Kuliner dekat hotel banyak.
Pranata Yassi
16 Jun 2020 - Couple
4.2/5
Pengalaman menginap yang menyenangkan, mulai dari kamar, area kebugaran, cafe, dan kolam renang yang unik. Semuanya baik.
LS
25 Mar 2020 - Couple
1.0/5
Tidak bisa refund, padahal sudah jelas karena alasan covid19.. sangat mengecewakan.. saya sudah berkali2 menginap disini sebenerny, tp karena kebijakan hotel yg saya anggap kurang bijaksana dg tamu yg ingin refund, saya tdk akan kembali ke posto dormire lg.. kapok uang hilang.. tdk bisa memposisikan diri dg keadaan yg terjadi skrg ini. Sekian.
Mansur Mansur
12 May 2021 - Couple
5.0/5
Bagus..bersih..tenang..nyaman
Cahya Maidini
01 Feb 2021 - Family
5.0/5
Keren banget sih ini hotel , dari interior , fasilitas , staff nya ramah"bgt baik" bgt . Pokoknya gak nyesel nginep disini dan bakal balik lagi kesini❤️cuma menu makan sarapannya aja kurang banyak selebihnya ok, tempatnya nyaman bgt pokoknyaa👍
AW
05 Nov 2020 - Solo
4.0/5
Lebih baik rooftop cafe nya di buka :)
DK
04 Nov 2020 - Solo
3.0/5
hotelnya lumayan cozy
EP
29 Oct 2020 - Group
4.2/5
Kamarnya walaupun tidak terlalu luas tapi di design secara maksimal, suka sama interior kamar dan hotel secara keseluruhan. Bagi yg suka foto disini banyak spot fotonya yang ciamik 👍 Untuk sarapannya standard tidak kurang dan tidak lebih, baik menu, rasa maupun tampilan. Para petugasnya ramah. Namun saat minta piring baru datang 1,5jam kemudian 😔
4.5
From 145 reviews
Cleanliness
5.0
Rooms
4.0
Location
5.0
Service
4.5
Value
5.0
Couples
34
Family
34
Solo travel
14
Friends getaway
32
Business
24
Dinoet
01 Nov 2020 - Family
We enjoyed staying here, friendly staff , hygienic, location was perfect, clean room even though being small but it is excellent and surprisingly comfortable. I would definitely recommend this hotel to others.
rama09
03 Mar 2021 - Friends getaway
This hotel is situated close to Trisakti and some restaurants, and bit far from shopping centre such Citraland, Central Park, or TA. And I amazed at the many different types of art displayed, so unique and good interior concept and different with any hotels in Jakarta. Good staffs. The rooms are spacious with welcome greeting on the TV and a really good ambience but bad view. The room cleanliness is OK, well maintained with just basic equipment in the room. Bathroom is separated by glass wall and door (PS : it doesn't have a lock key). and covered by sandblast and curtain and washbin on the bedroom. Breakfast, just adequate, variety from the menu is OK but I understand it because pandemic issue. The service is good with the staff always remember us about health protocols, and using the mask when you take some food in public area/buffet. Posto has skylounge, located on the rooftop, but you can't go there before 6pm and you must ask staffs if you want to access the lounge (I think the lounge is semi private, because I can't press the "skylounge" floor on the lift). The skylounge was impeccable and beautiful concept, it feels like you ride a ship with a view, really like it. I think the swimming pool is great and marvellous concept, but sadly we can't use it because pandemic, including gym. The parking area is not so huge so don't be surprised if the parking area is crowded to street. The hotel has implemented health protocol and comforting and with the reasonable price I highly recommend this hotel.
pu3mf91
26 Oct 2020 - Couples
We celebrated our wedding on 24th Oct, we had a quick honey moon staycation here, overall the room very unique,cozy, simple and esthetic. The staff who assisted us, Mas Aldo (if i'm not mistaken) in FO team was Helpful and Nice Person. We will come back to Posto Dormire next time ❤😍
StalloneT
21 Dec 2020 -
Decided to have a short staycation here, nestled in Grogol area, the location is very strategic, near Busway TransJakarta bus stop (RS Sumber Waras and Grogol Terminal also). Surrounding neighborhood offers many restaurants, cafes, coffee shops, and mini marts if you need to do snacking and mineral water. I was impressed by the interior, hotel lobby might be small but it's adorned by the comfy sofas, antique furniture with brown and dark color scheme to enhance the rustic atmosphere. The main scenery at the lobby is the floating see-through swimming pool upstairs. Yup the swimming pool located on the upstairs floor is visible through the lobby as you can see through the clear glass. There's a mini fitness center by the swimming pool too. Checking in was fast so we rushed to the room, room offers a rustic feeling, clean, modern, yet very minimalist and compact. Bed was really comfy and size is large, air conditioner is also adjustable to your convenient and was really cool. Television only offers a small amounts of channel but who still watches television nowadays? lol The bathroom is small yet compact, there's only one door to separate the bidet and the shower room. The sink is located outside the bathroom near the cupboard where you hang clothes. So effective and efficient for this kinda small room. I also notice you can choose the music to your room bell, you can change to your liking and can start listening the music one by one, it's pretty fun lol. Ok about the breakfast, it's pretty decent, not so many options but decent. Only a few local food like steamed rice, fried noodle, Balinese chicken, and urap. The rest was like egg station, salad bar, bread station, cereal, coffee, and tea and all you can eat instant noodle station. Taste was also so-so and passable nothing stood out but I still enjoyed it. Staff was fast and served us good. The whole experience was really pleasant and I'd like to be back here again, so impressive boutique hotel!
timotiusc860
17 Feb 2021 - Family
It's my first time staying in this hotel but everything was simply awesome! I'd like to express my greatest gratitude for Mr. Johanes and the crews at Nominous Sky Bar for performing extra milestone towards me. They're super warm and the service was 10/10.
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.