1
Night
RedDoorz Plus @ EcoHome Citra Raya Tangerang, Tangerang
RedDoorz Plus @ EcoHome Citra Raya Tangerang, Tangerang
RedDoorz Plus @ EcoHome Citra Raya Tangerang, Tangerang
RedDoorz Plus @ EcoHome Citra Raya Tangerang, Tangerang
RedDoorz Plus @ EcoHome Citra Raya Tangerang, Tangerang
+ 15 others
Apartment

RedDoorz Plus @ EcoHome Citra Raya Tangerang

Cikupa, Tangerang
Early Bird 10%
Starts from
IDR 431,145
per room per night

Reviews

Tiket
2.6
Okay
From 65 reviews
The most helpful reviews
Yohana Avila NawangW
14 Sep 2020 - Others
2.0/5
Hotel ini hanya punya 18 kamar di apartemen tsb. Kami kel besar krn ada acara booking 13 kamar tp.pelayanannya amat sangat tdk memuaskan semua kamar water heater mati, tv terpasang tp tdk bisa dinyalakan krn tdk ada saluran, wifi zonk. Mohon jgn ditulis ada Wifi klu mmg tdl ada. pembohongan publik
AP
24 Dec 2019 - Business Trip
2.0/5
This hotel just operated for several weeks. The new building is good. But the wall is very thin so you can freely hear your neighbourhood's sound from another room. Building is located in the new open area so there are a lot of flies, bugs, mosquitoes along the day. They don't cover the bathroom ventilation with insect screen. As a result, insects can go inside the room easily. Not a comfortable stay. I stayed for 2 nights but they didn't make my room up. Trash was still full. Soap was still empty. The worst thing is.... they are not ready with the wifi and cable tv. So they do fraud for declaring they had wifi and cable tv. So terrible!
YD
03 Nov 2021 - Business Trip
4.0/5
penginapan cukup okay untuk harganya
RS
28 Jul 2021 - Couple Trip
2.2/5
tv gk fungsi, gk ada antenanya
RJ
06 Apr 2021 - Couple Trip
4.0/5
seru pake banget hehe
Location
Komplek Citra Raya , Mekar Bakti, Panongan, Tangerang Banten 15710, Indonesia
maps
1
Night
AC
Free Cancellation
Non-smoking room
Wifi
"To ensure a smooth check-in process, please book this property in advance before the check-in time."

1 Bedroom Apartment

Breakfast not included
Wifi
1 Double
2 Guests
16m²
Free Cancellation
Early Bird 10%
IDR 479.050
IDR 431.145
per room per night
7.545 tiket Points

About Accommodation

Announcement
!
"To ensure a smooth check-in process, please book this property in advance before the check-in time."

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of RedDoorz Plus @ EcoHome Citra Raya Tangerang?
RedDoorz Plus @ EcoHome Citra Raya Tangerang is located at Komplek Citra Raya , Mekar Bakti, Panongan, Tangerang Banten 15710, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of RedDoorz Plus @ EcoHome Citra Raya Tangerang?
The standard check-in time at RedDoorz Plus @ EcoHome Citra Raya Tangerang is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in RedDoorz Plus @ EcoHome Citra Raya Tangerang?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • WiFi
  • Parking
  • AC
  • Free Parking
Facilities
Popular Facilities
tiket CLEAN
WiFi
Parking
AC
Free Parking
Living Room
Patio or Balcony
Accessible Facilities
Public Facilities
Terrace
Smoking Room
Air Conditioning
Sundeck
Designated smoking areas
Public WiFi
Living Room
Parking (Free)
Pets
No Pets Allowed
Health & Medical
tiket CLEAN
 

Reviews

2.6
Okay
From 65 reviews
Cleanliness
2.4
Facilities
2.3
Location
3.0
Service
2.7
Value for money
2.7
Couple Trip
17
Family Trip
7
Solo Trip
5
Trip with Friends
1
Business Trip
16
Medical Trip
1
Others
15
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo Trip
Family Trip
Couple Trip
Trip with Friends
Business Trip
Medical Trip
Others
Reviews with photos
Yohana Avila NawangW
14 Sep 2020 - Others
2.0/5
Hotel ini hanya punya 18 kamar di apartemen tsb. Kami kel besar krn ada acara booking 13 kamar tp.pelayanannya amat sangat tdk memuaskan semua kamar water heater mati, tv terpasang tp tdk bisa dinyalakan krn tdk ada saluran, wifi zonk. Mohon jgn ditulis ada Wifi klu mmg tdl ada. pembohongan publik
AP
24 Dec 2019 - Business Trip
2.0/5
This hotel just operated for several weeks. The new building is good. But the wall is very thin so you can freely hear your neighbourhood's sound from another room. Building is located in the new open area so there are a lot of flies, bugs, mosquitoes along the day. They don't cover the bathroom ventilation with insect screen. As a result, insects can go inside the room easily. Not a comfortable stay. I stayed for 2 nights but they didn't make my room up. Trash was still full. Soap was still empty. The worst thing is.... they are not ready with the wifi and cable tv. So they do fraud for declaring they had wifi and cable tv. So terrible!
YD
03 Nov 2021 - Business Trip
4.0/5
penginapan cukup okay untuk harganya
RS
28 Jul 2021 - Couple Trip
2.2/5
tv gk fungsi, gk ada antenanya
RJ
06 Apr 2021 - Couple Trip
4.0/5
seru pake banget hehe
IR
27 Jan 2021 - Couple Trip
2.2/5
TV tidak bisa, internet tidak bisa, seprai kotor
RY
14 Jan 2021 - Medical Trip
3.2/5
hanya lokasi saja yg membuat sy pilih tempat ini... bangunan bagus, tp kebersihan dan karyawannya sgt kurang ... harusnya lebih bagus drpada penginapa redoorz ri wilayah Serpong atau BSD lainnya padahal lokasi dan bangunan sudah sangat bagus dan kamar so so lah untuk harga demikian
Agam Surya Lesmana
02 Jan 2021 - Others
2.6/5
Bau, sprey kotor, anduk bekas orang tidak d cuci bau parah!!!!
yopi widianto
26 Sep 2020 - Business Trip
1.0/5
Receptionist tidak bisa dimintain tolong, sprei dan selimut ada noda, minta ganti selimut susah minta dibersihkan karna extend dibilang sudah tidak bisa padahal masih jam 12 siang .. waterheater tidak berfungsi . Ac mati saat waterheater dihidupkan , kabel berantakan , tv tdk bisa di setel .. tolong kalo kamar belum siap jangan dijual dulu .. yang paling parah saya datang jam 2 malam memang belum check in tp dikasih harga 250 rb sm receptionist nya jauh dr harga aplikasi pada saat itu ataupun kemarin nya .. sempat dblg 280 rb check out jam 10 pagi tapi. Gak ngerti apa maksudnya kenapa hrus checkout jam 10 pagi ?? Tp saya nego jadi 250 rb dan checkout jam 12 siang dengan modus nya dia pura2 menelpon owner padahal security yg di telpon si receptionist. Tolong manajer agar diberikan arahan jika ada tamu yang dtg tp blm booking pada saat tengah malam untuk tidak dipermainkan .. saya menginap 4 hari tp baru 1 kali kamar dibersihkan . .
MI
13 Jul 2020 - Couple Trip
2.8/5
setiap mau nyalain pemanas air listriknya mati, tvpun belum bisa nyala, dan dari segi kebersihan masih banyak debunya dikamar
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.