1
Night
Rooms Inc BTC Pasteur, Bandung
Rooms Inc BTC Pasteur, Bandung
Rooms Inc BTC Pasteur, Bandung
Rooms Inc BTC Pasteur, Bandung
Rooms Inc BTC Pasteur, Bandung
+ 24 others
Hotel

Rooms Inc BTC Pasteur

Cicendo, Bandung
Holiday Best Deals
Starts from
IDR 373,450
per room per night
This accommodation is clean, safe, and CHSE certified by the Ministry of Tourism and Creative Economy.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
3.9
Good
From 221 reviews
The most helpful reviews
Faisal Riza
12 Feb 2020 - Business Trip
5.0/5
Dekat dengan pusat perbelanjaan, makanan dan hiburan
IP
11 Nov 2019 - Family Trip
5.0/5
Hotel nya enak tapi saya mendapatkan ssnyuman sekedar aja, keliatan dari sorot pandangnya, jadi kesannya kurang ramah sih kalo menurut saya. Mungkin karena hotel penuh ya jadinya kecapek an kali .. cuman ya itu , senyuman cuman sekedarnya aja jadi kesannya basa basi banget. Belom dari hati... sorry ya jujur .... that what i felt... Komunikasi non verbal nya tolong di jaga aja terutama eye contact , jujur sih kemaren kayak gak nyaman liat nya ... kiraim cuman 1 orang itu aja tapi pas dilayanim sama yang satunya lagi kok sama . Makamya saya pikir kayak gak di training . Coba SOP nya di standarkan untuk masalah komunikasi non verbal nya .
IK
20 Jan 2020 - Business Trip
5.0/5
Saya suka karena mendapatkan kamar sesuai dengan deskripsi pemesanan saya.
FA
04 Jun 2022 - Solo Trip
5.0/5
good service, kamar pemandangan bagus, hotel tenang, menyenangkan
AR
02 Feb 2022 - Couple Trip
5.0/5
Location
Jl. Djundjunan No. 143-149
maps
1
Night
Wifi
Breakfast

Classic 20 Twin Room

Breakfast not included
Wifi
2 Twin
2 Guests
20m²
Holiday Best Deals
IDR 550.000
IDR 373.450
per room per night
6.535 tiket Points

Classic 20 Twin Room

Breakfast (2 pax)
Wifi
2 Twin
2 Guests
20m²
Holiday Best Deals
IDR 675.000
IDR 458.325
per room per night
8.021 tiket Points

Classic 20 Double Room

Breakfast not included
Wifi
1 Double
2 Guests
20m²
Holiday Best Deals
IDR 550.000
IDR 373.450
per room per night
6.535 tiket Points

Classic 20 Double Room

Breakfast (2 pax)
Wifi
1 Double
2 Guests
20m²
Holiday Best Deals
IDR 675.000
IDR 458.325
per room per night
8.021 tiket Points

Inc 20 Double Room

Breakfast not included
Wifi
1 Double
2 Guests
20m²
Holiday Best Deals
IDR 587.500
IDR 398.912
per room per night
6.981 tiket Points

Inc 20 Double Room

Breakfast (2 pax)
Wifi
1 Double
2 Guests
20m²
Holiday Best Deals
IDR 712.500
IDR 483.787
per room per night
8.466 tiket Points

Inc 20 Twin Room

Breakfast not included
Wifi
2 Twin
2 Guests
20m²
Holiday Best Deals
IDR 587.500
IDR 398.912
per room per night
6.981 tiket Points

Inc 20 Twin Room

Breakfast (2 pax)
Wifi
2 Twin
2 Guests
20m²
Holiday Best Deals
IDR 712.500
IDR 483.787
per room per night
8.466 tiket Points

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
15:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Rooms Inc BTC Pasteur?
Rooms Inc BTC Pasteur is located at Jl. Djundjunan No. 143-149
What are the standard check-in & check-out times of Rooms Inc BTC Pasteur?
The standard check-in time at Rooms Inc BTC Pasteur is starting from 15:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Rooms Inc BTC Pasteur?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • InDOnesia CARE
  • tiket CLEAN
  • WiFi
  • Parking
  • 24-hour Front Desk
Facilities
Popular Facilities
InDOnesia CARE
tiket CLEAN
WiFi
Parking
24-hour Front Desk
Elevator
AC
Meeting Facilities
No PCR Result Required
Proof of Covid-19 Vaccination
Accessible Facilities
Luggage Storage
Public Facilities
Air Conditioning
Public WiFi
Elevator/Lift
Fire Extinguisher
Parking (Surcharge)
ATM/Banking
Pets
No Pets Allowed
Hotel Services
Luggage Storage
24-hour Front Desk
Multilingual Staff
 

Reviews

3.9
Good
From 221 reviews
Cleanliness
4.0
Facilities
3.9
Location
4.1
Service
3.9
Value
3.9
Couple Trip
3
Family Trip
13
Solo Trip
5
Trip with Friends
5
Business Trip
11
Others
48
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo Trip
Family Trip
Couple Trip
Trip with Friends
Business Trip
Medical Trip
Others
Reviews with photos
Faisal Riza
12 Feb 2020 - Business Trip
5.0/5
Dekat dengan pusat perbelanjaan, makanan dan hiburan
IP
11 Nov 2019 - Family Trip
5.0/5
Hotel nya enak tapi saya mendapatkan ssnyuman sekedar aja, keliatan dari sorot pandangnya, jadi kesannya kurang ramah sih kalo menurut saya. Mungkin karena hotel penuh ya jadinya kecapek an kali .. cuman ya itu , senyuman cuman sekedarnya aja jadi kesannya basa basi banget. Belom dari hati... sorry ya jujur .... that what i felt... Komunikasi non verbal nya tolong di jaga aja terutama eye contact , jujur sih kemaren kayak gak nyaman liat nya ... kiraim cuman 1 orang itu aja tapi pas dilayanim sama yang satunya lagi kok sama . Makamya saya pikir kayak gak di training . Coba SOP nya di standarkan untuk masalah komunikasi non verbal nya .
IK
20 Jan 2020 - Business Trip
5.0/5
Saya suka karena mendapatkan kamar sesuai dengan deskripsi pemesanan saya.
FA
04 Jun 2022 - Solo Trip
5.0/5
good service, kamar pemandangan bagus, hotel tenang, menyenangkan
AR
02 Feb 2022 - Couple Trip
5.0/5
Tina Grace Nainggolan
04 Mar 2020 - Others
5.0/5
Hampir tidak ada
AH
19 Feb 2020 - Business Trip
5.0/5
Sebenarnya fasilitas tergolong biasa, bahkan tidak ada electric keetle. Tapi, menyatunya hotel dengan mall dan akses parkir yang sangat mudah membuat hotel ini salah satu yang paling saya suka. Apalagi dengan harga per malam yang cukup murah dibanding hotel lain.
Anonymous
11 May 2017 - Others
0/5
Ke hotel ini pas udh tengah malem jd mall nya udh tutup, tp bisa masuk lewat parkiran lgsg kearah atm center dan ada petunjuk berikutnya. Naik lift nya ga harus pake access card. Overall sih bagus. Mau nginep lg klo ada promo hehe. Sarapannya mahal 70ribuan/pax klo on the spot.
DK
10 Jun 2022 - Family Trip
5.0/5
Bakal ke sini lg sih kalo ke Bandung, oke banget hotelnya 👍
SN
05 Jun 2022 - Trip with Friends
5.0/5
Good sekakiiiiiii mantap
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.