RedDoorz Plus near Haluoleo University, Kendari
RedDoorz Plus near Haluoleo University, Kendari
RedDoorz Plus near Haluoleo University, Kendari
RedDoorz Plus near Haluoleo University, Kendari
RedDoorz Plus near Haluoleo University, Kendari
+ 81 others
Hotel

RedDoorz Plus near Haluoleo University

Mandonga, Kendari

Reviews

Tiket
3.5
Good
From 67 reviews
Tripadvisor
From 1 review
The most helpful reviews
Mohammad Sabri Toding
01 Apr 2021 - Solo
5.0/5
Bagus hotenya. Dan tempat strategis
Gery A
26 Sep 2020 - Family
3.0/5
kurang dri segi room boy nya dan kebersihan kamar
Hilman Erwin Panggaja
22 Jul 2021 - Solo
3.0/5
oke sih untuk hotel solo
II
22 Jul 2021 - Couple
3.0/5
Over all oke, cuma agak berdebu tempat tidurnya, dan showernya tidak panas, tpi untuk harga oke sih
AR
20 Jul 2021 - Couple
4.0/5
mantap deh, buat yamg lain bisa coba sendiri
Location
Jl. DI Panjaitan No.339, Wundudopi, Baruga, Kota Kendari, Sulawesi Tenggara , Indonesia
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of RedDoorz Plus near Haluoleo University?
RedDoorz Plus near Haluoleo University is located at Jl. DI Panjaitan No.339, Wundudopi, Baruga, Kota Kendari, Sulawesi Tenggara , Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of RedDoorz Plus near Haluoleo University?
The standard check-in time at RedDoorz Plus near Haluoleo University is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in RedDoorz Plus near Haluoleo University?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Wifi
  • Parking
  • 24-Hour Front Desk
  • AC
Facilities
Popular Facilities
tiket CLEAN
Wifi
Parking
24-Hour Front Desk
AC
Public Facilities
Terrace
Air conditioning
Public WiFi
Smoke-free property
Living room
Parking (Free)
Pets
No pets allowed
Hotel Services
Dry cleaning/laundry service
Luggage storage
Multilingual staff
24-hour front desk
 

Reviews

3.5
Good
From 67 reviews
Cleanliness
3.4
Facilities
3.4
Location
3.7
Service
3.5
Value for money
3.6
Couple
9
Family
10
Solo
37
Group
11
Vacation
26
Business
27
Medical
3
Others
11
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
Mohammad Sabri Toding
01 Apr 2021 - Solo
5.0/5
Bagus hotenya. Dan tempat strategis
Gery A
26 Sep 2020 - Family
3.0/5
kurang dri segi room boy nya dan kebersihan kamar
Hilman Erwin Panggaja
22 Jul 2021 - Solo
3.0/5
oke sih untuk hotel solo
II
22 Jul 2021 - Couple
3.0/5
Over all oke, cuma agak berdebu tempat tidurnya, dan showernya tidak panas, tpi untuk harga oke sih
AR
20 Jul 2021 - Couple
4.0/5
mantap deh, buat yamg lain bisa coba sendiri
SN
18 Jul 2021 - Group
4.0/5
Kamar sangat kurang terawat, gipsum banyak yg ambrol, dan gagang kursi patah
MM
15 Jul 2021 - Family
2.8/5
kecewa banget.. pesan kamar yg deluxe, di kasih nya kamar yg biasa bkn kamar deluxe..
GERY A
15 Jul 2021 - Solo
2.0/5
Air nya sering mati alasannya air nga ngalir..
Erwinsyah
05 Jul 2021 - Solo
3.0/5
lumayan, tolong saat tamu datang pastikan kamar sudah di rapikan. sehingga tamu tidak perlu menunggu lagi. untuk yang lainnya sudah lumayan
MS
02 Jul 2021 - Solo
3.8/5
okay mantap Murah Lengkap Fasilitas
2.0
From 1 review
Couples
0
Family
0
Solo travel
1
Friends getaway
0
Business
0
Escape30507318501
10 Jul 2021 - Solo travel
Kamarnya pengap, AC nya juga udah berdebu dan berlumut, spray nya, bantal dan selimutnya dekil banget dan bernoda seperti nda dibersihkan kayak hotel esek-esek, di kamar mandinya sabunnya tidak ada dan toiletnya sdh rusak tapi bersih sih, televisinya juga yah chenelnya kurang banyak dan TV nya kayaknya sudah zaman dulu banget yah.
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.