1
Night
Samara Resort, Malang
Samara Resort, Malang
Samara Resort, Malang
Samara Resort, Malang
Samara Resort, Malang
+ 30 others
Resort

Samara Resort

Batu, Malang
This accommodation is clean, safe, and CHSE certified by the Ministry of Tourism and Creative Economy.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
4.5
Good
From 146 reviews
The most helpful reviews
nevi wijaya
12 Mar 2020 - Family
5.0/5
Harganya murah, hotelnya bersih, pelayananny baik, air kolamnya gak terlalu banyak kaporit, jd baby saya aman...
AP
08 Jul 2019 - Family
5.0/5
Kami sekeluarga menginap di Samara Resort untuk mengantar Salah satu anak untuk lomba di hotel tetangga. Kami memilih menginap di Samara karena hotel tetangga sudah penuh. Pilihan yang awalnya terpaksa rupanya justru menyenangkan. Anak-anak merasa nyaman, pelayanannya baik dan menu sarapannya cocok untuk kami semua. Lokasinya pun strategies. Kalau ke Batu lagi pasti kami akan menginap di Samara.
FD
22 Jan 2020 - Family
5.0/5
Hotel dgn view indah bgt,kamar luas n bersih,sarapan enak dan letak strategis..recomended bgt utk liburan klrg
Lidiya Agustin
23 Jun 2019 - Family
4.0/5
Nginep di batu tentunya pilih di samara resort krn nyaman,bersih, ramah... Samara resort is the best
Soetjipto Njono
09 May 2021 - Family
5.0/5
lokasi bagus , kamar top de, karyawan ramah
Location
Jl. Imam Bonjol Bawah No.17, Sisir, Kec. Batu, Kota Batu, Jawa Timur 65315, Indonesia
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-14:00
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What types of rooms are available in Samara Resort?
The room types available in this hotel are:
  • Deluxe Room
  • Twin
  • 4 Bedroom Villa
  • Single
  • Villa Pool View
How much does a typical room cost at Samara Resort?
The cheapest price at Samara Resort if you want to stay tonight is IDR 360,000
What is the address of Samara Resort?
Samara Resort is located at Jl. Imam Bonjol Bawah No.17, Sisir, Kec. Batu, Kota Batu, Jawa Timur 65315, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of Samara Resort?
The standard check-in time at Samara Resort is starting from 14:00-14:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Samara Resort?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • InDOnesia CARE
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
Facilities
Popular Facilities
InDOnesia CARE
tiket CLEAN
Swimming Pool
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Elevator
AC
Airport Transfer
Meeting Facilities
Children Facility
Public Facilities
Terrace
Smoking room
Air conditioning
Meeting facilities
Elevator/lift
Restaurant
Living room
Designated smoking areas
Swimming Pool
Parking (Free)
Pets
No pets allowed
Kids Facilities
Babysitting or childcare
 

Reviews

4.5
Good
From 146 reviews
Cleanliness
4.5
Facilities
4.5
Location
4.5
Service
4.5
Value for money
4.4
Couple
24
Family
111
Solo
6
Group
5
Vacation
129
Business
10
Others
7
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
nevi wijaya
12 Mar 2020 - Family
5.0/5
Harganya murah, hotelnya bersih, pelayananny baik, air kolamnya gak terlalu banyak kaporit, jd baby saya aman...
AP
08 Jul 2019 - Family
5.0/5
Kami sekeluarga menginap di Samara Resort untuk mengantar Salah satu anak untuk lomba di hotel tetangga. Kami memilih menginap di Samara karena hotel tetangga sudah penuh. Pilihan yang awalnya terpaksa rupanya justru menyenangkan. Anak-anak merasa nyaman, pelayanannya baik dan menu sarapannya cocok untuk kami semua. Lokasinya pun strategies. Kalau ke Batu lagi pasti kami akan menginap di Samara.
FD
22 Jan 2020 - Family
5.0/5
Hotel dgn view indah bgt,kamar luas n bersih,sarapan enak dan letak strategis..recomended bgt utk liburan klrg
Lidiya Agustin
23 Jun 2019 - Family
4.0/5
Nginep di batu tentunya pilih di samara resort krn nyaman,bersih, ramah... Samara resort is the best
Soetjipto Njono
09 May 2021 - Family
5.0/5
lokasi bagus , kamar top de, karyawan ramah
RK
14 Apr 2021 - Family
5.0/5
Lokasinya juara..dekat dg Jatim Park dan Batos. Makanannya jg g nyangka enak. Pool luas dan segarrr
AK
08 Mar 2021 - Family
5.0/5
hotelnya bagus bersih
RS
25 Jan 2021 - Family
3.4/5
sangat menyenangkan dan kocak banget untuk liburan
Irvany Husna Mediza
19 Dec 2020 - Solo
3.0/5
Saya heran sih kenapa nilai review nya bisa tinggi. + Bersih, pelayanan semua ramah. kamar besar - 1 lobby hotel lokasi nya jauuh dari receptionist Kalo gak pake kendaraan pribadi sungguh sangat merepotkan. 2. view pool. pool nya keliatan ujung nya aja. sisanya view genteng. 3. welcome drink harus ambil sendiri ke resto. yg letaknya juga jauh dari kamar. maless dehhhhh
Dodik Setyo
09 Sep 2020 - Family
3.8/5
cocok untuk keluarga
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.