1
Night
RedDoorz Plus near RSUD Majalengka, Majalengka
RedDoorz Plus near RSUD Majalengka, Majalengka
RedDoorz Plus near RSUD Majalengka, Majalengka
RedDoorz Plus near RSUD Majalengka, Majalengka
RedDoorz Plus near RSUD Majalengka, Majalengka
+ 6 others
Guest House

RedDoorz Plus near RSUD Majalengka

Majalengka, Majalengka
Early Bird 12%
Starts from
IDR 176,000
per room per night

Reviews

Tiket
3.6
Good
From 48 reviews
The most helpful reviews
PA
06 Jun 2022
1.0/5
jgn pernah pesen hotel disini, nanti di grebek polisi sumpah. mending pesen hotel horison sekalian atau yg harganya mahal sekalian. ini seharusnya bikin reddorz syariah aja biar ga ngerugiin yg nginep buat liburan dan istirahat.
Tan Suhendrik
26 Jun 2021 - Business Trip
3.0/5
no coment krn team kntr yg stay...jd tdk tau yaaa
Bee Bee
24 Jun 2021 - Couple Trip
4.0/5
bersih dan tenang damai
Irfan Nugraha
06 May 2021 - Solo Trip
4.6/5
Strategis dan dekat dari tempat wisata
muhammad daniel
30 Mar 2021 - Others
4.0/5
bagus nyaman tentram damai
Location
Jl. Puspa Indah 1 No.25, Tonjong, Kec. Cigasong, Kabupaten Majalengka, Jawa Barat 45414, Indonesia
maps
1
Night
Non-smoking room
Wifi
"To ensure a smooth check-in process, please book this property in advance before the check-in time."

Double Room

Breakfast not included
Wifi
1 Double
2 Guests
16m²
Early Bird 12%
IDR 200.000
IDR 176.000
per room per night
3.080 tiket Points

Twin Room

Only 2 rooms left!
Breakfast not included
Wifi
1 Twin
2 Guests
16m²
Early Bird 12%
IDR 200.000
IDR 176.000
per room per night
3.080 tiket Points

About Accommodation

Announcement
!
"To ensure a smooth check-in process, please book this property in advance before the check-in time."

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of RedDoorz Plus near RSUD Majalengka?
RedDoorz Plus near RSUD Majalengka is located at Jl. Puspa Indah 1 No.25, Tonjong, Kec. Cigasong, Kabupaten Majalengka, Jawa Barat 45414, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of RedDoorz Plus near RSUD Majalengka?
The standard check-in time at RedDoorz Plus near RSUD Majalengka is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in RedDoorz Plus near RSUD Majalengka?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • WiFi
  • Parking
  • 24-hour Front Desk
  • AC
  • Luggage Storage
Facilities
Popular Facilities
WiFi
Parking
24-hour Front Desk
AC
Luggage Storage
Public Facilities
Terrace
Smoking Room
Air Conditioning
Designated smoking areas
Public WiFi
Living Room
Parking (Free)
Pets
No Pets Allowed
Hotel Services
Laundry Service/Dry Cleaning
Luggage Storage
24-hour Front Desk
 

Reviews

3.6
Good
From 48 reviews
Cleanliness
3.6
Facilities
3.5
Location
3.7
Service
3.6
Value
3.6
Couple Trip
12
Family Trip
8
Solo Trip
9
Trip with Friends
2
Business Trip
5
Others
5
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo Trip
Family Trip
Couple Trip
Trip with Friends
Business Trip
Medical Trip
Others
Reviews with photos
PA
06 Jun 2022 -
1.0/5
jgn pernah pesen hotel disini, nanti di grebek polisi sumpah. mending pesen hotel horison sekalian atau yg harganya mahal sekalian. ini seharusnya bikin reddorz syariah aja biar ga ngerugiin yg nginep buat liburan dan istirahat.
Tan Suhendrik
26 Jun 2021 - Business Trip
3.0/5
no coment krn team kntr yg stay...jd tdk tau yaaa
Bee Bee
24 Jun 2021 - Couple Trip
4.0/5
bersih dan tenang damai
Irfan Nugraha
06 May 2021 - Solo Trip
4.6/5
Strategis dan dekat dari tempat wisata
muhammad daniel
30 Mar 2021 - Others
4.0/5
bagus nyaman tentram damai
RG
18 Mar 2021 - Business Trip
3.0/5
bersih dan murah. ok lah
FV
05 Aug 2020 - Solo Trip
4.0/5
sy nginep Shr Amalam krn emang ingin sedikit refresh after psbb pandemic dilonggarkan. lokasi penginapan ada di dalam komplek perumahan jd lumayan enak tidak bising dan suasana perkampungan terasa, mau kemana'' juga deket n tidak jauh dr pusat kota majalengka. fasilitas ok lemari besar, meja kerja, jemuran handuk, tv channel lokal, ya meski dapet kamar yg AC nya kurang begitu dingin hanya sedikit sejuk aja, dapet mini coolbar yg masih berfungsi dgn baik, selimut tipis, handuk 2 dapet sikat gigi 2 serta odolnya n cottonbud, air mineral 2 selama menginap sebenarnya sih ditawarin n boleh minta lg ke petugas tp sy udah terlanjur beli. pelayanan ok petugasnya ramah meski dibangunin untuk buka gerbang jm Epagi buta untuk jalan ke suatu wisata yg lumayan jauh. untuk cleaning room mesti request ke petugas dulu yah maklum dgn harga murmer n fasilitas yg ada yaa worthit lah. sekian
Panji setiawan
19 Dec 2019 - Solo Trip
4.8/5
Pertama kali menginep di atas jam 9 malam sungguh bingung mau tidur dmn , setelah cari di google ternyata ada hotel reddorze pokoknya pelayanan nya terbaik , harganya pun sangat terjangkau buat kalangan anak sekolah bahkan anak para pekerja
Hairul Amry
11 Nov 2022 -
5.0/5
Ahmad Nalfi
28 Oct 2022 -
5.0/5
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.