1
Night
RedDoorz Apartment @ Padina Soho and Residence, Tangerang
RedDoorz Apartment @ Padina Soho and Residence, Tangerang
RedDoorz Apartment @ Padina Soho and Residence, Tangerang
RedDoorz Apartment @ Padina Soho and Residence, Tangerang
RedDoorz Apartment @ Padina Soho and Residence, Tangerang
+ 9 others
Aparthotel

RedDoorz Apartment @ Padina Soho and Residence

Batuceper, Tangerang
6 people are viewing this
Starts from
IDR 235,600
per room per night

Reviews

Tiket
4.1
Good
From 51 reviews
The most helpful reviews
Rizky Adi Pratama
02 Jan 2021 - Couple
4.6/5
kerennnnnnnnnnnnnnnn
Budi Santoso
20 Sep 2020 - Couple
4.2/5
Ada beberapa room yg emang baguus banget semua serba baru dan berfungsi normal. , dan ada pula yg biasa aja bahkan beberapa sudah tidak berfungsi normal. padahal terlihat baru.
Bintang Sigiro
28 Aug 2020 - Couple
2.2/5
Fasilitas buruk banget sumpah, kemudian memakai jaminan segala, sistem nya ribet, mohon maaf karna saya check in itu pas malem banget jadi udah ngantuk,capek, stress, Tapi fasilitas nya memang parah sih, wifi,tv mati semua
NH
21 Aug 2020 - Couple
4.6/5
Lumayan bgs dan bersih, semoga selalu ada harga promo
CT
02 Jan 2022 - Couple
5.0/5
Untuk bermalam sudah oke, ada hot shower juga.. Untuk sprei dan selimutnya yg masih kurang karna waktu mau digunakan ternyata kotor di tempat tertentu.
Location
Jl. Daan Mogot No.387, RT.006/RW.001, Kb. Besar, Kec. Batuceper, Kota Tangerang, Banten 15122, Indonesia
maps
1
Night
AC
Non-smoking room
Wifi
Pay at Hotel
Free Cancellation

1 Bedroom Aparthotel

Breakfast not included
Wifi
1 double bed
1 Guest
26m²
IDR 235.600
per room per night
1.767 tiket Points

1 Bedroom Aparthotel

Breakfast not included
Wi-Fi
1 double bed
1 Guest
26m²
Early Booking Saver. Price includes 7% discount!
IDR 269.404
IDR 248.941
per room per night
1.867 tiket Points

1 Bedroom Aparthotel

Breakfast not included
Wi-Fi
1 double bed
1 Guest
26m²
Pay at Hotel
Limited Time Offer. Price includes 5% discount!
IDR 281.992
IDR 267.375
per room per night
0 tiket Points
See more rooms (1)

1 Standard Room Aparthotel

Breakfast not included
Wifi
1 Double
2 Guests
16m²
Free Cancellation
Promo RedDoorz
IDR 420.500
IDR 420.499
per room per night
7.359 tiket Points

1 Standard Room Aparthotel

Breakfast not included
Wifi
1 Double
2 Guests
16m²
Free Cancellation
Promo RedDoorz
IDR 420.500
IDR 420.499
per room per night
7.359 tiket Points

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of RedDoorz Apartment @ Padina Soho and Residence?
RedDoorz Apartment @ Padina Soho and Residence is located at Jl. Daan Mogot No.387, RT.006/RW.001, Kb. Besar, Kec. Batuceper, Kota Tangerang, Banten 15122, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of RedDoorz Apartment @ Padina Soho and Residence?
The standard check-in time at RedDoorz Apartment @ Padina Soho and Residence is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in RedDoorz Apartment @ Padina Soho and Residence?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
  • AC
Does RedDoorz Apartment @ Padina Soho and Residence have a swimming pool?
Yes, RedDoorz Apartment @ Padina Soho and Residence does have a swimming pool.
Facilities
Popular Facilities
tiket CLEAN
Swimming Pool
Wifi
Parking
AC
Public Facilities
Terrace
Air conditioning
Elevator/lift
Swimming Pool
Parking (Free)
Pets
No pets allowed
Hotel Services
24-hour front desk
 

Reviews

4.1
Good
From 51 reviews
Cleanliness
4.2
Facilities
4.1
Location
4.1
Service
4.1
Value for money
4.1
Couple
27
Family
11
Solo
11
Group
2
Vacation
32
Business
6
Medical
2
Others
11
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
Rizky Adi Pratama
02 Jan 2021 - Couple
4.6/5
kerennnnnnnnnnnnnnnn
Budi Santoso
20 Sep 2020 - Couple
4.2/5
Ada beberapa room yg emang baguus banget semua serba baru dan berfungsi normal. , dan ada pula yg biasa aja bahkan beberapa sudah tidak berfungsi normal. padahal terlihat baru.
Bintang Sigiro
28 Aug 2020 - Couple
2.2/5
Fasilitas buruk banget sumpah, kemudian memakai jaminan segala, sistem nya ribet, mohon maaf karna saya check in itu pas malem banget jadi udah ngantuk,capek, stress, Tapi fasilitas nya memang parah sih, wifi,tv mati semua
NH
21 Aug 2020 - Couple
4.6/5
Lumayan bgs dan bersih, semoga selalu ada harga promo
CT
02 Jan 2022 - Couple
5.0/5
Untuk bermalam sudah oke, ada hot shower juga.. Untuk sprei dan selimutnya yg masih kurang karna waktu mau digunakan ternyata kotor di tempat tertentu.
Ferry Thung
31 Dec 2021 - Solo
4.0/5
Room rapi n besih Dan ranjang nya empuk enak buat istirahat..Fasilitas cukup komplit..lokasi ok lah.. overall baik lah..bakal kembali lg
NS
10 Dec 2021 - Solo
3.8/5
Lumayan tempatnya ga jauh dari jalan raya
AO
29 May 2021 - Solo
2.0/5
sebenarnya bagus, cuma dari awal dibuat badmood. datang baik2 (keadaan capek naik kereta sempit2an 8 jam jogja-tangerang) eh sama security dibuat badmood (dateng cuma buat titip barang karena ada urusan lain) dan blm jam cek in tp sang security ngegas bgt hahaha. sama abg grab yg nganter saya dibilang gini, "kayak ga butuh sama customer yak" haha. yaudahlah, jadiin pengalaman aja. buat balik lagi kayanya gatau yaaa. masih badmood kebawa wkwk mungkin attitude karyawan (tanpa terkecuali) ditingkatkan lg yaa jd ga akan kecewa customer (bayar soalnya) wkwk sorry yaa buat review yg tdk menyenangkan ini aowkwk
Bagus Fahrul
17 Mar 2021 - Family
5.0/5
Fasilitas kurang lengkap
IS
11 Feb 2021 - Family
5.0/5
Bagus bersih wangi. Langganan deh
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.