1
Night
Rumah Asri Bed and Breakfast, Bandung
Rumah Asri Bed and Breakfast, Bandung
Rumah Asri Bed and Breakfast, Bandung
Rumah Asri Bed and Breakfast, Bandung
Rumah Asri Bed and Breakfast, Bandung
+ 63 others
Guest House

Rumah Asri Bed and Breakfast

Sukasari, Bandung

Reviews

Tiket
3.8
Good
From 2 reviews
The most helpful reviews
SA
02 Jan 2020 - Group
4.8/5
Acara mau tahun baruan di Bandung, dan nginep di hotel rumah asri bed, kalo dari stasiun yah lumana kalo macet bisa 30 menit lah, Kamarnya oke , bersih rapih juga, kamar mandi ada air hangatnya nih jadi yg takut mandi kalo dingin bisa pakai air hangat, pas balik malem juga ada yg stay di hotel makasih banget buat mamang nya hehee jam 2 lagi masih mau bukain pintu. Kalo akses buat ke jalan raya agak repot sih coz tempatnya masuk area komplek gitu jadi usahain yg Siring mau jajan yah beli dulu sebelum sampai di hotel, ada juga kaya cafe di hotelnya. Pegawai hotelnya juga ramah good deh pokonya.
SS
25 Dec 2019 - Solo
2.8/5
Ketika sy datang kondisi listrik mati, harga minuman terlalu mahal
Location
Jalan Setrasari Kulon V No.10, Sukarasa, Sukasari, Sukarasa, Sukasari, Kota Bandung, Jawa Barat 40152, Indonesia
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:00
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What types of rooms are available in Rumah Asri Bed and Breakfast?
The room types available in this hotel are:
  • Superior Room
  • Deluxe Room
How much does a typical room cost at Rumah Asri Bed and Breakfast?
The cheapest price at Rumah Asri Bed and Breakfast if you want to stay tonight is IDR 281,250
What is the address of Rumah Asri Bed and Breakfast?
Rumah Asri Bed and Breakfast is located at Jalan Setrasari Kulon V No.10, Sukarasa, Sukasari, Sukarasa, Sukasari, Kota Bandung, Jawa Barat 40152, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of Rumah Asri Bed and Breakfast?
The standard check-in time at Rumah Asri Bed and Breakfast is starting from 14:00-23:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Rumah Asri Bed and Breakfast?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
  • 24-Hour Front Desk
  • AC
Facilities
Popular Facilities
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
AC
Public Facilities
Terrace
Smoking room
Air conditioning
Sundeck
Designated smoking areas
Restaurant
Living room
Parking (Free)
Pets
No pets allowed
Hotel Services
Dry cleaning/laundry service
Luggage storage
Concierge services
24-hour front desk
 

Reviews

3.8
Good
From 2 reviews
Cleanliness
4.0
Facilities
4.0
Location
3.5
Service
4.0
Value for money
3.5
Solo
1
Group
1
Vacation
1
Business
1
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
SA
02 Jan 2020 - Group
4.8/5
Acara mau tahun baruan di Bandung, dan nginep di hotel rumah asri bed, kalo dari stasiun yah lumana kalo macet bisa 30 menit lah, Kamarnya oke , bersih rapih juga, kamar mandi ada air hangatnya nih jadi yg takut mandi kalo dingin bisa pakai air hangat, pas balik malem juga ada yg stay di hotel makasih banget buat mamang nya hehee jam 2 lagi masih mau bukain pintu. Kalo akses buat ke jalan raya agak repot sih coz tempatnya masuk area komplek gitu jadi usahain yg Siring mau jajan yah beli dulu sebelum sampai di hotel, ada juga kaya cafe di hotelnya. Pegawai hotelnya juga ramah good deh pokonya.
SS
25 Dec 2019 - Solo
2.8/5
Ketika sy datang kondisi listrik mati, harga minuman terlalu mahal
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.