1
Night
RedDoorz near Kejaksan Station Cirebon 3, Cirebon
RedDoorz near Kejaksan Station Cirebon 3, Cirebon
RedDoorz near Kejaksan Station Cirebon 3, Cirebon
RedDoorz near Kejaksan Station Cirebon 3, Cirebon
RedDoorz near Kejaksan Station Cirebon 3, Cirebon
+ 1 others
Hotel

RedDoorz near Kejaksan Station Cirebon 3

Kejaksan, Cirebon
Starts from
IDR 141,612
per room per night

Reviews

Tiket
3.3
Okay
From 15 reviews
The most helpful reviews
N
24 Aug 2021 - Couple
1.0/5
ga rekomen, petugas tdk ramah. dituduh belum bayar pas check in.
BN
08 May 2021 - Solo
3.8/5
agak susah masuk ke gang, pelayan an juga kurang , ya begitulah
JL
30 Mar 2021 - Couple
4.0/5
tempat dan kamar mandiny ok bersih jg, walau tembok dan plafon dipojokny agak berjamur but it's okay.
RP
19 Nov 2021 - Solo
3.8/5
sebelumnya ac nya udah dingin, sekarang water heaternya ga nyala 😅
KB
07 Nov 2021 - Couple
1.0/5
kurang propisional layanannya.
Location
Gg.Alewa Jl. Siliwangi No.2, Kesenden, Kec. Kejaksan, Kota Cirebon, Jawa Barat 45121
maps
1
Night
Non-smoking room
AC
Wifi

Standard Room

Breakfast not included
Wi-Fi
1 Guest
IDR 141.612
per room per night
1.062 tiket Points

Double Standard Room

Breakfast not included
Wifi
1 Double
2 Guests
16m²
Early Bird 10%
IDR 173.250
IDR 155.925
per room per night
2.729 tiket Points

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of RedDoorz near Kejaksan Station Cirebon 3?
RedDoorz near Kejaksan Station Cirebon 3 is located at Gg.Alewa Jl. Siliwangi No.2, Kesenden, Kec. Kejaksan, Kota Cirebon, Jawa Barat 45121
What are the standard check-in & check-out times of RedDoorz near Kejaksan Station Cirebon 3?
The standard check-in time at RedDoorz near Kejaksan Station Cirebon 3 is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in RedDoorz near Kejaksan Station Cirebon 3?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • Wifi
  • Parking
  • 24-Hour Front Desk
  • AC
Facilities
Popular Facilities
Wifi
Parking
24-Hour Front Desk
AC
Public Facilities
Air conditioning
Parking (Free)
Pets
No pets allowed
Hotel Services
24-hour front desk
 

Reviews

3.3
Okay
From 15 reviews
Cleanliness
2.7
Facilities
2.3
Location
2.7
Service
2.7
Value for money
2.7
Couple
1
Solo
2
Vacation
2
Others
1
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
N
24 Aug 2021 - Couple
1.0/5
ga rekomen, petugas tdk ramah. dituduh belum bayar pas check in.
BN
08 May 2021 - Solo
3.8/5
agak susah masuk ke gang, pelayan an juga kurang , ya begitulah
JL
30 Mar 2021 - Couple
4.0/5
tempat dan kamar mandiny ok bersih jg, walau tembok dan plafon dipojokny agak berjamur but it's okay.
RP
19 Nov 2021 - Solo
3.8/5
sebelumnya ac nya udah dingin, sekarang water heaternya ga nyala 😅
KB
07 Nov 2021 - Couple
1.0/5
kurang propisional layanannya.
YS
06 Nov 2021 - Solo
3.0/5
air panas gak berfungsi, tv masih analog, ac nya dingin kamar luas, kebersihan standard lainnya ok
A
18 Sep 2021 - Solo
3.0/5
kamar ok cuma pelayanannya kurang
Rizki Puja
29 Aug 2021 - Solo
4.0/5
ac nya kurang dingin sih hehehe
Nur Rohmah Utami
02 Jul 2021 - Family
2.4/5
Lokasi strategis, dekat stasiun. 5 menit naik mobil. dekat empal gentong krucuk juga.. mau ke alfa tinggal keluar gang jalan 5 menit udah nyampek. untuk fasilitasnya kurang, beda sama reddoorz lain.. air panasnya nggak nyala, keset nya gak ada jadinya basah kemana mana. keran wastafelnya rusak. bedcover nya gak ada. cuma ada selimut doang. kasurnya cuma di lapisi sprei. tempat sampahnya juga gak ada. odol sama sikat gigi nya cuman 1, padahal pesan kamar yang buat ber dua, tapi ini gak masalah sih karna biasanya juga nggak ke pakai sikat giginya. pelayanannya oke kok..
RF
20 May 2021 - Family
4.0/5
kamarnya sangat nyaman
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.