Sheraton Bandung Hotel & Towers, Bandung
Sheraton Bandung Hotel & Towers, Bandung
Sheraton Bandung Hotel & Towers, Bandung
Sheraton Bandung Hotel & Towers, Bandung
Sheraton Bandung Hotel & Towers, Bandung
+ 121 others
Hotel

Sheraton Bandung Hotel & Towers

Dago, Bandung

Reviews

Tiket
4.2
Good
From 80 reviews
Tripadvisor
From 801 reviews
The most helpful reviews
puput utaminingsih
30 Dec 2019 - Family
5.0/5
Awalnya agak kecewa dengan tiket.com karena booking hotel pertama di jayakarta karena istri juga sudah booking disana. Namun d relokasi karena kamar penuh. Di relokasi dan upgrade hotel dari ★ 4 ke ★ 5. Agak repot sih harus pindah2 hotel karena tdk bisa having fun bareng dengan anak2 dan mertua. Direlokasi ke sheraton tanpa bayar biaya tambahan lg. Staff2 nya ramah, kamar bersih, kolam.renang bersih, makan juga enak. Next time pengen nginep bersama keluarga di.sheraton lagi. Terima kasih banyak ya Alloh atas berkahnya. Terima kasih Tiket.com semoga Alloh ganti dengan yang lebih besar. Semakin banyak peminatnya.
RT
10 Jun 2019 - Family
3.8/5
Hal yg paling berkesan staffnya disini ramah2 mulai dr housekeeping sampe staffnya, setiap papasan pasti kita selalu disapa dan senyum sumringah (bukan cuma senyum2 formalitas doang). Variasi untuk sarapannya juga lumayan banyak, rasanya juga enak2 & kita sekeluarga suka sama rawonnya. Enaakk! Kalo untuk kamarnya yaa so so lahh,mlh agak dibawah ekspektasi kita, tp walaupun begitu kalau pagi & malem suasanannya enak kedengeran suara jangkrik & burung jd bikin relax.. btw itu kamarnya yg di towernya
JONI
13 Oct 2019 - Family
5.0/5
Breakfast is excellent and the service is great with friendly staff. My kids enjoy the fresh made juice. Our suggestion, provide more facilities for outdoor activities for kids. Also provide activity for younger kids during weekend
YY
21 Oct 2020 - Family
3.0/5
yg aku suka dr hotel ini late check out nya, krn anak saya sekolah online sampai jam 1 lewat kami di kasih cek out jam 2 pm.sayang playground nya tutup. karena tujuan nya nyenengin anak liburan keluarga. makanan lumayan banyaj variasi, untuk taste ok saja, tapi kamar nya kotor, di pintu kaca balcon ada noda merah tidak tau itu sarah atau cat, saya menginap 3 hari dan tetap saja tidak di bersihkan. semoga kebersihan nya di tingkatkan lagi.
Ketut Indriani
17 Aug 2020 - Family
2.6/5
Saya pesan 2 kamar, dan baru bisa check in setelah jam 15.30. Lambat sekali pelayanan. Saat masuk kamar ternyata belum ada perlengkapan mandi, saya kemudian menghubungi room service tapi sampai saya check out tidak ada yang mengantarkan. Saya kecewa sekali dengan pelayanan hotel ini
Location
JL. Ir H Juanda no.390, Bandung
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
00:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Description

FAQ
What is the address of Sheraton Bandung Hotel & Towers?
Sheraton Bandung Hotel & Towers is located at JL. Ir H Juanda no.390, Bandung
What are the standard check-in & check-out times of Sheraton Bandung Hotel & Towers?
The standard check-in time at Sheraton Bandung Hotel & Towers is starting from 00:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Sheraton Bandung Hotel & Towers?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
  • 24-Hour Front Desk
Does Sheraton Bandung Hotel & Towers have a swimming pool?
Yes, Sheraton Bandung Hotel & Towers does have a swimming pool.
Faciliies
Popular Facilities
Swimming Pool
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Spa
Elevator
AC
Fitness Center
Airport Transfer
Meeting Facilities
Sports, Spa & Recreations
Free pool cabanas
Arcade/game room
Spa treatment room(s)
Fitness facilities
Hiking
Outdoor pool
Pool umbrellas
Full-service spa
Picnic area
Horse riding
Fitness
Shopping center shuttle (surcharge)
Aerobics
Golf course on site
Pool sun loungers
Garden
Game room
Children's pool
Pets
No pets allowed
Pets allowed
Pets not allowed
Kids Facilities
Kid's club
Baby cot
Kid's pool
Children's club
Children playground
Children's club (free)
 

Reviews

4.2
Good
From 80 reviews
Cleanliness
4.3
Facilities
4.1
Location
4.3
Service
4.3
Value for money
3.9
Couple
9
Family
62
Solo
7
Group
2
Vacation
69
Business
9
Others
2
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
puput utaminingsih
30 Dec 2019 - Family
5.0/5
Awalnya agak kecewa dengan tiket.com karena booking hotel pertama di jayakarta karena istri juga sudah booking disana. Namun d relokasi karena kamar penuh. Di relokasi dan upgrade hotel dari ★ 4 ke ★ 5. Agak repot sih harus pindah2 hotel karena tdk bisa having fun bareng dengan anak2 dan mertua. Direlokasi ke sheraton tanpa bayar biaya tambahan lg. Staff2 nya ramah, kamar bersih, kolam.renang bersih, makan juga enak. Next time pengen nginep bersama keluarga di.sheraton lagi. Terima kasih banyak ya Alloh atas berkahnya. Terima kasih Tiket.com semoga Alloh ganti dengan yang lebih besar. Semakin banyak peminatnya.
RT
10 Jun 2019 - Family
3.8/5
Hal yg paling berkesan staffnya disini ramah2 mulai dr housekeeping sampe staffnya, setiap papasan pasti kita selalu disapa dan senyum sumringah (bukan cuma senyum2 formalitas doang). Variasi untuk sarapannya juga lumayan banyak, rasanya juga enak2 & kita sekeluarga suka sama rawonnya. Enaakk! Kalo untuk kamarnya yaa so so lahh,mlh agak dibawah ekspektasi kita, tp walaupun begitu kalau pagi & malem suasanannya enak kedengeran suara jangkrik & burung jd bikin relax.. btw itu kamarnya yg di towernya
JONI
13 Oct 2019 - Family
5.0/5
Breakfast is excellent and the service is great with friendly staff. My kids enjoy the fresh made juice. Our suggestion, provide more facilities for outdoor activities for kids. Also provide activity for younger kids during weekend
YY
21 Oct 2020 - Family
3.0/5
yg aku suka dr hotel ini late check out nya, krn anak saya sekolah online sampai jam 1 lewat kami di kasih cek out jam 2 pm.sayang playground nya tutup. karena tujuan nya nyenengin anak liburan keluarga. makanan lumayan banyaj variasi, untuk taste ok saja, tapi kamar nya kotor, di pintu kaca balcon ada noda merah tidak tau itu sarah atau cat, saya menginap 3 hari dan tetap saja tidak di bersihkan. semoga kebersihan nya di tingkatkan lagi.
Ketut Indriani
17 Aug 2020 - Family
2.6/5
Saya pesan 2 kamar, dan baru bisa check in setelah jam 15.30. Lambat sekali pelayanan. Saat masuk kamar ternyata belum ada perlengkapan mandi, saya kemudian menghubungi room service tapi sampai saya check out tidak ada yang mengantarkan. Saya kecewa sekali dengan pelayanan hotel ini
Hari Purnawan
23 Jul 2020 - Family
4.4/5
Hotel yang nyaman dan strategis lokas nya. Pelayanan ramah dan cepat
MW
26 Dec 2019 - Family
4.6/5
yang paling penting bagi kami anak2 menikmati sekali menginap di hotel ini. mereka senang berenang, bermain di indoor dan outdoor playground, memberi makan kelinci dan naik kuda. sedikit saran untuk kolam renang anak akan lebih baik jika air hangat.
BENI ISKANDAR dan ZAENAL ARIFIN
01 Sep 2019 - Group
4.6/5
Menu sarapan cukup variasi, namun presentasi perlu ditingkatkan. Kamar cukup luas, dan kasurnya benar2 nyaman sekali. Sayang ceiling kamar mandi kurang tinggi, sktr 2,5 m
Muhammad Nizar
15 Nov 2020 - Family
4.6/5
Stayed here for 2 nights. Staff are friendly and helpful. The room Tower Room was comfortable quite big, had nice backyard for sit and enjoying bandung’s air. for tower guest we have free access to tower lounge for enjoying afternoon coffe/tee and some snack. and the breakfast is also good.
AA
15 Oct 2020 - Family
2.6/5
it was quiet and peaceful at the beginning of our stay, until there was a wedding ceremony on the next day, hotel became so crowded, housekeeping became unresponsive, noise from the wedding party was annoying even we were in our room. i have no idea why Sheraton can provide a venue for wedding party during this pandemic time :(
4.5
From 801 reviews
Cleanliness
4.5
Rooms
4.5
Location
4.0
Service
4.5
Value
4.5
Couples
98
Family
341
Solo travel
21
Friends getaway
86
Business
198
ekacsmg
04 Jan 2021 -
this hotel located at Dago area. not far from the city center. around the hotel there are many convenience store and restaurants. the hotel building looks old but well maintained. check in was super fast. when we stayed, the kids club can't be accessed. maybe during pandemic time or what i don't know. the tower lounge was closed and the staff informed us that it will be opened only during weekend. but they try to serve us in the lobby lounge. the junior suite room is huge. there is a dining table, living room and separate bathroom. we request for the pool access room and we do not regret it at all. food was good, nothing special. overall, we will choose this hotel again for the future holiday
sabagas39
18 Dec 2020 - Couples
I would like to say thankyou for all staff Front Office Department and F&B Department to make my stay memorable especially for Mrs. Pera, when I check-in I book for deluxe room then I get free upgrade to deluxe with pool access. the room was good they implented physical distancing and health protocol at all areas. Thankyou and I will come back again soon
mrsddeans
13 Dec 2020 - Couples
We had our anniversary on this hotel. The ambience of this hotel is like a resort hotel, room a bit smaller for our deluxe type, but it is quiet comfortable. Staffs are friendly esp Miss Kristina from the feast restaurant and Anas from housekeeping department. The best experience from this hotel is the taste ot the food. We had bbq dinner which was really delicious served by the real 5 stars chef. Suggestion from us,please consider to make the wall more sound proof, last night we had trouble sleeping coz next room group of youngsters ringing their bell like 100 times, screaming and laughing until 1am. Thanks Thank you for unforgettable
stephensbj
25 Nov 2020 - Family
This five star hotel like an empty house. No body answer the call to make reservations Is this the phone number ‭022 2500303‬. once answered the reservation officer always on the line . Please mind about it .rather loosing future customers
reizamukti2020
21 Oct 2020 - Family
Our staycation was excellent! Thank you for your extra ordinary staffs, my wife's birthday and also our 3rd wedding anniversaries went pretty amazing. Pak conny and Pak Danny were really helpful with our luggages, we did really bring a lot of stuffs for the needs of our three months old baby boy. The check-in and check-out process were going smooth. The covid-19 safety protocols were being implemented in every aspects starting from security gate, drop off point, lobby area, restaurant area, and rooms. The breakfast experience was a splendid one. I would say thank you for your pastry and fb restaurant staff (Pak Anggi, Pak Gusti, Bu Rini, Bu Dwi, Pak Enang, and Chef Risma) for arranging a lovely birthday cake for my wife in the room, also thank you very much for Chef Bayu as the exec sous chef and Pak Sidiq as the Restaurant Manager and also the staffs ( Pak Dani, Pak Andre, Pak Kusman) for going the extra miles to bring birthday surprise when we have our breakfast in the restaurant, we really appreciate it! We have our dinner at the restaurant, big thanks for Chef Mario and Chef Agus, the Salmon and Soto Tangkar were really delicious! And also thank you for Pak Asep Front Office for the flexibility of the late check-out. Overall our staycation was a wonderful one. Thank you very much Sheraton Bandung for bringing happiness to our family! Ps: i do apologize if there is any misspell of the staff names that accomodate us during our stay.
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.