1
Night
Quest Hotel Balikpapan by ASTON, Balikpapan
Quest Hotel Balikpapan by ASTON, Balikpapan
Quest Hotel Balikpapan by ASTON, Balikpapan
Quest Hotel Balikpapan by ASTON, Balikpapan
Quest Hotel Balikpapan by ASTON, Balikpapan
+ 17 others
Hotel

Quest Hotel Balikpapan by ASTON

South Balikpapan, Balikpapan
This accommodation is clean, safe, and CHSE certified by the Ministry of Tourism and Creative Economy.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
4.1
Good
From 212 reviews
The most helpful reviews
Kurniadi Pramono
29 Jan 2021 - Solo
5.0/5
kamar mandi terawat, laundry bersih dan tepat waktu.
intan zachrotul qotimah
11 Jan 2021 - Solo
5.0/5
oke banget pokonya wkwk
KH
26 Dec 2020 - Family
5.0/5
jadi cerita begini, kami sekeluarga merencanakan untuk pergi ke pantai, namun pantainya ditutup. alhamdulillahnya kami bisa menginap di hotel quest... terima kasih ya allah... tamat
Wida Yanti
21 Oct 2020 - Family
4.0/5
kamarnya nyaman, bersih, dan tenang,, senang banget tidur di hotel ini,, jadi pilihan dech 👍👍
Wiga Enanti
29 Jun 2020 - Couple
5.0/5
Hotelnya nyaman bersih
Location
Jl. Jenderal Sudirman. BalikpapanSuper Blok no. H 11
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Quest Hotel Balikpapan by ASTON?
Quest Hotel Balikpapan by ASTON is located at Jl. Jenderal Sudirman. BalikpapanSuper Blok no. H 11
What are the standard check-in & check-out times of Quest Hotel Balikpapan by ASTON?
The standard check-in time at Quest Hotel Balikpapan by ASTON is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Quest Hotel Balikpapan by ASTON?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • InDOnesia CARE
  • tiket CLEAN
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
Facilities
Popular Facilities
InDOnesia CARE
tiket CLEAN
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Elevator
AC
Airport Transfer
Meeting Facilities
Public Facilities
Smoking room
Air conditioning
Public WiFi
Elevator/lift
Restaurant
Designated smoking areas
Parking (Free)
Pets
No pets allowed
Hotel Services
Luggage storage
24-hour front desk
Dry cleaning/laundry service
Concierge services
Currency exchange
 

Reviews

4.1
Good
From 212 reviews
Cleanliness
4.1
Facilities
4.0
Location
4.4
Service
4.1
Value for money
4.1
Couple
39
Family
90
Solo
73
Group
10
Vacation
114
Business
59
Medical
6
Others
33
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
Kurniadi Pramono
29 Jan 2021 - Solo
5.0/5
kamar mandi terawat, laundry bersih dan tepat waktu.
intan zachrotul qotimah
11 Jan 2021 - Solo
5.0/5
oke banget pokonya wkwk
KH
26 Dec 2020 - Family
5.0/5
jadi cerita begini, kami sekeluarga merencanakan untuk pergi ke pantai, namun pantainya ditutup. alhamdulillahnya kami bisa menginap di hotel quest... terima kasih ya allah... tamat
Wida Yanti
21 Oct 2020 - Family
4.0/5
kamarnya nyaman, bersih, dan tenang,, senang banget tidur di hotel ini,, jadi pilihan dech 👍👍
Wiga Enanti
29 Jun 2020 - Couple
5.0/5
Hotelnya nyaman bersih
S
13 Feb 2020 - Solo
5.0/5
Hotel ini bersampingan dengan mall, jd kalo mau shopping dan cari makanan enak lah ya, stay di hotel ini 2 malam, tp malam pertama dapet kamar yang kamar mandinya ga enak baunya, setelah komplain dipindahin ke kamar yg better, yang pasti saya suka dengan resepsionisnya help full banget dan ramaah banget (my appreciate utk mas resepsionis yg agak putih sy lupa namanya, pelayanannya super diatas rata2 keren), proses chek ini chek out cepat, so over all... hotel ini enak lah buat nginap, kalo ke balikpapan pasti sy tetap kesini sih :)
Haedar Umar
27 Jan 2020 - Group
5.0/5
Kamarnya bersih, pengawainya ramah, lokasinya strategis
AP
13 Oct 2019 - Family
4.6/5
mantap dan bikin betah
M
13 Jun 2019 - Family
4.6/5
Banyak hotel yang menawarkan harga sama namun dengan fasilitas yg lebih lengkap, misal: kolam renang, bath tub. Namun karena lokasinya di kawasan mall jadi agak sepadan harganya.
HH
16 Sep 2021 - Solo
4.6/5
mantab,, deket pusat perbelanjaan,, bersih,, tenang,, comfort dan free parking
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.