Pullman Ciawi Vimala Hills Resort Spa and Convention, Bogor
Pullman Ciawi Vimala Hills Resort Spa and Convention, Bogor
Pullman Ciawi Vimala Hills Resort Spa and Convention, Bogor
Pullman Ciawi Vimala Hills Resort Spa and Convention, Bogor
Pullman Ciawi Vimala Hills Resort Spa and Convention, Bogor
+ 145 others
Hotel

Pullman Ciawi Vimala Hills Resort Spa and Convention

Megamendung, Bogor
Don't worry! This place added extra measures to ensure the cleanliness.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
4.5
Fantastis
From 213 reviews
Tripadvisor
From 1.059 reviews
The most helpful reviews
ED
13 Jun 2020 - Couple
4.2/5
Pullman adalah Hotel dari Accor Group. Tidak Pernah mengecewakan menginap di Pullman daerah manapun...
Mohammad Naufal Alvira
21 Mar 2020 - Family
5.0/5
Tujuan dari saya menginap di hotel ini karna ingin merayakan sedikit ulangtahun istri saya. Sejak awal receptionist dengan mas Kukuh yang sudah memulai percakapan dengan baik dan membantu untuk sedikit surprise bersama mba Rani yang mengantarkan birthday cake ke kamar. Keseluruhan dari hotel ini sangat baik dan bagus, dari kualitas, makanan, kerapihan, kebersihan dan keramah tamahan karyawannya, khususnya mas "Kukuh". Akan datang lagi untuk berliburan di lain hari ke hotek Pullman Vilamas Hills ini. Thank You
romi setiawan
14 Mar 2020 - Family
5.0/5
Hotel nya bersih.. suasana nya keren.. staff nya jg ramah.. makan pagi menu western 👍.. rekomended liburan keluarga dan newly wed..
KR
21 Feb 2020 - Couple
4.0/5
Lokasinya emang buat staycation sih, susah mau kemana-mana. Tempat makan pun terbatas. Tapi ya namanya juga resort kan yah... ya gitu. Adem dan ngademin Soal housekeeing, banyak banget piring-piring bekas makan yg ditaroh di luar kamar oleh tamu dan gak langsung diberesin sama petugas hotelnya. Sampai di hari berikutnya pun, masih ada tuh piring-piring
EL
15 Nov 2020 - Family
3.6/5
Protokol covid 19 nya so far bagus. Pegawai nya ramah2 dan helpful. Thk God dapet kamar view gunung (separoh) dan infinity pool pdhl ga expect apa2 krn beli deluxe room yang dapet harga MAHAL. Diatas standar deluxe room pullman ciawi. Ternyata ada harga ada rupa. Kalo gak mah sy udh complain habis2an haha harga muahal bahkan lbh mahal dr hotel bintang lima jkt. Bfast full dan TBH ga worthy banget sarapan Pullman kayak gitu. Jauh bgt sama Pullman Thamrin 😃 fasiltas nya disini sih Bagus buat anak2. Saran buat yg ga bawa anak2 mendingan di villa nya aja lbh peacefull
Location
Jl Puncak Raya Simpang Gadog Megamendung
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
15:00
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Description

FAQ
What is the address of Pullman Ciawi Vimala Hills Resort Spa and Convention?
Pullman Ciawi Vimala Hills Resort Spa and Convention is located at Jl Puncak Raya Simpang Gadog Megamendung
What are the standard check-in & check-out times of Pullman Ciawi Vimala Hills Resort Spa and Convention?
The standard check-in time at Pullman Ciawi Vimala Hills Resort Spa and Convention is starting from 15:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Pullman Ciawi Vimala Hills Resort Spa and Convention?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
  • 24-Hour Front Desk
Does Pullman Ciawi Vimala Hills Resort Spa and Convention have a swimming pool?
Yes, Pullman Ciawi Vimala Hills Resort Spa and Convention does have a swimming pool.
Faciliies
Popular Facilities
tiket CLEAN
Swimming Pool
Wifi
Parking
24-Hour Front Desk
Spa
Elevator
Fitness Center
Sports, Spa & Recreations
Spa treatment room(s)
Golf course on site
Garden
Turkish bath/Hammam
Game room
24-hour fitness facilities
Children's pool
Full-service spa
Public Facilities
Terrace
Elevator/lift
Designated smoking areas (fines apply)
Porter/bellhop
Designated smoking areas
Free newspapers in lobby
Hotel Services
Luggage storage
Wedding services
Express check-in
Bicycle hire service
24-hour front desk
Dry cleaning/laundry service
Express check-out
Multilingual staff
Concierge services
 

Reviews

4.5
Fantastis
From 213 reviews
Kebersihan
4.5
Fasilitas
4.6
Lokasi
4.6
Layanan
4.3
Kepantasan harga
4.2
Pasangan
27
Keluarga
168
Solo
10
Grup
8
Liburan
208
Bisnis
3
Medis
1
Lainnya
1
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
ED
13 Jun 2020 - Couple
4.2/5
Pullman adalah Hotel dari Accor Group. Tidak Pernah mengecewakan menginap di Pullman daerah manapun...
Mohammad Naufal Alvira
21 Mar 2020 - Family
5.0/5
Tujuan dari saya menginap di hotel ini karna ingin merayakan sedikit ulangtahun istri saya. Sejak awal receptionist dengan mas Kukuh yang sudah memulai percakapan dengan baik dan membantu untuk sedikit surprise bersama mba Rani yang mengantarkan birthday cake ke kamar. Keseluruhan dari hotel ini sangat baik dan bagus, dari kualitas, makanan, kerapihan, kebersihan dan keramah tamahan karyawannya, khususnya mas "Kukuh". Akan datang lagi untuk berliburan di lain hari ke hotek Pullman Vilamas Hills ini. Thank You
romi setiawan
14 Mar 2020 - Family
5.0/5
Hotel nya bersih.. suasana nya keren.. staff nya jg ramah.. makan pagi menu western 👍.. rekomended liburan keluarga dan newly wed..
KR
21 Feb 2020 - Couple
4.0/5
Lokasinya emang buat staycation sih, susah mau kemana-mana. Tempat makan pun terbatas. Tapi ya namanya juga resort kan yah... ya gitu. Adem dan ngademin Soal housekeeing, banyak banget piring-piring bekas makan yg ditaroh di luar kamar oleh tamu dan gak langsung diberesin sama petugas hotelnya. Sampai di hari berikutnya pun, masih ada tuh piring-piring
EL
15 Nov 2020 - Family
3.6/5
Protokol covid 19 nya so far bagus. Pegawai nya ramah2 dan helpful. Thk God dapet kamar view gunung (separoh) dan infinity pool pdhl ga expect apa2 krn beli deluxe room yang dapet harga MAHAL. Diatas standar deluxe room pullman ciawi. Ternyata ada harga ada rupa. Kalo gak mah sy udh complain habis2an haha harga muahal bahkan lbh mahal dr hotel bintang lima jkt. Bfast full dan TBH ga worthy banget sarapan Pullman kayak gitu. Jauh bgt sama Pullman Thamrin 😃 fasiltas nya disini sih Bagus buat anak2. Saran buat yg ga bawa anak2 mendingan di villa nya aja lbh peacefull
Melita Sutjiady
04 Sep 2020 - Family
4.0/5
Tempatnya cerah, rindang, jauh dari keramaian. Luas banget dan fasilitasnya super duper lengkap. Sayang saya orangnya buta arah, jadi sempet salah2 jalan gitu. Haha..
Mirza Arzialdy
08 Jul 2020 - Family
5.0/5
Di saat masih PSBB transisi, anak2 tetap bisa beraktivitas yg terjadwal dari hotel selain berenang, namun teens club harusnya benar2 ada petugas yg standby untuk memastikan kebersihan tiap anak yg keluar masuk, sebelum dan sesudah memegang console atau permainan, meski memang sdh disediakan sanitizer. Kamar sangat bersih, dan telah disanitasi 24 jam sebelumnya tanpa ada yg checkout di hari kita checkin, jadi menguntungkan pengunjung dapat early checkin dan late checkout. Breakfast buffet juga dilayani oleh server/chef sehingga pengunjung tidak mendekat dan mengambil sajian sendiri.
SK
17 Mar 2020 - Family
4.0/5
Views
Mahasti Widiandita
10 Feb 2020 - Family
4.6/5
Pullman Ciawi ini semua bilang recommended bgt utk keluarga,,akhirnya dlm rangka anniversary kita ke sini sekeluarga. Daaaann yup, fasilitasnya oke bgt buat keluarga.lengkaaaaap.. Ada playground outdoor , ada kids club indoor, ada teens club juga, ruang karaoke yang malem itu dipake buat movie night, ada e bike, e scooter, segaway, dannn tiap hari ada aktivitas seru buat anak2.. kita join yg buggy tour kasih makan rusa dan bebek. Seruuuu. Kamarnya juga guedeeee.. ga berasa sempit, plus ada balkon...kolam renang ada 2 sisi, 2 2nya seru, besar, bagus lah. Breakfast top bgt, lengkaaap.. Salah satu kekurangan cuma di wing yang ada teens room itu ada bau ga sedap seperti bau got, tiap ke kamar lewat situ kecium, sayang bgt kaaan di hotel sekelas ini ada bau got.. Bisa jadi krn saat itu hujan mulu jadi ada bau2 ga sedap entah buangan dari mana, smoga bisa dihilangkan baunya ya
DS
17 Aug 2020 - Family
4.4/5
So happy to spent the whole weekend with my family here. Eventho they close some facilities due to covid19, but they have many attractions to see and path for walking/running, so it was fine! But i had a little disappointed moment with “too noisy neighbor” on day 2, like really really noisy! They did karaoke until midnight. Lucky i was so tired and my baby too, so we easily fall to sleep, but i woke couple times because of them. And not forget to mention about standard breakfast also, with 5 stars hotel like pullman i was expecting better breakfast.
5.0
From 1.059 reviews
Cleanliness
4.5
Rooms
4.5
Location
4.5
Service
4.5
Value
4.5
Couples
102
Family
666
Solo travel
12
Friends getaway
92
Business
79
Yunisyah54
19 Jan 2021 - Family
Nice hotel. Good ambiance. Great view and environment. Good food and friendly staff. Especially team damar Mba elin, mba Lina dan mba ica. Absolutely will come back again for another short trip just go get out from jakarta
ryankenny4life
18 Jan 2021 -
Our family fell in love with this hotel, after enjoying our 6 days staycation here.. Greeted very well and warm from security and reception. Health protocol is strictly maintained at this hotel. This makes me feel safe. The rooms are very clean, so tidy and really comfy. At first, we only wanted to stay for 2 nights, but we're very hard to check out, especially for the kids. They really sad and don't want to go home. But I also feel the same. Why? because the Facilities & Entertainment activities are soo much, soo exciting. Specially the activities for ourchildren are very interesting and its too hard to miss that everyday 🤭 Entertainment Teams are also very kind, welcoming and friendly with children. There are Dita, Mita, Andi, Matheos, Jamal & Andes. Specially for Juda. He is one of Favorite Crew for my kiddos . So funny and really entertaining us. Hahaha.. (We'll comeback soon Mr.Juda.. to harvest our plants.. :D ) And for Ms.Pena from SalakResto, thankyou so much for latte art class.. first experience that make me happy.. sarangheyo 😍 Onething thats difficult to pass everyday is Breakfast..!! Every 6 am, my husband and I try to get up early to enjoy breakfast, while waiting for the kiddos to be ready @ Zoomtime. My Fav menu is Jamu Segar Bugar, sauteed mushrooms & beefbacon.. OMG i really miss that now.. 😋 And I would like to thank you for Ms.Elin from Damar resto. She really helped me provide some information about hotels, facilities or other things. There are Dena, Regi & all the Damar resto crew who are humble and serve well. GoodJob 🥰 Finally, We have fun & unforgettable staycation at the beginning of 2021. Thankyou Pullman Ciawi.. We'll be back there soon. And I highly recommend this hotel as the No.1 hotel in Bogor with many interesting things in it. We hope that you will always maintain of every good thing you have now, and fix some of the things that you feel need to be even better. God Bless you everyday 😍
Mndjulia
18 Jan 2021 - Family
I stay on jan 17th for 1 night. It was really pleasant. Check in was easy and quick, shoutout to Atin who assist me from the moment i step in the lobby to the room. Service was superb. About 80% staff i passed on the corridor or met greets, including the gardener when i took a stroll in the next morning. Its big and i kinda lost and found the restaurant. So i decided to take bfast then. The staffs there were really nice, i counted 3 person came to my table, ask hows the food and chit chat. One of them i remember named lina, perhaps? Too bad i just found out they have class like yoga, pilates, etc on the last minute. But i will definitely come back!
titak2018
18 Jan 2021 - Family
i was really happy to stay here..friendly staff while check in, also at the Damar resto especially Marlina the supervisor. She really knows how to treat the guest. It has good ambience too and the facility was complete. My daughter really love the pool..Thanx you for the hospitality ❤️
yanny-go
18 Jan 2021 - Family
This hotel has very good service and deserve for excellent rating . Mba elin as a gro are very helpful and care with our needs . Keep up with the good work . Damar team very friendly and nice also mba liba .
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.