Sawana Suites, Central Jakarta
Sawana Suites, Central Jakarta
Sawana Suites, Central Jakarta
Sawana Suites, Central Jakarta
Sawana Suites, Central Jakarta
+ 41 others
Hotel

Sawana Suites

Tanah Abang, Central Jakarta
Don't worry! This place added extra measures to ensure the cleanliness.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
3.6
Bagus
From 39 reviews
Tripadvisor
From 124 reviews
The most helpful reviews
Juan Buwana
14 Sep 2020 - Family
5.0/5
suka kolam renang mini nya.. anak jadi happy
B
06 Sep 2020 - Couple
3.4/5
Overall semuanya bagus, proses cek in cepet, kamar sesuai ekspektasi. Di dalam kamar lengkap fasilitasnya mulai dari perlengkapan kmr mandi, kulkas, brankas, coffe maker, tv sudah ada channel luar nya, wifi, bantal dpt 4, kmr mandi bersih, air panas jalan, kasur juga bersih dan empuk. Minusnya cuma di AC kamar yg ga dingin krn ac nya cuma 1/4 pk yg kecil dan sampe besok jga kamar saya ga dingin, tidur nya jdi ga perlu pake selimut jga krn emang ga dingin. Ga kinta pindah kamar si soalnya cuma semalem. But overall si bgs, diatas nya ada upscae caffe yg rooftop gtu kyanya jga rame. So far bakal balik sni lgi, soalnya hrga murah, paling next mastiin dpt kmr yg ac nya dingin aja hehehe
DJ
07 Jul 2019 - Couple
2.6/5
Saya dan istri kurang nyaman ketika lg berduaan ada yg mengetuk kamar ketika dibuka tidak ada orang, bisa jd suara dari luar kamar lain jd terdengar hingga kamar sendiri
CW
14 May 2019 - Solo
3.8/5
Yang saya sukai lokasinya, saya uda 3x menginap di sana setiap taun, tapi taun sekarang kebersihannya berkurang lalu fasilitas antar jemput nya juga kadang ada kadang tidak
LS
20 Dec 2020 - Family
5.0/5
semua nya bagus, keren, ibu saya seneng
Location
Jl. Danau Limboto Blok B1 No.45, Bendungan Hilir, Tanah Abang, RT.5/RW.4, Bendungan Hilir, RT.5/RW.4, Bendungan Hilir, Central Jakarta City, Jakarta
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-14:00
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Sawana Suites?
Sawana Suites is located at Jl. Danau Limboto Blok B1 No.45, Bendungan Hilir, Tanah Abang, RT.5/RW.4, Bendungan Hilir, RT.5/RW.4, Bendungan Hilir, Central Jakarta City, Jakarta
What are the standard check-in & check-out times of Sawana Suites?
The standard check-in time at Sawana Suites is starting from 14:00-14:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Sawana Suites?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
Does Sawana Suites have a swimming pool?
Yes, Sawana Suites does have a swimming pool.
Faciliies
Popular Facilities
tiket CLEAN
Swimming Pool
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Spa
Elevator
AC
Airport Transfer
Meeting Facilities
Sports, Spa & Recreations
Indoor pool
Outdoor pool
Garden
Children's pool
Pets
Pets not allowed
No pets allowed
Public Facilities
Smoke-free property
Terrace
Smoking room
Air conditioning
Public WiFi
Elevator/lift
Restaurant
Living room
Designated smoking areas
Grocery delivery
Parking (Free)
 

Reviews

3.6
Bagus
From 39 reviews
Kebersihan
3.7
Fasilitas
3.5
Lokasi
3.9
Layanan
3.6
Kepantasan harga
3.6
Pasangan
16
Keluarga
11
Solo
10
Grup
2
Liburan
26
Bisnis
8
Medis
1
Lainnya
4
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
Juan Buwana
14 Sep 2020 - Family
5.0/5
suka kolam renang mini nya.. anak jadi happy
B
06 Sep 2020 - Couple
3.4/5
Overall semuanya bagus, proses cek in cepet, kamar sesuai ekspektasi. Di dalam kamar lengkap fasilitasnya mulai dari perlengkapan kmr mandi, kulkas, brankas, coffe maker, tv sudah ada channel luar nya, wifi, bantal dpt 4, kmr mandi bersih, air panas jalan, kasur juga bersih dan empuk. Minusnya cuma di AC kamar yg ga dingin krn ac nya cuma 1/4 pk yg kecil dan sampe besok jga kamar saya ga dingin, tidur nya jdi ga perlu pake selimut jga krn emang ga dingin. Ga kinta pindah kamar si soalnya cuma semalem. But overall si bgs, diatas nya ada upscae caffe yg rooftop gtu kyanya jga rame. So far bakal balik sni lgi, soalnya hrga murah, paling next mastiin dpt kmr yg ac nya dingin aja hehehe
DJ
07 Jul 2019 - Couple
2.6/5
Saya dan istri kurang nyaman ketika lg berduaan ada yg mengetuk kamar ketika dibuka tidak ada orang, bisa jd suara dari luar kamar lain jd terdengar hingga kamar sendiri
CW
14 May 2019 - Solo
3.8/5
Yang saya sukai lokasinya, saya uda 3x menginap di sana setiap taun, tapi taun sekarang kebersihannya berkurang lalu fasilitas antar jemput nya juga kadang ada kadang tidak
LS
20 Dec 2020 - Family
5.0/5
semua nya bagus, keren, ibu saya seneng
SM
10 Sep 2020 - Couple
5.0/5
Been having a really good time and experience.
EM
09 Sep 2019 - Couple
3.4/5
agak kecil ruangan nya, kebersihannya juga agak kurang tapi lokasi dan cafe di rooftop nya recommended sih
Viena Kartika
07 Jan 2021 - Family
3.4/5
kamar non smoking tapi bau asap rokok, tapi staf nya cepat kasih semprotan ruangan.
AU
25 Dec 2020 - Group
5.0/5
Cozy place to stay. Lil' bit confuse at first about the private pool, i thought every single room has a private pool. My bad 😂 I stayed at Suite Room for 1 night and it was wonderful to stay there. Pisang goreng keju & waffle ice cream, enak banget! Thank you Sawana Suites!
Deysi Jane
04 Dec 2020 - Solo
5.0/5
bagus dari segi harga dan nyaman juga hampir seminggu disitu
4.0
From 124 reviews
Cleanliness
3.5
Rooms
3.5
Location
4.0
Service
4.0
Value
4.5
Couples
23
Family
19
Solo travel
10
Friends getaway
16
Business
50
sheillap27
19 Dec 2020 - Family
so this is my first time stay di sawana, not bad at all aku dapet early check in, thank u fo team! and aku direct book by whatsapp and get pool view, dan ga perlu deposit hehehe , dan proses check in cepet banget dipergampang
ezhak2929
19 Dec 2020 - Family
pool view access " spesial for direct reservation " , the room very clean and the ac very cold and the water heater works!!. worth every penny , they have rooftop restaurant with jakarta night view, its very awesome
tianagar
05 Sep 2020 - Couples
Room is super clean and neat, bathroom is awesome, tons of tv channel options, cafe upstairs with plenty of delicacies , and i personally love the room design! 100% would go back to this hotel in the future! Of course, Receptionist are nice and helpful too!
Sherlyta_Dewi
20 Jul 2020 - Friends getaway
Here for staycation and overall satisfied with the room and facilities. The room is clean and cold. The only thing lacking is the room is not soundproof. This hotel also have a rooftop cafe with the view of Jakarta 👍
Raraamuba
20 Jul 2020 - Friends getaway
It's a very nice and pleasant budget place, with a rooftop cafe with great city view! Overall very satisfied with this hotel. The staffs are friendly and helpful!! Shower is great with strong current and hot water
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.