1
Night
Sanctuary Spaces by TwoSpaces, West Jakarta
Sanctuary Spaces by TwoSpaces, West Jakarta
Sanctuary Spaces by TwoSpaces, West Jakarta
Sanctuary Spaces by TwoSpaces, West Jakarta
Sanctuary Spaces by TwoSpaces, West Jakarta
+ 35 others
Hotel

Sanctuary Spaces by TwoSpaces

Palmerah, West Jakarta

Reviews

Tiket
4.3
Good
From 14 reviews
The most helpful reviews
CP
09 Apr 2021 - Solo
4.0/5
Sebenernya kamar nya sih oke ga ada masalah, cuna kemarin saya ada bermasalah sama kunci. Setiap kuncinya di tap, ga bisa kebuka. Jadi kayak mesti bolak balik lapor ke petugasnya. Kalo yg lain sih oke aja.
CU
11 Jun 2021 - Solo
4.6/5
tempatnya bersih banget, oke banget worth banget sama harganyaa
Rian Wicaksono
14 Oct 2021 - Couple
4.6/5
affordable, ada netflix
Candra Afrianto
11 Sep 2021 - Couple
4.0/5
recomended sangat cocok buat stayaction
Candra Afrianto
11 Sep 2021 - Couple
4.4/5
Recomended buat stayaction
Location
Jl. Wijaya Kusuma No.2, RT.1/RW.1, Jatipulo, Kec. Palmerah, Jakarta, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 11430
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Sanctuary Spaces by TwoSpaces?
Sanctuary Spaces by TwoSpaces is located at Jl. Wijaya Kusuma No.2, RT.1/RW.1, Jatipulo, Kec. Palmerah, Jakarta, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 11430
What are the standard check-in & check-out times of Sanctuary Spaces by TwoSpaces?
The standard check-in time at Sanctuary Spaces by TwoSpaces is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Sanctuary Spaces by TwoSpaces?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
  • 24-Hour Front Desk
Facilities
Popular Facilities
tiket CLEAN
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
AC
Meeting Facilities
Public Facilities
Air conditioning
Meeting facilities
Restaurant
Parking (Free)
Pets
No pets allowed
Hotel Services
Luggage storage
24-hour front desk
 

Reviews

4.3
Good
From 14 reviews
Cleanliness
4.3
Facilities
4.3
Location
4.4
Service
4.1
Value for money
4.4
Couple
8
Solo
6
Vacation
8
Business
1
Others
5
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
CP
09 Apr 2021 - Solo
4.0/5
Sebenernya kamar nya sih oke ga ada masalah, cuna kemarin saya ada bermasalah sama kunci. Setiap kuncinya di tap, ga bisa kebuka. Jadi kayak mesti bolak balik lapor ke petugasnya. Kalo yg lain sih oke aja.
CU
11 Jun 2021 - Solo
4.6/5
tempatnya bersih banget, oke banget worth banget sama harganyaa
Rian Wicaksono
14 Oct 2021 - Couple
4.6/5
affordable, ada netflix
Candra Afrianto
11 Sep 2021 - Couple
4.0/5
recomended sangat cocok buat stayaction
Candra Afrianto
11 Sep 2021 - Couple
4.4/5
Recomended buat stayaction
YW
29 Aug 2021 - Solo
4.0/5
Lumaya Bersih tempatnya
RA
28 Aug 2021 - Couple
5.0/5
Service bagus, kamar nya cozy
AP
16 Aug 2021 - Solo
2.0/5
fine love gaul enak nyaman
HD
01 Aug 2021 - Couple
4.0/5
tempat nya sangat worth fasilitas nya okee ada smart tv,wifi, balkon kamar bersih dan wangi dan cukup luas. kekurangan nya wifi kadang disconnect saja jd kadang sedang Netflix an tau tau berenti
CH
26 Jul 2021 - Couple
5.0/5
Tempatnya bagus banget! cocok buat males2an. ada hot water, teko listrik, kulkas, smart tv, dan paling penting ada Netflix 😭😭 interior estetik, banyak taneman dimana2, pake access card, wah parah deh.. 😭👍🏻 lokasi strategis deket sama minimarket daaan apaa yaaa speechless pokoknya kesempurnaan hanya milik Sanctuary 😭👍🏻
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.